1. Probleem met video's afspelen..

Re: Probleem met video's afspelen..

ik heb ook een probleem met video's afspelen via winamp. Als ik een filmpje wil zien heb ik wel geluid maar geen beeld. Ik zie alleen het winamp logo. weet iemand hoe ik weer beeld krijg?..
  • ik heb ook een probleem met video's afspelen via winamp. Als ik een filmpje wil zien heb ik wel geluid maar geen beeld. Ik zie alleen het winamp logo. weet iemand hoe ik weer beeld krijg?..
  • Het is al gefixt, ik heb de videoversnelling uitgezet en nu werkt alles weer gewoon :)
  • lol @ replies boven me.

    t zijn gewoon te codecs. sommige videos hebben codecs nodig. divx player bijv. heeft die codecs. wel
  • Ik heb een Club3d Radeon x800 RX, geen Nvidia dus..
  • je hebt zeker een nvidia kaart. een van hun drivers was helemaal messed up en toen had ik dat ook. ff drivers updaten en hij doet het weer.
  • Ik heb het ook eens gehad, maar ik moest m'n grafische kaart updaten… :S
  • Ik heb het ook (ooit eens) gehad en als ik me goed herriner had ik toen heel mijn Windows eraf gegooid en opnieuw geïnstalleerd. Probleem opgelost. Ik werk met partities dus Windows opnieuw installeren is bijna maandelijkse kost. ;)
  • Ik heb dit laatst ook gehad. Ik weet nog niet waar het aan lag, denk de drivers van mijn videokaart ofzo??

    Maarja, ik kwam er achter door in Mediaplayer de videoversnelling uit te zetten. (opties -> Prestaties -> videoversnelling op geen zetten).
    Bij mij deed het weer goed.
    Je kunt het proberen!

    suc7
  • misschien ff je computer scannen op virussen en spyware enz.
    dat kan ook de nodige problemen geven.
  • Hallo allemaal, de laatste tijd heb ik wat problemen met het afspelen met videobestanden van het internet. Zo ziet het eruit:
    Ik heb dit probleem soms wel, soms weer niet. Het maakt niks of ik de bestanden download of stream..
    Waar kan dit aan liggen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren