1. Pokemon platinum cartridge werkt niet!!

Re: Pokemon platinum cartridge werkt niet!!

Is het een DSi enhanced game op een Europese DSi? There is your problem.
 • Is het een DSi enhanced game op een Europese DSi? There is your problem.
 • Het is een bootleg. SOB!! Ik heb precies het eerste probleem. Hij boot niet en geeft dus zo een zwart scherm. Ik heb hem al een mail gestuurd en mijn geld teruggeist. Naar mijn mening kan dit topic gesloten worden. Bedankt allemaal voor de tips. Ik zal nu beter opletten en geen ds games meer kopen op ebay.
 • Hey, dat zijn nog eens handige tips.
  Sommigen wist ik niet eens.
  En ik heb het even getest, want helaas bezit ik ook een bootleg.. :(
  Serienummer kwam niet overeen, en het was een slecht gebouwde cartridge. Bovendien was het hoesje slank doorzichtig was niet mogelijk is, en de printkwaliteit van de handleiding is slecht.
  Overigens had de cartridge wel de R achter Nintendo staan en ook de witte letters waren aanwezig.
 • Volgens mij worden er wel vrij veel bootlegs verkocht op Ebay. Ik zou eerst eens checken of je er achter kunt komen of dit een originele cartridge is.

  http://i48.tinypic.com/2ahf8yd.png

  ^tips om echte en bootleg cartridges te onderscheiden.
 • Het kan een bootleg zijn natuurlijk.
  Werkt het spel wel op andere DS'en?
 • @ zelda master Ik heb ook soul silver en die werkt vlekkeloos.
  @ Chiz De verkoper had een score van in de 500 98 % positieve feedback.

  Nou ja ik dacht misschien is het veelvoorkomend probleem. Anders ga ik maar ff contact opnemen met de verkoper en mn geld terugeisen. Heb toch met paypal betaald. :)
 • De verkoper had verder wel goede reviews?
 • Heb je al andere games geprobeerd op te starten sinds de eerste vastloper, en ook meerdere keren geprobeerd op te starten… Of probeer anders de DSI op te starten en de game er pas in te doen als je in het menu zit…
  Het kan namelijk ook een éénmalige fout melding zijn geweest die je daarna nooit meer terug ziet :)
 • Hallo,

  Ik heb een klein probleempje :( Nou laat ik maar bij het begin beginnen. Ik heb onlangs pokemon platinum gekocht op ebay voor een prikkie. Het gaat hier dus om een us versie. Vandaag heb ik hem binnengekregen gesealed en wel. Toen ik hem in mijn dsi stak en opstarte kreeg ik opeens een zwarte scherm. Daar stond dat ik de dsi uit moest doen en kijken in de handleiding ofzo. Het zou niet aan de region lock van de dsi moeten liggen want platinum is niet region locked. Waar zou het dan aan kunnen liggen. Zou heel fijn zijn als iemand mij een oplossing kan bieden.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.