1. [POLL] Welke Next-Gen console?

Re: [POLL] Welke Next-Gen console?

Playstation 3

Om dezelfde reden als Unknow.
 • Playstation 3

  Om dezelfde reden als Unknow.
 • Xbox360
  PS3
  Nintendo Revolution (Controllers zijn wel uber vet!)
 • ps3 waarom misschien omdat ik een fanboy ben wie weet
 • ik lach me dood om kiyoshi en the game master ^^D
 • 1.PS3
  2.Revo
  3.Xbox360
 • 1. Revolution
  2. Xbox 360
  3. PS3

  Sony zijn dagen zijn geteld!
 • 1.XBOX 360 (gewoon mijn type games)
  2.Revolution (lijkt mij een tof apparaatje worden waneer de functies gebruikt gaan worden).
  3.PS3 (De exclusive games diggen mij niet meer…. Wordt waarscheinlijk te duur en heb geen vertrouwen in een goeie online mode).
 • 1. Xbox 360(Heb de xbox en de PC dus microsoft)
  2. Revolution(Heb de GBA dus heb er wat mee te maken)
  3. PS3(heb nix met Sony;))
 • 1. Xbox 360
  2. Revolution
  3. PS3
 • Over de Xbox 360 ben ik wel enthousiast. PS3 zal ook wel cool worden. Maar die Revolution laat me echt koud. Nintendo dissapoint me with N64, GC, GBA dus ik zit er niet echt op te wachten.
 • hahahaha, lachen Rich Dichman. Jouw lijstje is precies het tegenovergestelde van de poll-resultaten
 • Meest enthousiast… Moeilijk als je over geen van de 3 echt enthousiast bent. Enige game waar ik nog echt veel zin in heb is de nieuwe Zelda.

  Of ik na deze generatie nog een console haal betwijfel ik sterk. Ik denk niet dat ik hierna nog uitgebreid thuis ga ocnsole gamen, maar als ik de consoles bij mijn vrienden speel en ik verander van gedachten, dan is het alleen nog een geldkwestie uiteraard. Maar ook dan zit het niet goed als je geen inkomen hebt :P Werken voel ik niet zoveel voor, heb nergens geld voor nodig.

  Anyhoo, ik dwaal af:

  Revolution ben ik denk ik het meest enthousiast over, omdat graphics mij al een hele tijd geen ene reet meer kunnen boeien. Het gaat mij nu echt alleen nog maar om de games en sinds ik altijd al een Nintendo fan ben geweest vanwege hun goede franchises (met name Zelda) kijk ik daar het meest naar uit. Wat ik van de Revo controller moet vinden weet ik nog niet exact, want ik heb er nog niet mee gespeeld uiteraard. Maar het brengt wel heel veel mogelijkheden met zich mee en ik ben erg benieuwd.

  Als mijn voorgevoel klopt zal de PS3 wel de meeste Japanse RPG's krijgen en als dat waar is dan is dat mijn 2e (of misschien zelfs 1e) keus. Maar dat kan ik nu nog niet weten uiteraard, daarvoor moeten er eerst games beschikbaar zijn. Ik heb toch al geen geld voor een next-gen console bijde launch, dus tegen de tijd dat ik er een haal (als ik er al een haal) heb ik als het goed is genoeg keuze uit een brede variatie aan games, mag ik hopen.

  Xbox 360… Zegt me helemaal niks. Kan best dat er leuke games voor uit komen, maar het trekt me totaal niet op dit moment.

  Enthousiasme-niveau:
  1. Revolution, 1%
  2. PS3, 0,7%
  3. Xbox 360, 0%

  Vrij laag, ik weet het. Maar dat heb ik met games in het algemeen op het moment.
 • 1.Xbox 360
  2.Revo
  3.PS3
 • xbox 360 en daarnaast mischien ps3 als de prijs meevalt
 • Ik heb gestemd voor Xbox360 omdat dit de Enige console is die me echt aanspreekt.
 • Playstation 3

  Mijn favo franshises gaan naar de Ps3, dus een makkelijke keuze.
 • Revolution : als ze hetzelfde doen als wat ze met ds hebben gedaan qua ondersteuning, dan valt er in mijn ogen niet meer te discussiëren, nu ik heb nog altijd niet de games gezien, terwijl ik sommige mensen al zie oordelen, zeg genoeg over hun eigen….

  Tweede plaats komt xbox360 : ben benieuwd naar killerinstinct vooral, de rest valt ook nog mee van titels die uitkomen , maar het blijft een "upgrade", ik denk wel dat ik deze weer haal als hij wat goedkoper is.

  Derder Sony heeft mij dus nooit iets gezegd .ik zie dat systeem nog altijd als een voorkeur voor mainstream gamers.
 • ps3, ik heb tot nu toe de meeste games op de ps2, waarom? Omdat hier gewoon de meeste rpg's op uit komen. Ik weet niet of dit bij de volgende generatie weer zo zal zijn. Maar vorlopig geloof ik er graag in en gaat mijn voorkeur dus uit naar de ps3. Ik heb in de huidige generatie alle drie de voorlopers van de ps3, rev of 360, dus het zal bij mij toch niet bij die ene console blijven. Maar het zal waarschijnlijk wel mijn eerste aankoop zijn.
 • Oosterse >>>>>>>>>>>>>>>>>>Westers voor alle genres behalve shooters en rts.
  IMO
 • @Gungrave

  Je kan het irritant vinden, maar ik erger me er niet aan. Fanboys zullen blijven bestaan, maar kan me wel in vinden dat vooral nintendo voor innovatie zorgt.

  En die semi-nude chicks met blades begint toch wat oubollig te worden, aan fantasie laten ze niets meer over (if you know what i mean :9 ). "Af en toe" understatement van de eeuw.
  Vraagje: hoe vond je FF IX? Was dat niet fantasievol.

  Hoe kom je erbij dat ik alleen RPG's speel?
  Maar om misschien een beter oordeel te kunnen vellen over andere stijlen moet je ook weleens andere games spelen. Ik probeer me dan ook breder te orienteren, en niet alleen turn-based RPG's te spelen.. Je moet ook dus inzien dat andere genres erg leuk kunnen zijn
  RPG's speel ik niet zo vaak. Alle genres boeien mij, vele in mindere maten maar toch speel ik ze en heb er plezier aan(want daar draait het toch om, plezier).

  Wie zei dat Morrowind de standaard zet voor next gen rpg's? Je zult oblivion bedoelen, en daar kan men pas over oordelen als het spel daarwerkelijk uitkomt. Ik zeg eerlijk ik heb het ook nooit op die reeks gehad.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren