1. Probleem videokaart.

Re: Probleem videokaart.

lezen……(@kiyoshi)
Als dat het niet is, lijkt het, zoals nedstar als zegt, er inderdaad op dat je videokaart niet goed gekoeld wordt. Hij is niet overclocked zegje, anders zou het goed daaraan kunnen liggen.
 • lezen……(@kiyoshi)
  Als dat het niet is, lijkt het, zoals nedstar als zegt, er inderdaad op dat je videokaart niet goed gekoeld wordt. Hij is niet overclocked zegje, anders zou het goed daaraan kunnen liggen.
 • dit komt doordat je kaart te heet word, en sommige drivers laten hem minder hoog draaien en daarom heb je het dan niet meer. kijk is naar je videokaart of er geen stof in zit. ik had dit bij mij 6800 GT die helemaal vol zat :P
 • Zoiets heb ik ook gehad.

  Ik heb het gewoon verholpen door op de Nvidea Geforce site de nieuwste driver te downloaden. Had echt precies hetzelfde met dan met andere games. Bij C&C Generals dat legers onzichtbaar werden…. bij GTA Vicr City dat ik allemaal van die strepen zag etc etc.

  gewoon de nieuwste driver downen en mischien is het probleem verholpen.
 • Het heeft niet geholpen <img alt=":'(" src="/plugins/sceditor/emoticons/cwy.png" />

  Vaag ik zou zeggen dat hij niet goed koelt, ik zou daar eens kijken.
 • Het heeft niet geholpen :'(
 • k heb ook de 6600GT en k had ook zoiets bij farcry maar toen hadk een nieuwe dirver geinstalleerd en deed ie et weer normaal

  http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_78.01.html
 • Sinds een paar dagen heb ik het probleem dat als ik een lange tijd een spel speel die vrij veel van je videokaart vraagt dat er rare flitsen komen op een gegeven moment.
  Met spellen zoals RTCW: ET en call of duty heb ik er geen last van, ook al speel ik een paar uur, maar ik wilde weer eens need for speed: underground 2 spelen en daarbij had ik er al na 15min last van.
  Ik speel het spel op max settings en hapert niet, maar op een gegeven moment komen er rare flitsen.
  Ik dacht laat ik eens een andere spel proberen die veel van je videokaart vraagt, dus heb ik het ook getest met half life2 op 1280x1024 en Colin Mcrae rally 2005 op 1280x1024 en bij deze spellen gebeurde hetzelfde.

  Het begint met dat er zwarte blokjes komen op bijvoorbeeld de auto of het wapen dat je vasthoud en een paar seconden erna begint het helemaal te flippen met vage balken die door het beeld gaan draaien.

  een screenshot van zo'n moment in nfs:u2:
  http://lean-back.nl/prive/videokaart_probleem01.PNG

  weet iemand wat het probleem is?

  Ik heb een GeForce 6600GT die niet overclocked oid is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren