1. PS3 pas in 2007?

Re: PS3 pas in 2007?

waarheid: zoals xbox heeft beter online mogelijkheden?
 • waarheid: zoals xbox heeft beter online mogelijkheden?
 • Idd, ik haat het als iedereen denkt dat elke woord dat iemand post dat het ook waar is…
  Ik wacht gewoon tot het officieel nieuws is.
 • Tuurlijk waren dat geruchten, want overal las je dat de gamedevelopers gewoon de games uitgingen brengen in zomer 2006, zou echt dom zijn om in 2007 te doen,(stel dat) want dan zouden de nvidia kaarten al verouderd zijn die in de ps3 zitten.

  Ik kijk in iedergeval evenveel uit naar beide consoles (ps3 toch iets meer :P)
 • unknow,

  beetje kinderachtig gedrag vind je niet. Maar ik zie dat dat hersenloze fanboy gedrag van jou en andere echt te erg gaat. PS3 fan als de tering zijn jullie
  jij durft iemand anders een fanboy noemen?
  :lol:
  Lees zelf je eigen reacties eens door noob
 • waarheid: zoals xbox heeft beter online mogelijkheden?
  …. waar gaat dit over ….
 • De laatste tijd deed de geruchtenmolen weer zijn werk. Er werd gesuggereerd dat als de xbox360 niet goed zou verkopen de realese van de PS3 uitgesteld zou worden tot 2007.

  Dat blijken dus geruchten. Het hoofdkantoor van Sony Computer Entertaiment International(SCEI) gezeteld in Los Angeles, CALIF, heeft vandaag op haar website een persbericht geplaatst dat de PS3 gewoon in het voorjaar 2006, zoals eerder vermeld, op de markt komt. Na het gebruikelijke blablabla en de specs en statements van developers eindigt het artikel met de regel dat er geen belemmering is om Linux of OS X op de PS3 te laten werken. Dat maakt het mogelijk om van de spelcomputer een universeel platform te maken. Dit bericht kun je vinden op de onderstaande link van Sony Computer Entertainment Europe.
  http://www.evilgamerz.com/index.php?act ... =1&id=1315
 • Ik vond deel 1 en 3 het beste maar ik weet eingelijk niet wat ik moet verwachten van de volgende MGS, Ik haal wel een ps3 als hij uit is en mgs erbij.

  Twee mensen 1 gedachte :) . En het is mischien beter om niet te speculeren over de volgende MGS. Hideo kennende wordt het weer iets waar je nooit aan gedacht zou hebben ^_^'
 • Ik vond deel 1 en 3 het beste maar ik weet eingelijk niet wat ik moet verwachten van de volgende MGS, Ik haal wel een ps3 als hij uit is en mgs erbij.
 • Ik sta in ieder geval niet te springen om wat nieuws te horen over de Revo. Ik heb meer interesse in toekomstige PS3 en Xbox360 games. En ikzelf wil ook altijd een goed verhaal. All hail Hideo Kojima for his beauty called Metal Gear Solid :D
 • @-The One-, single player gaat zeker voor bij mij! Ik wil een goed verhaal. Maar dat van nintendo met een verassing komen ik denk het niet mischien iets van "center media";) Ik denk dat nintendo blij mag wezen als ze de eerste bewegende beelden van welk revolution spel dan ook mogen showen voor het eind van het jaar.
 • @the-one

  Ik kijk ook naar de controllers…… Ik ga ook weg bij Sony omdat ik de controller vind Sucken. Ze zijn zo slecht als het maar kan. Ik ben FPS´er en daar is de Sony controller nooit geschikt voor geweest. XBOX heeft de perfecte controller en de perfecte Online Mode voor een Perfect XBOX Live <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />. Mede door de controllers dus kap ik met Playstation en zeg ik´´ MICROSOFT!!!!!´´
  Jij bent niet eens waard een playstation te hebben. Dus, vrij positief dat jij met playstation kapt.
 • Sorry, maar ik blijf erbij dat de FPS op consoles bij lange na nog niet het niveau van PC's hebben. En bij mij gaat de single player mode van een game nog altijd voor enige online opties. Ik ben benieuwd of Microsoft nog altijd de beste zal zijn met online opties. Sony zal zeker geleerd hebben van deze generatie. En wie weet komt Nintendo nog met een grote verassing.
 • Ben ook beetje HALO fan dus ja….

  Dat zijn 90% van de Xbox bezitters. :lol:

  Anyway…

  Begin pas te klagen als beide platforms een jaar op de markt zijn ofzo. Jij hebt niets anders dan vooroordelen. Wat jij doet is ook geen speculeren. Het is gewoon uit je mond poepen.

  Vorm een mening nadat er meer duidelijkheid is. 8|
 • Ik vind een FPS Op de PC niet lekker spelen. Ben ook beetje HALO fan dus ja….
  voor FPS en Online heb je nix bij Sony te zoeken…. dan moet je bij Microsoft's XBOX zijn.
  Online mode staat garant voro kwaliteit en je hebt nog eens een goeie FPS controller ook…..
  + de betere FPS games die op consoles verschijnen…. het kan niet beter.
 • FPS zijn voor PC, maar dat is mijn mening. En als ik voor de controller ging dan stond de Cube in m'n kamer in plaats van een PS2. Ik weet nog niet zeker welke next gen ik ga halen, maar om die keuze nu te baseren op de controller vind ik een beetje kortzichtig.
 • @the-one

  Ik kijk ook naar de controllers…… Ik ga ook weg bij Sony omdat ik de controller vind Sucken. Ze zijn zo slecht als het maar kan. Ik ben FPS´er en daar is de Sony controller nooit geschikt voor geweest. XBOX heeft de perfecte controller en de perfecte Online Mode voor een Perfect XBOX Live :). Mede door de controllers dus kap ik met Playstation en zeg ik´´ MICROSOFT!!!!!´´
 • Microsoft brengt eind dit jaar de xbox 360 uit. Maaruh tot heden maakt de xbox al verlies en met de xbox 360 volgens mij ook wat is het nut hiervan ? Alles verkopen met verlies en hopen dat je winst maakt met de games ? Of probere ze de xbox zo te hypen dah de opvolger van de 360 misschien met winst te kunne verkopen ? Nja ps3 zou denk ik toch veel intressanter zijn vooral als ie uitkomt met blueray. Denk door meer ruimte beter gfx maar ligt er natuurlijk aan hoe je de hardware er van gebruikt. Dah is volgens mij nog steed lastig door de ingewikkeld structuur die de ps3 heeft en door meerde cores. Xbox 360 is makkelijker te progameren maar dah komt doordah ze maar 1 core gebruiken van 3 . Dus je misschien pas eind 2007 zie je pas egt verschil van de gfx . tot die tijd moet je het maar hebben van de nieuw gameplay die ze hopelijk kunne bieden.
 • @ - The One -
  Populairst de Ps2 ?!
  Zou wel kunnen ja, maar daarom koop ik geen game machine.

  Wat boeid het me nu welke machine het populairst is ?!

  Wil gewoon vette games <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />  De X-box 360 gaat rocken. <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />

  Maar de Ps3 gaat ook zeker goed verkopen.

  De 'jongeren'in mijn omgeving hebben allemaal een Ps2.
  ( denk dat jongeren meer voor het merknaam doen )

  En de 'oudere' gamers hebben allemaal een X-Box.
  ( die kijken allemaal eerst naar de beelden, en checken het geluid, en ja, dan scoort de X-Box flink hoger dan de Ps2 ).

  Maar dat de nieuwe next-gen voor de deur staat is alleen maar mooi. <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />

  We zullen wel zien hoe het allemaal gaat worden.


  Ik denk eerder andersom:

  De PS3 gaat rocken en de 360 gaat ook goed verkopen ;)

  En dat toevallig bij jou in de omgeving veel ''ouderen'' een Xbox hebben zegt niks. Er zijn waarschijnlijk meer volwassenen met een PS2 dan met een Xbox. Qua beelden is Xbox beter (alhoewel dat toch wel meevalt), maar ik ga geen console kopen, alleen vanwege goede graphics. Ik kijk naar de games en dat is op de PS2 nog altijd het best geregeld.
 • waarheid: zoals xbox heeft beter online mogelijkheden?

  Ja, dat heb ik ook nergens ontkend.
 • unknow,

  beetje kinderachtig gedrag vind je niet. Maar ik zie dat dat hersenloze fanboy gedrag van jou en andere echt te erg gaat. PS3 fan als de tering zijn jullie
  De waarheid is hard voor sommigen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren