1. [PSN] House of the Dead 3+4

Re: [PSN] House of the Dead 3+4

Je speelt ze inderdaad minder maar ze kosten ook een stuk minder.
Wat betreft move game is dit toch wel zowat verplichte kost lijkt mij.
 • Je speelt ze inderdaad minder maar ze kosten ook een stuk minder.
  Wat betreft move game is dit toch wel zowat verplichte kost lijkt mij.
 • Als retail had ie wel een platinum trophy. Psn / Arcade spelletjes speel ik echt minder tov retail game's. Hoe goed ze ook zijn. :)
 • HOTD 4 is een awesome arcade conversion, voor maar 7,99 of zelfs 5,50 als je Plus hebt.
  Dacht dat die prijs tot 01-05-2012 was ?! Niet dus. Wacht wel op een volgende prijsdrop. Nu maar Sonic CD gekocht voor 2,69. Heeft de Mega-Cd ook iets meer rust.
 • Idd geen retail waardig, is meer een zeer leuk tussendoortje.
 • Mwah, voor retail bieden dit soort games tegenwoordig te weinig. En als onderdeel van een bundle moet je weer zo'n disc inladen etc wat altijd lang duurt.

  Nu kies ik snel Hotd 3 of 4 van het XMB en kan ik knallen. Een apart Sega mapje zou wel handig zijn.
 • Had hem liever als retail release gezien. (als bundel) Psn titels trekken mij eigenlijk niet (veel minder). Denk dat ik hem nog wel scoor voor 5,50.
 • HOTD4 is een zeer leuke game. Snel opvolgende aktie en je hebt het erg druk om alles op tijd neer te kanallen. Ik heb wel de teller voor credits en levens flink opgeschroefd want met de standaard setting van 3 ga ik het einde niet halen. Allerlaatste eindbaas vindt ik wel boring. Duurt veel te lang. Ik was blij dat ik daarna weer terug zombies af kon gaan knallen.
 • Misschien ook maar even downen, heb ik die Move toch niet helemaal voor niks gekocht..
 • Pfffff wat is dat hard werken, ik zweet me kapot !!
 • Heeft me in de arcadehallen nooit aangetrokken.
  Ik vondt time crisis toen destijds leuker.
  Maar misschien moet ik deze maar eens gaan downloaden voor dat geld.

  Edit: ben hem aan het downloaden maar wat gaat ie langzaam!!
 • Als ik dichter bij het scherm zit lijkt de crosshair wel behoorlijk stabiel te blijven. Deze stuff is zooo fun om te spelen. Heb HOTD3 er for kicks ook bij gekocht. En die is toch ook best wel leuk, enemies zijn helemaal te deformen. En heb die houterige 30fps Overkill er even tussendoor gedaan… dat werkt niet echt na die arcade versies.

  Maar goed. Heb HOTD 4 uitgespeeld, en de unlockable HOTD 4 Special (bestaat uit 2 post-game chapters) daarna ook.

  HOTD 4 is een van de leukste lightgun games die ik ken, dat komt omdat het scoring systeem zo leuk is. Je wilt eigenlijk risicos nemen voor headshots. De eerste headshot is Good, de 2e is Awesome, totdat je bij de Perfect bonus aankomt. Zodra je een enemy killed door een niet-headshot, of je wordt geraakt, dan reset deze counter weer.

  Maar waar zijn HOTD 1 en 2?
 • HOTD 4 is een awesome arcade conversion, voor maar 7,99 of zelfs 5,50 als je Plus hebt. Het is wel in lijn met Daytona en After Burner, ze hebben nergens aan gezeten maar wel extra modi toegevoegd.

  Maar dan, die fucking abortion die de Move controller is. Heb soms weer last van crosshair drifting. Nu is het geen extreem punt omdat HOTD 4 een submachine gun shooter is, en dus from the hip ook wel goed werkt, maar de Guncon accuracy zou deze shit dikwijls overtreffen zoals ie doet in Razing Storm. Dit is ook de edge die de Wii mote over de Move heeft.

  Ik haat de fucking Move, ik houd van HOTD dus ik moet het er mee doen.
 • Overkill heb je in iets meer dan 2 uur uitgespeeld. Traag is het nimmer, niet in mijn ogen. Dit is de eerste keer dat ik de term traag hoor bij Overkill. :)

  HOTD3 is dan flink trager. 4 is inderdaad best oke!
 • Ik heb Overkill dude.

  Het is echt een console only lightgun game, duurt te lang en gaat veel te traag. Zo verschrikkelijk als Dead Space vind ik hem niet (die heb ik ook!), maar ik vind hem wel kut. Hij leunt op de grove taal, wat af en toe wel grappig is maar wel vreemd in contrast met de main serie waar dit een prequel van is.

  Maar goed, HOTD 4. Coole game, beter dan 3 en wat minder dan 2 denk ik. Mooie graphics, snelle gameplay en machinegun als default wapen. Je krijgt geloof ik bonus als je last second headshots maakt.
 • Overkill rotzooi? Lol, ga je mond spoelen, je hebt geen idee wat je zegt.
 • 5,59 is idd een mooie prijs.
 • btw,

  House of the Dead 4 wordt op 18 april uitgebracht voor PlayStation 3, zo heeft uitgever Sega bekendgemaakt op de PlayStation Blog. De game wordt voor 7,99 euro aangeboden in de PlayStation Store.

  PlayStation Plus-leden krijgen tot 3 mei dertig procent korting op de on-rails shooter. House of the Dead 4 biedt HD-graphics, PlayStation Move-ondersteuning, trophies, een multiplayermodus, een item voor PlayStation Home, een interview met de originele maker en extra levels uit House of the Dead 4 Special. Een remake van House of the Dead 3 is op 7 februari verschenen op het PSN.

  De levels van Special er bij inbegrepen, en voor maar 7,99? Steal. 18 April heb ik weer een Move vrees ik, hrhr. Koop ik 3 er denk ik ook maar bij, hoewel dat een lame ass 4:3 conversie is.
 • Overkill is helemaal geen rotzooi. ( althans niet op de Wii, de Ps3 versie staat nog op de plank ). Ben totaal geen voorstander van PSN game's. Had ze liever als retail release gezien.
 • Overkill "rotzooi"? Haha, da's een goeie. Anyway, jammer dat ie alleen voor de PS3 is. Natuurlijk is het ideaal voor de Move en niet voor Kinect, maar toch zou ik hem als Xbox bezitter graag ook kunnen spelen (ENTER SONY FANBOY COMMENT HERE).
 • Als het niet met Guncon werkt moet ik dus weer een Move kopen. HotD3 is zozo, maar deel 4 is erg goed. Beter dan die Overkill rotzooi. HotD3 wordt trouwens niet in widescreen overgezet.

  Sega is goed bezig de laatste tijd. Daytona USA en Sonic CD waren ook al van die belachelijk goede ports.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren