1. [PSN] NiGHTS into Dreams HD

Re: [PSN] NiGHTS into Dreams HD

Oke en nu Panzer Dragoon, Zwei en Saga.
 • Oke en nu Panzer Dragoon, Zwei en Saga.
 • Merry fucking Christmas.

  Nights is echt prachtig. Heb hem helemaal uitgespeeld alsmede X-Mas Nights. Alle trophies op eentje na want heb niet ieder level A ranked. Maar zo moeilijk is dat niet, het moeilijkste is zieke scores en links halen.

  Als ik kritiek moet hebben, dan is het dat x-mas nights heel bare bones is. De originele Saturn disc had een leuk X-mas themed screen en een hele partij aan unlock presents die allemaal wat anders gaven. Dat speelde ik over en over. Je kon Reala, de evil Nights, ook unlocken om mee te spelen. En je kon met de Saturn internal clock fucken voor andere thema's. Hier is het alleen het level om te spelen en je krijgt er niets voor.
 • Hij is uit, en ik vind hem heel erg leuk. De originele Saturn versie zit er ook in, maar er is weinig reden om die te spelen. De HD upgrade is namelijk erg geslaagd, zonder de grafische stijl van de Saturn te verliezen.

  Zodra je weet wat je moet doen, links maken en acrobatics, is het echt een supertoffe score attack game.

  Miyamoto zei ooit: If there is a game I would have loved to work on, it would be NiGHTS into Dreams.

  Hmm, ik heb de Saturn versie op widescreen gezet en die lijkt iets beter aan te voelen dan de remake. De graphics verschillen niet heel veel.
 • Nee joh, gewoon uitspreiden en over een x aantal jaar alles opnieuw uitbrengen als 4K remakes. Net zo makkelijk.
 • Zeker hoor, en ik bedoel ook niet dat die classics het niet waard zijn, maar eigenlijk wou ik ze graag verder zien als publisher. Maar dat zit er ook niet echt meer in :(
  En qua backcatalog: eens is de koek op.
 • Sega maakt nauwelijks nog goede games, het beste wat ze hebben ligt in het verleden of in de speelhal. Ik zit echt niet te wachten op zo'n Sonic Racegame of de zoveelste monkey ball. Ook heb ik het nu wel een beetje gehad met Yakuza. Alleen van VC zou ik wel meer willen zien, maar die draaiden ze zelf de nek om door het naar een halfdode handheld te brengen. Binary Domain was aardig, geen klassieker. Maar is geflopt en zien we ook niet terug.

  Sega is tegenwoordig een B-developer, dat stralen hun games ook uit. Sega van tegenwoordig is Beast Rider, Nights 2… doe dan maar gewoon classic Golden Axe (Revenge of Death Adder is nog nooit op console gekomen; geweldige beat em up) en deze Nights.
 • Ja, retail zou tof zijn maar goed, gaat waarschijnlijk toch niet gebeuren. Of het wordt weer zo'n miezerige Dreamcast collection. Maar goed, Sega houdt dus uitverkoop en gaat hun verleden uitwonen. Zonde.
 • Ik hoop op een mooie retail release. ( lees : alle game's op een cd ).
 • Sonic CD, Daytona, HotD 4 en VF5:FS zijn ook extreem goed. Enige wat ze hebben verneukt zijn die Dreamcast ports zoals Sonic Adventure. Hopen dat de JSR upgrade niet zo wordt.
 • Dat is toch echt de richting die sega moet gaan volgen inderdaad, heerlijk!
  Op de Yakuza's na denk ik niet dat ik een fysieke release van sega in huis heb gehaald deze generatie. Oh ja Bayonetta, maar die heb ik van een maat gekregen.

  edit: en Valkyria Chronicles uiteraard <3

  Wel op PSN: afterburner climax, sega rally, outrun, sonic 4 ep 1-2, binnenkort zeker JSR …

  Ze kunnen nog zoveel uitbrengen van hun ongeëvenaarde franchises.
 • De Saturn versie, met de X-mas disc blijft vet. Maar deze update met trophies etc en mogelijk 60fps kan wel heel leuk worden. Ik denk ook wel dat X-Mas hierbij zit.

  Maar het is wel duidelijk welke richting Sega in is gegaan en mijn zegen hebben ze. Kwestie van tijd voordat ze komen met classics als Sega Rally 2 en Daytona 2.

  X-mas is dlc -_-'
 • De Saturn versie, met de X-mas disc blijft vet. Maar deze update met trophies etc en mogelijk 60fps kan wel heel leuk worden. Ik denk ook wel dat X-Mas hierbij zit.

  Maar het is wel duidelijk welke richting Sega in is gegaan en mijn zegen hebben ze. Kwestie van tijd voordat ze komen met classics als Sega Rally 2 en Daytona 2.
 • Nee, dank je. Deze game moet je lekker op de Saturn spelen.
 • Eurogamer:

  NiGHTS into Dreams HD announced

  Sega has made good on its tease and announced NiGHTS into Dreams HD.

  The HD remake launches on Xbox Live Arcade, PlayStation Network and on PC as a download this autumn.

  Sega digital vice president Chris Olson said: &quot;The Sega Saturn offered many unique gaming experiences, and NiGHTS into dreams stands out as one of the most recognisable titles that found a home on the system.

  &quot;We've gotten a lot of requests about this game over the years, and are very happy to be able to give both former Saturn owners and new players a chance to play it in its most beautiful form to date this autumn.&quot;

  NiGHTS into Dreams HD has, as you'd expect, improved HD graphics, a 16:9 aspect ratio, leaderboards, trophies and achievements. Plus, there's an optional Saturn Mode, which displays the original graphics untouched.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren