1. PS3: je verwachtingen?

Re: PS3: je verwachtingen?

Nou ik hoop dat ze net asl bij de xbox360 controllers op infraroodstraling werken
 • Nou ik hoop dat ze net asl bij de xbox360 controllers op infraroodstraling werken
 • Wel mijn verwachtingen op de eerste pagina zijn ingelost!

  Goede gamessupport –> komt zeker in orde! Mooie line up al.

  - Fantastische graphics: Dit gaat de PS3 zeker hebben, en het kan zelfs de concurrentie ovestijgen!

  - Betere online support. Een oerdegelijk netwerk als Xbox Live please! –> tja daar heeft Sony nog niks over gezegd maar ik denk wel dat ze dit nog beter gaan doen dan bij de PS2.

  - Backward compatible –> Yep!!! voor PS2 en PS1!!

  - 4 controller ports is wel een must deze keer? (voor mij niet, ben een single player) —> ondersteuning voor 7 controllers !!!!


  - Ik hoop op een prachtig design :p —> Hmm ik vind van wel :D Heel mooi als het rechtopstaat. Controller moet nog beter.

  - Harde schijf van 40 GB ingebouwd –> PS3 gaat een HDD hebben maar van hoeveel?

  - Een nieuwe controller –> dat heeft de PS3 idd maar het ziet er lelijk uit en onhandig. Mss speelt het irl beter maar ik denk toch dat ze hieraan nog moeten sleutelen.

  - Wifi compatible met de PSP! —> Yep!!! :D
 • verwacht veel meer van de xbox eerlijk gezegd:P
 • http://psboomerang.ytmnd.com/

  Like a boom boom boom boomarang!
 • De PS3 zal backwards compatible zijn met PS2 games, maar niet met PSone games heb ik me laten vertellen. Opzich wel jammer, maar ook begrijpelijk…
 • Hoop het niet.

  "handvaten" van de controller staan denk ik te ver naar buiten, lijkt me niet fijn spelen.
 • Is dit 'm dan?

 • SOCOM 3 lijkt mij?
  Ik hoop het niet eigenlijk.
 • Kijk ook uit naar een aantal exclusieve interviews, zoals gesprekken met de ontwikkelaars van 24: The Game, God of War en SO… Oeps, meer mogen we daarover nog niet vertellen.

  SOCOM 3 lijkt mij?
 • veel RPG's (reden waar ik de PS3 ga kopen)

  harvest moon (aangezien de revolution anders word, denk ik niet dat hij op de Revo zal komen, en op de xbox360 al helemaal niet.)

  4controllerports (a.u.b. ik wil graag fijn kunnen multiplayeren, en dat lukt wat minder als ik stomme ports krijg van games direct vanaf de PS3 en het dan maar 2 controllers heeft, en de exclusieve games wil ik ook graag met zijn 4en kunnen spelen al zit er mp in.)

  veel exclusieve games (ICO, JAK, RACHET etc.)

  Link-up met de PSP (gewoon om te zien hoe sony fans hierop reageeren, omdat ze de gba link-up afkraakten (niet zonder rede maar toch)).

  ehhh dat was het wel

  oh ja een harde schijf (kut memory cards die corrupted raken enzo en enorm veel geld kosten, dan heb ik liever een hardeschijf, boeit me niet hoe groot 1gb is goed genoeg, ik gebruik hem toch alleen om games op te slaan (neem ik aan)

  gratis online support in de stijl van xbox live (oftewel een goede online support)

  backward compitable (ik heb geen PS1 of PS2, dus helaas zou ik die games daarvan anders niet kunnen spelen zonder nog een apparaat te kopen, en ik zou nog graag Hm back to nature, Hm save the homeland en tales of legendia spelen)

  ingebouwde freeloader zou leuk zijn…
 • Wat ik verwacht? Ik verwacht dat PS3 het krachtigste systeem deze generatie wordt, hoewel Sony dat weer schromelijk gaat overdrijven en met veel valse propaganda zal komen.

  Ik verwacht ook dat Sony deze consolewar gaat winnen. Het zal wel wat minder makkelijk worden, omdat MS een flinke voorsprong zal kunnen opbouwen en alles in de strijd zal gooien om dat te doen. En de X360 is een erg indrukwekkend stukje hardware, alles aan dat ding klopt gewoon. Vergis je niet, dat ding is ontzettend krachtig, stukken sneller dan de beste PC's van nu.

  Maar de PS3 zal daar overheen gaan.
 • Tja, de PS3……hoop de goede kanten van de PS2 weer terug te zien. Vele games in veel verschillende genres. Goede 3rd party support etc.

  Verder is een goede online service wel leuk, maar geen must. Heb namelijk geen zin om straks games te spelen met een slechte single-player omdat alles op online gezet wordt.

  Online is voor de meeste spellen een extraatje en niks meer.
 • Ik denk/hoop dat de PS3 meer en beter kan brengen dan de X360. Misschien is de X360 een Xbox 1.5… en voegen ze niets echt vernieuwends aan de console toe en misschien doet de PS3 dat wel…
 • Daar heeft ie wel een punt :)

  Toch zal de keuze denk ik vooral afhangen van de te verwachte games.
 • hmmm enigste wat ik niet van jullie snap is… waarom kopen jullie dan geen xbox360?? Kijk ik ben helemaal geen fan van de xbox, maar de 360 heeft wel me intresse. Heb een ps1 gehad, die was vet, heb een ps2, die is vet, heb nu ook een psp en die is vet… daarom verwacht ik veel van de ps3… maar alle verwachtingen die jullie hebben over de ps3, die heeft de 360
 • 6 Controllerpoorts? Dan zal Sony daar wel een vergrootglas bij moeten leveren, want met 6'en op 1 scherm zuigt.

  Nee, 4 is meer dan genoeg.
 • ik hoop op:
  6 controllerpoorts
  goeie online(al dat member status gedoe hoeft van niet… met al die profiles… maar een goeie online zou wel cool zijn)
  4 Cell's
  blu- ray/ een goeie vervanger daarvan(minimaal 20GB opslagruimte)
  gfx: ligt aan de hardware, hardware krachtiger—> betere gfx dan de rest
  goeie games(duuuuuh)
  een HD/ een mogelijkheid om je MP3- speler erop aan te sluiten en als data stick te gebruiken(ik heb nu een Sony VGF- AP1L met 40GB, dus dat zou wel vet zijn als ik die kon gebruiken :) )
 • Sony en toshiba zijn in onderhandeling over het medium.
  Omdat: sony is vollop bezig met blu ray, samen met andere bedrijven
  Maar toshiba is dan weer bezig met DVD hd (ook samen met een paar andere bedrijven)
  En sony wil deze concurentieslag vermijden
 • Het was toch al bekend dat de PS3 (gaat ie echt zo heten? das wel een bummer) Blue Ray ging gebruiken?

  Ik verwacht iig hetzelfde als bovenstaande, met de aanpassing dat ze nu WEL eens met een mooi design mogen komen, want zowel de PS1, als PS2 vind ik niet speciaal. Staand gaat de PS2 nog wel, maar liggen is ie imo gewoon fugly.

  Ik verwacht trouwens dat de PS3 een blauw verlicht display krijgt voor het afspelen van muziek en films. Dat zou erg sexy zijn :)
 • UUh FAnboy?

  Sterf.


  Ik probeer zo min mogelijk van de Ps3 te verwachten. Wel weet ik dat het allemaal goed gaat komen. Mijn favo franshises (Resident Evil en Final Fantasy bijvoorbeeld) zullen goed bij de Ps3 vertegenwoordigd worden. Dat is alleen al een reden om de Ps3 te halen voor mij.


  Ik vraag me ok af wat voor een opslagmedium Sony zal gebruiken. Maar ze zullen niet blijven hangen bij normale DVD's. Sony wil vooruitgang…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren