1. PSP schoonmaken en onderhouden guide

Re: PSP schoonmaken en onderhouden guide

heb anders wel de 1.5 versie :7 dus illegale shit enzo :). maar ja ik moet er maar mee leven. en btw je ziet die vlekken echt onwijs duidelijk. heeft het uberhaupt zin om schoon te maken? lol
 • heb anders wel de 1.5 versie :7 dus illegale shit enzo :). maar ja ik moet er maar mee leven. en btw je ziet die vlekken echt onwijs duidelijk. heeft het uberhaupt zin om schoon te maken? lol
 • Hehe das ook dom he. Over een klein weekje komt de PSP uit in Europa. kon je niet wachten? Nu moest je 80€ meer betalen he… :lol:


  En On topic:

  Ik ga mijn psp optimaal beschermen:

  Hori Screen Protector
  Playgear Pocket case (onbreekbare case van Logitech, prachtig ding en niet duur)
  en zo van die microvezel doekjes halen bij Pearle brillen

  ^_^'
 • heb net mijn psp binnen. prachtig ding. alleen moest ik 80 euro aan belasting betalen :(. moet mij weer overkomen
 • Het bijgeleverde doekje is er eentje van micro-vezels, dit is net zo´n soort als dat er bij (zonne)brillen wordt bijgeleverd om die schoon te maken. Dus bij een opticien binnenlopen is een goede oplossing als je geen doekje meer hebt. Het doekje kan trouwens ook gewoon in de was als hij vies is, je hoeft m dus niet weg te gooien.
 • ik had zo eentje gelezen maar vond em een beetje TE..

  maargoed wel handig voor mensen die met papieren zakdoeken of keukenrol hun PSP willen kuisen en er steeds meer oppervlakkige krassen blijven opzetten… die zie je pas in direct zonlicht maar dan schrik je wel hoeveel het er zijn o_0

  ik heb en tijdje gezocht naar stofvrije cleaning doekjes die je heel licht vochtig kan maken en die ook zo min mogelijk strepen achter laten, eerst een swiffer erop om zker zoveel mogelijk stof erafte doen, dan met licht vochtige, en liefst dus stofvrije doek erover en daarna kan je eventueel strepen van het vochtige doekje wegwerken met ander doekje, een ideaal ding hiervoor is hetgeen bij de PSP verpakt zat.. zulke doekjes vind je hier en daar zeker wel.. met zo een lederen lap (zeemvel zeggen we o.a. in belgie) moet dat wel perfect te doen zijn, maar daar zijn ook weer verschillende soorten in..

  Die guide hier komt uit de USA en het is lastig om gelijkaardige producten te vinden, aangezien je soms autowax hebt die op metaal wel goed gaat maar zeker nooit op plastic mag doen.. het is voor ons in de benelux toch weer ff uitzoeken imo.. dus als iemand winkels weet of merken, of soorten doekjes en produkten, laat het ff weten.

  Ik weet dat er bij çons in grootwarenhuizen een heel groot assortiment is aan allerlei soorten cleaning doekjes voor rond het huis, en ook voor allerlei oppervlakken dus daar kan je al ff zoeken als je iets nodig hebt om je PSP met zorg te behandelen en schoon te houden.
 • Thanks, may come in very handy =D
 • Ign heeft een handige guide gepost hoe je je PSP moet onderhouden :)

  http://faqs.ign.com/articles/639/639041p1.html

  Het behandelt ook hoe je je psp krasvrij houdt en evenutele krassen verwijdert. Het raadt een soort liquid Wax aan die de krassen opvult met een transparante vloeistof die dan hard wordt. Het is niet zo'n product dat een laagje van je scherm opvreet. -_-' Check it out! Zeker handig voor toekomstige psp owners.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren