1. PSP, uitverkocht?

Re: PSP, uitverkocht?

Ik _ben_ in Los Angeles, heb nu drie shops gehad waar ze games verkochten, en bij alle drie is de PSP verkrijgbaar. De spellen zijn moeilijker te vinden, slechts bij een van de drie hadden ze Wipeout, en Ridge Racers heb ik nog niet gezien.
  • Ik _ben_ in Los Angeles, heb nu drie shops gehad waar ze games verkochten, en bij alle drie is de PSP verkrijgbaar. De spellen zijn moeilijker te vinden, slechts bij een van de drie hadden ze Wipeout, en Ridge Racers heb ik nog niet gezien.
  • Je kunt em ook halen bij bestbuy. www.bestbuy.com / dan kijk je naar store locator. Misschien zit er wel eentje in de buurt. Houdt er ook rekening dat er altijd belasting komt op de prijs. De prijzen die zij hanteren in america is altijd exc. Btw. Per staat is de belastingpercentage anders. Gemiddeld is dat ongeveer 6%. New York steekt erboven uit qua belasting.
  • Ik was in Florida en dar hadden ze hem ongeveer bij elke electronicazaak, gameshop en wallmart
  • WALMARKT/KBMART supermarkt, volop verkrijgbaar!
  • Een kennis van ons is op dit moment in de US hij is daar al verschillende staten afgeweest ((Illinois (Chicago), Ohio (Cleveland) en New Jersey (Hillsborough)) in een winkel genaamd Circuit City. Bij alle 3 de vestigingen waren de PSP's uitverkocht. Nu is mijn vraag: waar zijn ze wel gewoon verkijgbaar in eerder genoemnde staten? ik heb persoonlijk echt GEEN idee waar EBGames/Gamestop ergens zouden zitten en verder weet ik eigenlijk niet eens "bekende" winkels die hem verkopen voor de 249,99(volgens mij nog goedkoper bij EB) weten jullie nog winkels daar ergens waar ze een PSP op voorraad hebben?

    -XG

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren