1. PS3 HDD een add-on met Linux / FFXI naar PS3 en REV

Re: PS3 HDD een add-on met Linux / FFXI naar PS3 en REV

Wel, FF11 is deze generatie niet echt tot zijn recht gekomen.
Het was een game waar deze (console)generatie nog niet klaar voor was.
En het was btw een duur project. Ik begrijp het langs SE hun kant wel, dat ze de game opnieuw uitbrengen, met een paar updates en stuff.

Maar ik ga de game zeker niet kopen
 • Wel, FF11 is deze generatie niet echt tot zijn recht gekomen.
  Het was een game waar deze (console)generatie nog niet klaar voor was.
  En het was btw een duur project. Ik begrijp het langs SE hun kant wel, dat ze de game opnieuw uitbrengen, met een paar updates en stuff.

  Maar ik ga de game zeker niet kopen
 • wat dacht je van vernieuwende draw distance en de nieuwe vormen van magie

  ik vindt het juist tof dat ze de ps3 en de revolution niet voorbij lopen tenminste als SE nintendo kan overhalen voor een Harddrive add on misschien wel via die USB 2.0 aansluiting
 • FFXI is al op de PS2 wat heeft dit voor zin?
 • tja en als je het spel 1 maand na release koopt dan dan loop je toch ook achter je moet toch ergens beginnen zeg ik altijd en veel mensen kopen dit spel toch niet want je moet er voor betalen om op de server van SE te komen voor deze game
 • ja, maar voor de pc bestaat het al een tijdje….nu komen ze op de xbox360 met een game die al een paar jaar bestaat…:| Dat is net zo iets als je met NFSU net begint en iedereen heeft een getuned bakkie….dat is helemaal niet leuk….
 • ik denk het wel maar er is toch niets leuker dan xbots pstools en nintendrones te verslaan met een jaar oude account waarin je heel krachtig bent ???
 • Als je nu op de pc ff11 pas speelt is dat toch ook het geval?
 • lijkt me helemaal niks….als die xbox360 mensen op FF servers komen met de pc mensen, dan hebben al die xbox gasten level 1 en de rest van de wereld level 60+ :|
 • yep maar ze willen het waarschijnlijk een grote multiplatform titel maken

  ze zijn zelfs in overleg met nintendo voor een HDD Add-On volgens sommige geruchten
 • Final Fantasy XI ligt toch al in de winkels voor de PC en werd diezelfde FF niet getoond op de persconferentie van Microsoft?
 • http://www.gamespot.com/news/2005/06/09 ... 27219.html

  Sony Computer Entertainment president Ken Kutaragi has been calling the PlayStation 3 an "entertainment supercomputer" rather than a gaming console. Now, he's revealed a new plan to make sure that it's acknowledged as one.

  In an interview with Impress PC Watch, Kutaragi disclosed that he plans to install the Linux operating system on the PS3's hard disc drive (HDD) so it will be recognized as a computer, rather than a mere console.

  But while Linux would require a hard drive to run on, Kutaragi told Impress PC Watch, "We're not going to equip [the PS3 with] a HDD by default, because no matter how much [capacity] we put in it, it won't be enough."

  ——————————————————————-

  en FFXI naar de PS3 en REV zodra een HDD beschikbaar is

  Hiromichi Tanaka, the producer of Final Fantasy XI for Square Enix, revealed that the team is working on a new MMORPG for next generation consoles. In addition, Hiromichi mentioned that Final Fantasy XI may appear on PlayStation 3 and Revolution if the HDD peripheral is available.

  BRON: THE Q gamefaqs

  goed nieuws voor beide console's zou ik zegge

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren