1. pokemon silver en gold ook favo pokemon

Re: pokemon silver en gold ook favo pokemon

Ik ben nooit verder gekomen dan level 87. ^_^' Had zin om het weer opnieuw te spelen dus alles gewist. ^_^' (Hoop dat ze bij de nieuwe meerdere savebloks maken…)
 • Ik ben nooit verder gekomen dan level 87. ^_^' Had zin om het weer opnieuw te spelen dus alles gewist. ^_^' (Hoop dat ze bij de nieuwe meerdere savebloks maken…)
 • hey komt er nog iemand op de forum???
 • yes yes ik heb lugia dankzij jullie bedankt he
 • Haha ik overdreef niet zozeer, maar gebruikte misschien niet de juiste woorden.

  Maar het maakte ook niet zoveel uit, iedereen weet toch dat ik zelf Zilver en Goud veel te veel heb gespeeld, alhoewel ik Ruby/Fire Red nu al samen echt gewoon drie keer zolang heb gespeeld als mijn Goud. Ruby alleen trouwens 2,5 keer zolang.
 • Ah!
  Dat is al beter, ik schrok bijna.

  Als je iets minder overdrijft, komt duidelijker over dat je dit bedoelt en niet dat de games slecht zijn, dat was namelijk niet zo duidelijk.
 • Nu vind ik persoonlijk dat je de oude generatie nu wel erg extreem in de grond stampt.

  Wat was er nu metagame-technisch gezien echt mis naast curselax en zijn vele curse-vrienden?
  Tegenwoordig zijn er veel engere combo's te maken, alleen er zijn er veel meer. Leuk feitje is dat curselax er nog steeds tussen zit.

  Ik zou wel argumenten willen zien. Ik had namelijk toen wel een team tov jullie (kuririn en N_R)!

  Ik houd er ook niet van om de oude generatie in de grond te stampen, maar ik kan weinig anders. Te veel Pokémon waren echt slecht of niet goed genoeg. Ik noemde er al een paar op die wel goed (en cool :)) waren, Blissey is verder natuurlijk té goed, met Houndoom kan je nog wat uitrichten als je het goed doet, Crobat natuurlijk ook.
  Maar verder heb je nieuwe BABY-POKéMON… NIKS AAN! Daar heb je ECHT niks aan. Ik vind het ronduit belachelijk dat ze die steeds bijbedenken, omdat je er game-wijs gezien NIETS aan hebt. Je evolueert ze toch wel naar de vorm die daarvoor OOK AL bestond! Curselax is zeker cool, maar Snorlax bestond al. Ik had het over nieuwe Pokémon…
  Met het systeem was niets mis, nee, maar ook jij whaha, kan niet ontkennen dat het systeem in Ruby Sapphire ECHT gewoon beter is, en vooral nu iedereen dat al speelt, het vrij zinloos is Zilver/Goud te spelen en DAT bedoel ik met spastisch worden… niet dat het een slecht spel is/was.
 • Nu vind ik persoonlijk dat je de oude generatie nu wel erg extreem in de grond stampt.

  Wat was er nu metagame-technisch gezien echt mis naast curselax en zijn vele curse-vrienden?
  Tegenwoordig zijn er veel engere combo's te maken, alleen er zijn er veel meer. Leuk feitje is dat curselax er nog steeds tussen zit.

  Ik zou wel argumenten willen zien. Ik had namelijk toen wel een team tov jullie (kuririn en N_R)!
 • Ik word al spastisch als ik nog eens Zilver/Goud hoor… Echt… speel de nieuwe generatie, die is zooooveeel beter (alhoewel de oude generatie ook echt nog veel te cool is :)) Dus ook al heb ik dat al gezegd, dan zeg ik het nog eens.

  Maar goed.
  Skarmory, Umbreon en Heracross waren wel de allercoolste nieuwe extra Pokémon in de 2e generatie. Maar ik vond bijvoorbeeld Espeon, Scizor en Politoed ook echt leuk.
  Pokémon waarvan ik veel verwachtte maar die eigenlijk niet zo cool/goed waren:
  Misdreavus: Een nieuwe Ghost klonk echt als fantastisch maar dit is echt waardeloos
  Steelix: Onix ziet er cool uit. Punt. En goed, Steelix suckt aars qua stats (alleen Defense… echt ALLEEN dat)
  Xatu: Ziet er lachen uit, maar is echt helemaal niet goed. (Stiekem eik wel, maar dat was in Goud Zilver niet te merken).
 • ik had mewtwo wel in rood/blauw/zilver/goud/Yellow/Crystal… Heb m toen namelijk 1x gevangen en daarna tig keer gekloond… Nu heb ik die spellen allemaal niet meer, en dus mijn mew ook niet =| Heb trouwens wel heel vaak met allerlei codes mew proberen te krijgen, maar dat is niet gelukt…. Uiteindelijk was er 1 code die wel werkte, en met succes!
 • ikzelf heb mewtwo
 • Mew: http://animewolken.nl/pokemon.php?p=spe ... monrby/mew
 • dan moet je pokemon rood of blauw of geel hebben dan kan je mew krijgen
 • Weet iemand hoe je Mew kan krijgen.
 • sorry ik heb die al helaas heb ik reikou gedood ik heb suicune en entei al
 • Er zijn er een paar die je als eerst moet bevrijden en die je later tegen komt. (Entei en zo.) Je moet ze bevrijden in de kleine toren in… dat stadje boven goldenrod. Daarna kan je ze overal tegen komen in Jotoh.
 • weet iemand nog een zeldzame pokemon te vinden zoals (lugia ho-ho) weet iemand er nog een paar???
 • hey USSJ je wou weten hoe oud ik ben ik ben 11 jaar oud
 • meerdere savegames zullen er wel niet bij komen… want dan hebben ze heel wat spellen minder te verkopen, omdat ieder broertje dan ook een savegame wil hebben op die van jou..
  hoewel het mij wel toff lijkt en handig natuurlijk, je moet wel tussen die 2 kunnen ruilen natuurlijk :D
 • Ik heb zelfs alle badges uit kantro. En heb zelfs RED verslagen. <img alt=":O" src="/plugins/sceditor/emoticons/shocked.png" />

  moi aussi Trainde mijn team toen een tijdje om ze in level 100 te krijgen, dat deed ik toen in de battletower [dat is trouwens iets voor diamond ] en dan kan je namelijk nog een keer, 1x per dag, tegen alle spelers spelen waar je tegen gevochten hebt met multiplayer… Was echt toppie, speel het nu niet meer maar dat zei ik al eerder 8)
 • bedankt he ik had dat nodig ik zoek nu al 2 maanden naar lugia

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren