1. Publiek gezocht!

Re: Publiek gezocht!

Dit onderwerp heeft sowieso niks te zoeken op deze website. Ga lekker reclame maken op SBS6 zelf ofzo.
 • Dit onderwerp heeft sowieso niks te zoeken op deze website. Ga lekker reclame maken op SBS6 zelf ofzo.
 • Heel simpel Azreall, dat is dezelfde reden die ik geef aan verkopers op straat en aan de telefoon.

  Als ik interesse heb in je product, dan meld ik me wel bij jou. Dit is een gaming forum, specifiek gaming algemeen, als SBS een tekort aan publiek heeft, dan adverteren ze maar tijdens Hart van Nederland. Dat hoeft hier echt niet op het InsideGamer Forum.

  Het is dus helemaal niet prima dat op deze manier geadverteerd wordt, IG heeft prima advertentieruimtes te koop waar SBS zich, als concerngenoot, prima voor zou kunnen inschrijven en misschien zelfs met korting. In plaats daarvan kiezen ze voor spam bij een gebruikersgroep die daar helemaal niet op zit te wachten, dan krijgen ze daar ook een gepaste reactie op.
 • Wat worden jullie nou beter van dit puberale gezever onder een prima post waar mensen gratis naar een uitzending kunnen van een TV-programma? Prima toch dat je op deze manier attent wordt gemaakt op het feit dat je naar een TV-programma kan? Heel veel mensen vinden het interessant om daarheen te gaan en kunnen zo gemakkelijk inschrijven.

  Sowieso wordt er altijd op deze manier aandacht gevraagd voor welke TV-show dan ook. Dus zo spannend is het niet. Maar goed, jullie hebben je toch weer even ongefundeerd en ongenuanceerd af kunnen zetten tegen iets waar werkelijk geen negatief aspect aan te ontdekken is.
 • Populair programma ook, als ervoor op internetfora gespammed moet worden. :lol:
 • klapvee!
 • Eeeewwww Jeroen van der Boom

  Eeeeew omdat hij… hij is zo
 • reclame

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.