1. PS3 muis + toetsenbord

Re: PS3 muis + toetsenbord

Vind het wel lekker dat er een muis en een toetsenbord komt vooral als je er ook online gebruik van kan maken. Verders is het wel lekker voor de FPS en Strategie spellen maar geen must overigens.
 • Vind het wel lekker dat er een muis en een toetsenbord komt vooral als je er ook online gebruik van kan maken. Verders is het wel lekker voor de FPS en Strategie spellen maar geen must overigens.
 • Ik zou het echt dom vinden moesten devs de muis ondersteunen (toetsenbord heb ik ook, en werkt zeer goed!)
  Anders kunnen we gewoon allemaal op onze pc gaan spelen <img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" />

  Bwaaah slaat nergens op hé. Veel games voor de pc ondersteunen controllers ook, maar daarom ga je niet massaal een console gaan kopen…. ^_^'
 • Ach, de PS3 zal Linux of Tiger ondersteunen (is trouwens al bekend welke vd 2?) Dan is een muis welkom. Zeker als je via een browser wilt internetten, mocht dat mogelijk zijn.

  Toetsenborden en muizen zijn al lang verkrijgbaar voor de huidige generatie. Al dan niet met een kabeltje zoals jullie dat noemen. Leuk voor Sony dat ze het gaan aanbieden, maar is dit nu een topic waard?
 • maar als de controller zeer slecht aanvoelt, de analoge sticks van slechte kwaliteit (ik klop af) dan zou ik absoluut geen moete hebben om het met muis + toetsenbord te spelen. Dit is denk ik een zet van sony op die hard PC gamers toch over te halen naar de ps3, miss dat je dan de muist+ toetsenbord als standaard zou kunnen installeren. Dus in het menu, gewoon alles, met je muis bedienen ;)
 • Bwa de muis kunt ge ook gebruiken op de PS2 als ge dan een FPS hulpstuk bij koopt. Kunt ge bv. MOFH spelen met muis maar dat zou ik ook dom vinden. PS3 vind ik dat ge het nog alijt dmet een controller moet doen en niet met een muis.
 • Ik zou het echt dom vinden moesten devs de muis ondersteunen (toetsenbord heb ik ook, en werkt zeer goed!)
  Anders kunnen we gewoon allemaal op onze pc gaan spelen :(
 • Heb ook een toetsenbord nu (draadloos) en hij werkt perfect op de PS2. Dus bijna elk toetsenbord werkt op de PS2. Muis heb ik nog niet geprobeerd.
 • http://www.insidegamer.nl/forum/viewtop ... ht=#808514

  bestaat al op ps2. ik heb ook al verwacht dat het op de ps3 komt
 • Mwa ik moet eerst maar eens zien hoe het werkt, en als jij als enige met muis en toetsenbord speelt online is het ook veel makkelijker dus gaat de lol er snel vanaf, lijkt me. En op de Xbox kon je ook een muis en toetsenbord aansluiten (3rd party merk)… Die scheen het redelijk tot goed te doen (volgens Xbox Magazine dan…).
 • http://www.gamersnet.nl/index.php?display=newsitem&id=7310

  nou, xbox fanboys en pc fps fanaten. Jullie hadden het over irritante controller en fps op de ps3 ?
 • maar dat doe je met een speciaal kabeltje, ik neem aan dat deze exclusief voor de ps3 is
 • Als ze hier dan ook een los kabeltje voor hebben… Anders moet je met een goedkoop kut toetsenbord gaan spelen. Laat mij dan maar een toetsenbord gebruiken waar ik aan gewend ben/ die heel fijn is :P
 • Maar waar staat dat artikel dan op IGN ik kan het in iedergeval niet vinden en ik kom er iedere dag.:S

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren