1. [PS Phone] Nieuws en geruchten

Re: [PS Phone] Nieuws en geruchten

oeh … asociaal!
ik wil ook resident evil, en de originele medal of honor gewoon omdat het kan!
 • oeh … asociaal!
  ik wil ook resident evil, en de originele medal of honor gewoon omdat het kan!
 • Wel op JP en US PSN.

  Maar dit is gewoon een emulator, dat runt nooit zo goed als official code.
 • moet wel, volgens mij resident evil 2 nog niet op PSN

  ook zoiets … waarom staan dit soort games nog niet op PSN???
  staan er echt weinig, doe het dan niet ofzo al heb ik me wel weer goed vermaakt met FF9

  maar goed, terug naar de telefoon
  ik weet nu hoe het eruit ziet en die Android apps doe ik het niet voor dan kan ik beter een betere Android kopen
 • Hey, ik zie een echt PlayStation icoon!!!
  Wow, dat is goed nieuws!

  Maarrrr, ik zie ook Rom Buddy…. :|
  Volgens mij is dit gewoon de standaard PS1 Android App die elke android telefoon kan downloaden. Het is daarnaast traag, maar ben wel blij dat het lijkt alsof de Playstation knoppen ook echt werken.

  Tot dusver NOT IMPRESSED!
 • Resident Evil 2 op de PSPhone
 • Dat is het gratis Android racespelletje die alleen met tilt werkt. Daar kun je de PS Phone niet op afrekenen. Het ding heeft ook touchscreen en tilt, weetjewel.

  Bovendien gaat snesoid etc natuurlijk geweldig werken met die d-pad.
 • Burnout op mijn gouwe ouwe PSP slim ziet er 100x mooier uit :(
 • spelletje :D

  http://www.youtube.com/watch?v=1vwiLDVH ... r_embedded

  zitten blijkbaar ook tiltcontrols in
  nog een functie die ik nooit ga gebruiken mocht ik het ding kopen
 • mjah mini's en android games is niet genoeg, de meeste mini's zijn duurdere cellphone ports zonder multiplayer en een brakke framerate (zie N.O.V.A. bv) en er zijn al betere Android phones beschikbaar/aangekondigd begrijp ik

  ik wil weten wat er onder dat playstation icoontje zit

  het zouden games (Sony Franchises) tussen 5 tot 10 euro worden die exclusief voor dit apparaatje zijn, ik wil ze zien (in beweging) voor ik het koop
 • Mini's, android games etc. Je moet je er niet teveel van gaan voorstellen. Er komen geen retail PSP games op die telefoon.
 • Redelijke kans op een N-gage 2 dus. Te duur, te slecht voor games, te slecht als telefoon. Met als voordeel de playstationnaam (zonder logo?).

  hij lijkt krachtiger als de PSP met fatsoenlijke controls EN een touchscreen

  op papier kun je je voor games geen betere telefoon wensen maar dat er nog helemaal niets is uitgelekt over de games vind ik geen goed teken :D
 • Ja, had het al ge-edit, op de Nexus One na dus. De touch pro 2 heeft het blijkbaar, maar dat is een windows-phone.

  In ieder geval lijkt het me een logische ontwikkeling dit vaker te gaan invoeren. Al is het maar om Sony's talent een aantal 'innovaties' in te voeren in de androidmarkt als de concurrentie daar al weer overheen zit. De x10 loopt nog steeds achter qua software omdat Sony android wil verbeteren, vervolgens brengen ze een oude android-versie uit die beter is dan de standaard, maar slechter dan de nieuwe versie die ook al uit is. De X1 was een wanproduct en eerlijk gezegd heb ik geen vertrouwen meer in Smartphone-sony.

  Dat zeg ik dus inderdaad met amper kennis van de markt. Misschien dat de playstation-naam men wel zo ver krijgt.
 • X10 zeker niet nee, maar ik dacht dat er al een nieuwe HTC op de markt was die het wel had? In mijn herinnering was het de HD, maar echt zeker kan ik het ook niet zeggen, gezien mijn huidige (niet aanwezige) interesse in de telefoonmarkt.

  Het kan zijn dat deze PS Phone 'achterhaald' is als ie uitkomt. Maar wat als ie per maand nu zo goedkoop als een Desire HD gaat worden? Dan zou ik de PS Phone een overweging waard vinden.
  De HD zit toch in de top van de android-markt, of niet? In ieder geval zal het 20 euro p/m inclusief internet moeten zijn wil ik het interessant vinden.
 • playstation emulator of PSP emulator?

  ps1 moet wel draaien ja, dat draait op PSP immers ook maar toch lijkt het me sterk dat het gebeurt zolang er niet op zijn minst Sony op het ding staat

  maar goed, ik wil games zien
 • Komen er niet steeds meer telefoons met noise cancelling? Ik houd de telefoonmarkt amper tot niet bij (ik ben al tevreden met een achterhaalde x10, puur omdat dat de enige mooie android-phone is die doet wat ik wil) maar voordat deze uitkomt is er toch een hele nieuwe generatie telefoons?
  Met HTC die het nu al heeft lijkt het me sterk dat toekomstige telefoons ook niet veelal aan noise cancelling gaan doen.
 • Met features als noise cancelling denk ik dat dit een van de betere telefoons out there gaat worden. De Nexus One is voor het bellen namelijk zowat de beste phone die je kunt krijgen.

  Of hij voor al die nutteloze side gimmicks zo goed gaat worden als bijvoorbeeld een HTC Desire of iPhone, dat is echter de vraag. Ik vind slimfit wel belangrijk omdat ik telefoons altijd in de broekzak heb. De Desire die ik heb is vrij plat, deze Ericsson zal door het keypad ongetwijfeld dikker gaan worden.
 • Redelijke kans op een N-gage 2 dus. Te duur, te slecht voor games, te slecht als telefoon. Met als voordeel de playstationnaam (zonder logo?).
 • op het moment dat deze uitkomt is het een low-end toestel, zeker gezien er nu allemaal dual cores aan staan te komen….
 • ik wacht hem af …het is iig niet blind kopen zoals met PSP iig
 • Same here.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren