1. Pro Evolution Soccer 2011 3D

Re: Pro Evolution Soccer 2011 3D

Ik zie eigenlijk alleen maar goede reviews op gamerankings. Alleen ig geeft de game een laag cijfer. Hij zal dus wel goed zijn. Heb hem toch maar besteld, streetfighter was niet mijn ding dus die heb ik terug gestuurd.
 • Ik zie eigenlijk alleen maar goede reviews op gamerankings. Alleen ig geeft de game een laag cijfer. Hij zal dus wel goed zijn. Heb hem toch maar besteld, streetfighter was niet mijn ding dus die heb ik terug gestuurd.
 • Volgens mij wel…
  Jup, ik meende ook dat dat bevestigd was.
  Zal wel moeten he… Wij moeten tegen elkaar ballen he <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />
  Uiteraard. :7
 • Ik heb em pas geleden gekocht voor op vakantie en ik ben er best blij mee
  Oot had ik de dag ervoor uitgespeeld en om nouw een week stokken naar honden te gooien lijkt mij ook niks :P

  Het ziet er redelijk goed uit en speelt best fijn
  Ook mooi dat de hele eredivisie er in zit :D
 • ik heb 2 vraagjes: ik had gehoord dat je als je het niveau van PES hoger legt dan regular dat je de bal niet meer van de computer kan afpakken.
  En wat voor camera settings kan je doen, net als normaal dat je vanaf de zijkant kijkt? of niet?

  dankje alvast
  dit is de echte PES topic
 • Het is gewoon een voetbalspel dat je kan blijven spelen net als elke andere PES of FIFA. Bovendien heb ik hem voor 40e gekocht wat het een mooiere prijs geeft dan de Nintendo spellen die imo minder game plezier opleveren.

  Verwacht niet het beste voetbalspel ooit.
 • Hoe bevalt de game na een aantal weken? Ik ben nog op zoek naar een leuke 3ds game en een voetbal game is normaal gesproken altijd wel leuk.
 • Het slechte is alleen dat je niet online kan. Dat weerhoudt mij ervan om hem te kopen…
 • je kan zo ontzettend veel mogelijkheden benutten met al die knoppen. Van de 23 paginas van het boekje gaan er 6 pagina's over de besturing. En dan bedoel ik een opsomming van de besturing. Zelf bak ik er dan ook niks van en moet ik OF nog flink oefenen OF het spel gaat naar marktplaats.

  De 3d is zeker grappig en helpt je wel. Een echt goed overzicht heb je vind ik niet. Je ziet wel waar de spelers lopen op het onderste scherm maar daar kijk je tijdens het spelen niet echt naar.

  wel zijn er errug veel mogelijkheden tot het gebruiken en maken van teams en het opstellen daarvan.

  Voor de echte voetballiefhebber naar mijn idee zeker een aanrader.
 • Vind het best wel een goede game. Vind het vooral tof dat het aanzetten van 3D echt een toegevoegde waarde is omdat het veld dan groter lijkt (als je van zijkant speelt). Ik snap overigens wel waarom mensen die game niet top vinden.

  Heeft vooral te maken met het feit dat je ballen niet kunt overnemen door duels. Waardoor je op de moeilijkere moeilijkheidsgraden lastig de bal kan afpakken (alleen door geluk of zware tackles). Gelukkig is de scheids niet streng en kom je met de meeste tackles wel weg.

  Ook het scherm is wat vervelend omdat je geen overzicht hebt over het hele beeld. Daarom moet je soms blind een pass geven op iemand buiten het beeld en als die niet aankomt is dat frustrerend. Dit soort dingen overkomen mij overigens ook gewoon bij FIFA op de PS3.

  Ik denk dat het 't beste voetbal spel is op een handheld op dit moment. Maar er is nog ruimte voor verbetering.
 • Heb je hier alleen de master comp. ?! Of ook de eredivisie ?
 • Gameplay is best sucky. Het is gewoon geen goede game
 • Ik heb het gister 5 min in de Mediamarkt gespeeld. Ik moet zeggen, het viel mij reuze mee. Ik ben wel een FIFA speler, maar van wat ik zag vond ik het er leuk uitzien. Ik speelde het wel op Wide, want die playerview is (erg leuk gedaan) maar niet te doen. Het deed mij heel erg denken aan PES op de PS2, alleen dan wat leukere graphics. De 3d-functie was ok. Ik zette het niet te hoog want ik ging aardig scheel kijken (zoals met veel andere spellen:P), maar er zat aardig diepte in.

  De gameplay kan ik niet beoordelen, daar heb ik het te kort voor gespeeld. Het is niet mijn launchgame, maar als je per se een voetbalspel wilt hebben, is het volgens mij een goede keuze.
 • Ik speel graag footies maar de review hier is echt negatief maar als ik die van IGN lees ofzo das hele andere koek! Iemand die het spel heeft en zich gewoon prima vermaakt?
 • dan ben ik de laatste op deze forum die het heeft gezien :|
  My bad!

 • :'D
  Ja, eerder in dit topic.
 • Iemand die al de ps3 reclames aan de zijkanten heeft gezien in de stadions? :)
 • Op beginner en amateur is er weinig aan, op de 360 iig.
  Pas vanaf regular wordt het leuk, anders win je constant met 5-0 ofzo, daar is ook niks aan.
  Nee, ik ben blij dat ik deze heb laten liggen.
 • Zodra je hem op regular of hoger zet is de game niet meer speelbaar. Je kunt dan niet eens een val afpakken zonder een harde sliding te maken. Maar op beginner en amateur is het juist wel goed te doen.

  De 3D functie in dit spel is wel heel heftig. Het ziet er tof uit. Maar ik kan niet langer dan een paar minuten spelen omdat mijn ogen pijnlijk worden.
 • Wtf?! Nja ooit aanschaffen dan :)
 • In het nieuwstopic zag ik een score van 85% waarin werd gezegd dat het de beste PES sinds tijden is.
  Liek wtf, heeft Chris dan een beta gespeeld ofzo? :S

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren