1. [PSN] Joe Danger: The Movie

Re: [PSN] Joe Danger: The Movie

Deze video die TSA vandaag heeft geplaatst toont hoe enorm Joe Danger The Movie is veranderd sinds de Gamescom. Het is allemaal nog zoveel geverieerder geworden en ze zijn nog steeds op een heel vroeg stadium van het devellopment proces. Ik ben erg onder de indruk, dit wordt weer een erg leuk spelletje van een erg leuk team :)
 • Deze video die TSA vandaag heeft geplaatst toont hoe enorm Joe Danger The Movie is veranderd sinds de Gamescom. Het is allemaal nog zoveel geverieerder geworden en ze zijn nog steeds op een heel vroeg stadium van het devellopment proces. Ik ben erg onder de indruk, dit wordt weer een erg leuk spelletje van een erg leuk team :)
 • Vandaag in Keulen gespeeld en met een developer gepraat. Erg leuk, vooral tof als je het origineel kon waarderen. More of the same, maar nu met allerlei voertuigen (mijnkarretje, ski's, etc.) ipv enkel de motorfiets.

  Vooral met een ontwikkelaar praten was leuk. Blijkbaar wordt JD gemaakt in een team van 9 man. Beetje gepraat over hoe je de buiz in komt enzo, toffe shit! <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" /> Zou meer moeten gebeuren; bij alle andere stands stonden gewoon wat Duitsers die ingehuurd waren en geen drol van de games af wisten…

  Had ik ook! Een brit, hele vriendelijk persoon. Van wat ik me herinner werd de eerste joe danger ontwikkeld door 4 man? Dacht toch dat hij dat zei, kan me vergissen :P Maar de demo die ze hadden laten zien was echt enorm uitgebreid, heb veel verschillende levels kunnen spelen! Ben echt overtuigd en ga hem zeker halen ^_^
 • Vandaag in Keulen gespeeld en met een developer gepraat. Erg leuk, vooral tof als je het origineel kon waarderen. More of the same, maar nu met allerlei voertuigen (mijnkarretje, ski's, etc.) ipv enkel de motorfiets.

  Vooral met een ontwikkelaar praten was leuk. Blijkbaar wordt JD gemaakt in een team van 9 man. Beetje gepraat over hoe je de buiz in komt enzo, toffe shit! :) Zou meer moeten gebeuren; bij alle andere stands stonden gewoon wat Duitsers die ingehuurd waren en geen drol van de games af wisten…
 • Inthegame:  Joe Danger maakt comeback


  Joe Danger gaat zijn comeback op de PlayStation 3 maken in een nieuwe PlayStation Network game met de titel “Joe Danger: The Movie“.

  Ontwikkelaar Hello Games maakt bovenstaande vandaag bekend

  “We zijn nog erg vroeg in het ontwikkel stadium, maar dit wordt groots. Met deze nieuwe game voelt de volledige gameplay van Joe Danger als een kleine scene in de film”
  aldus Sean Murray van Hello Games. Sean voegt daaraan toe

  “Het is een soort van vervolg op Joe Danger, maar het is compleet nieuw. En als je Joe Danger leuk vond, gaat dit het helemaal voor je worden. In deze game werk je je door een serie scenes voor een film waarbij je zelf de hoofdrol speelt”

  Zoals je op de movieposter kunt zien zul je de nodige ‘vervoersmiddelen’ kunnen gebruiken: (natuurlijk) je motor, een jetpack, skis, een mijnkar en…. een tank!?!

  Hoewel nog niet duidelijk is voor welke platformen definitief de game uit moet komen, wordt wel aangegeven dat Hello Games een zo groot mogelijk publiek wilt aanspreken. Het origineel was een PlayStation exclusive.

  Verdere details en de eerste screenshots worden in ieder geval volgende week op de Gamescom verwacht. Hopelijk krijgen we hier ook een releasedatum of releaseperiode te horen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren