1. Psychonauts [PSN]

Re: Psychonauts [PSN]

lol ps2 versie :')
 • lol ps2 versie :')
 • Ik word verdrietig van de adrenaline cultuur <img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" />

  We leven idd in wereld waar Call of Duty miljoenen verkoopt en Psychonauts keihard flopt.
 • Ik word verdrietig van de adrenaline cultuur :(
 • Het begin was een beetje traaaaaaaag en lastig om te blijven spelen! Maar ik denk er wel over na om het spel alsnog van PSN te halen..!

  Traag? Denk dat het begin juist een stuk actievoller is dan de meer adventure levels die later komen.
 • Het begin was een beetje traaaaaaaag en lastig om te blijven spelen! Maar ik denk er wel over na om het spel alsnog van PSN te halen..!
 • Is het porten van de xbox of PC versie dan zoveel moeilijker? Ik snap dat ze hem niet oppoetsen, maar in principe liggen de betere ports al klaar. Enkel de knoppen, maar ik kan me niet voorstellen dat dit veel werk is.

  Maar voordat nieuwkomers zijn afgeschrikt: gewoon kopen! Heb hem vorige maand nog gedaan op m'n ps2 en het beviel me weer prima.
 • Geen HDmake. :(
  Die PS2 Classics zijn exact als de PS2 games, emulatie, dus verwacht dezelfde bugs.
 • Ja, de PS2 versie was een beetje crappy af en toe (nog steeds erg goed te doen hoor). Desondanks heb ik enorm van deze game genoten. Een van de leukste en meest sfeervolle 3d platformers imo.
 • [size=4]Psychonauts coming to PS3 next week[/size]

  Double Fine's very first game is coming back to PlayStation. Psychonauts is getting a PlayStation Network re-release next week, August 28th. As part of the Store's &quot;PS2 Classic&quot; series, don't expect any of the enhancements made for the recent Mac release. Instead, this is a pure port of the original PS2 game.

  Shacknews alum Chris Remo wrote a post on the PlayStation.Blog announcing the, ahem, announcement. However, he forgot to note one important detail: a price. Excuse us while we yell at him. We'll get back to you once he fixes this grave mistake.

  Oh, ik moet me zo onwijs gaan inhouden om deze game niet nog een keer te gaan halen.

  Een ding baart me wel zorgen, de PS2 versie was technisch niet helemaal geweldig, hopelijk zijn alle framerate issues wel voorbij. Dus ten minste een beetje degelijke port.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren