1. PS3 sound upgrade - Advies aub?

Re: PS3 sound upgrade - Advies aub?

Hoi Heester dank, ik vind dat ook een mooi systeem alleen vroeg ik me af waarom het zo hoog geprijsd is in vergelijking met de andere twee
 • Hoi Heester dank, ik vind dat ook een mooi systeem alleen vroeg ik me af waarom het zo hoog geprijsd is in vergelijking met de andere twee
 • Ik heb even gekeken, en ik zou voor de Logitech Z906 5.1 Surround Set gaan. De reviews voor de andere 2 zijn ook niet echt goed te noemen.
 • Hoi allemaal – aangezien de bass weergave van mijn LED TV zeer gering is sta ik op het punt om een sound upgrade voor mijn PS3 te doen.

  Helaas mag ik van mijn vriendin geen kabels door de woonkamer laten lopen en wil ze ook niet overal speakers zien en mag er ook niet geboord in de muren worden en bovendien mag het niet veel kosten :X . (het is dat mijn liefde voor haar toch iets groter is dan voor gaming anders had ik een eenvoudige keus gemaakt :D )

  Dit heeft het voor mij echt moeilijk gemaakt een perfect systeem te vinden en na wat nachten te hebben gezocht op google ben ik de volgend drie systemen tegengekomen.

  http://www.bol.com/nl/l/games/playstati ... index.html

  http://www.vibeaudio.nl/gaming/89-vibe-optisound-5.html\

  http://www.laptopshop.nl/product/128602 ... &ref=19834


  Aangezien ik totaal geen ervaring heb met speakers en geen problemen met mijn vriendin wil zouden jullie me kunnen adviseren welke het meest geschikt voor mij zou zijn _O_ .

  Alvast bedankt en groeten

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren