1. Radiata Stories

Re: Radiata Stories

ziet er wel vet uit mja square enix is ook gewoon meester in rpg's ik hoop ook dat ie in europa uit komt deze ga ik zeker in de gaten houde
 • ziet er wel vet uit mja square enix is ook gewoon meester in rpg's ik hoop ook dat ie in europa uit komt deze ga ik zeker in de gaten houde
 • Ik heb hem zonet toch maar opgehaald… sta aardig droog qua nieuwe RPG's. Heb em nog niet gespeeld.. zo veel games, zo weinig tijd.. :/

  I happen to be just about curious.
 • Ik vind de sfeer echt geweldig, de eerste screens doen me kwijlen. Net zoals bij Rogue Galaxy, Dark Chronicle 2 en nog een handje vol dit soort actievolle rpg's. Het probleem is dat ik ze nooit kan uitspelen, en er dus niet de volle mep voor wil dokken. Maar dit soort games zie je zo weinig goedkoop :(
 • Tot nu toe vind ik het battle systeem echt extreem simplistisch. Het is gewoon een paar keer op attack rammen, ondertussen wat blocken en counteren, vervolgens een special attack en ze liggen. Mochten ze opstaan dan herhaal je dit gewoon. Ben nog niet veel bosses tegengekomen dus kan niet zeggen of dit ook bij hun werkt.

  Ik vond Star Ocean wat betreft de battles wat meer diepgang hebben en ook wat meer "over the top" magic en moves. Hier is het allemaal wat simpeler. Ik ga vanavond weer een stuk verder spelen, misschien weet ik dan meer te vertellen.
 • Uitverkorene –> Gewoon bij dimension plus, ze hadden hem maandag net binnen gekregen en heb hem maar gereserveerd toen ik daar tijdens werkpauze was.. blijft een weekie voor me liggen dus heb nog wel ff bedenktijd. Ik geloof dat ie even duur als een PAL spel is (duurder dan online shops ofcourze).

  Blizzje –> Dat klinkt opzich goed, ik ben een sucker voor een coole stijl en voor humor, dat er veel interactie is dat klinkt ook wel goed, ik vond SO juist heel statisch. Op het doosje viel me de coole tekenstijl al op. Het battle system klinkt dan wel erg SO3 maar is het wel verbeterd tov dat spel?
 • Bump.

  Hij is uit.. en heb hem gereserveerd, kan hem morgen ophalen indien ik hem wil. Maar ik weet dus nog niet zeker of ik dat wel moet doen.. De review cijfers zijn niet al te bruut maar wel ok.

  Heeft iemand hem al gespeeld en is ie leuk voor iemand die SO3 niet zo geweldig vind? Het battle system vond ik het zwakste van SO3… de rest was wel ok.
  Waar heb je hem besteld en hoe duur?
 • We zijn net gestopt met spelen. Een korte impressie:

  Het eerste wat opvalt is de geweldige grafische stijl. Bijna sprookjesachtig en heel erg goed gelukt. Muziek is in principe niet overheersend en ook niet echt van hoog niveau. Gameplay is niet meer dan wat button bashen en soms wat dodgen en een special move uitvoeren. De meeste special moves zien er wel vet uit.

  Wat ons meteen opviel was de humor. Vooral de gesprekken zijn vaak hilarisch. Ook het feit dat je alles en iedereen kan trappen (alhoewel moet je daar wel mee uitkijken, als je villagers trapt kan het zijn dat ze met je battlen), is gewoon erg leuk en handig (je kunt bijvoorbeeld treasure vinden als je tegen een kastje aan trapt).

  Mijn eerste indrukken zijn over het algemeen positief. Maar het is zeker geen topper.
 • R-Type:

  Vanavond gaan ik en een maat hem gedurende een paar uur playtesten. Rond 1 uur post ik hier onze impressies. We zijn beide hardcore RPG'ers. Beide vonden we SO3 redelijk, maar zeker niet meer dan dat. Je zult dus veel hebben aan onze impressies :)
 • Bump.

  Hij is uit.. en heb hem gereserveerd, kan hem morgen ophalen indien ik hem wil. Maar ik weet dus nog niet zeker of ik dat wel moet doen.. De review cijfers zijn niet al te bruut maar wel ok.

  Heeft iemand hem al gespeeld en is ie leuk voor iemand die SO3 niet zo geweldig vind? Het battle system vond ik het zwakste van SO3… de rest was wel ok.
 • Had hier al een keer een impressie topic van geopend. Sfeer lijkt me heeeel vet, beetje Dark Cloud 2 achtig. Vechtsysteem schijnt echter wel wat tegen te vallen :(. Nahja kga em iig importeren
 • lijkt mij ook wat
 • Toegevoegd aan de verlanglijst :)
  Ziet er zeer leuk uit, en hij komt van Square-Enix _0_
 • Komt volgende week al uit in Amerika, ik wacht nog even op Shadow of the Collosos en dan importeer ik ze tegelijk, dan kan ik weer ff vooruit. Heb nu alleen nog maar Star Ocean 3 om uit te spelen en dan heb ik alle RPG´s opgespeeld die ik hier heb liggen.
 • Zo even een kickje:

  Scores Radiata Stories

  EGM: 7.5, 7.5, 7.5
  Play Magazine: 7/10
  OPM: 3.5/5

  Valt tot nu toe ietwat tegen maar ach.. EGM is dan ook al lang niet meer wat het was. Die anderen kan ik niet zo direct beoordelen. Ben benieuwd dus.
 • Ik vond de battles van SO3 vage button masherij. Nee, doe me toch maar liever lekker turn based ala Chrono Trigger ofzo.. heerlijk.
 • Heel vet hoor. Had een paar gameplay filmpjes gezien en die zagen er zeker goed uit. Het enige waar ik toen een aantal vraagtekens bij zette was de muziek. Ik vond die niet zo heel overtuigend. Maar goed, dat was maar een momentopname natuurlijk.

  Kga deze zeker preorderen.
 • Vechtsysteem van Star ocean 3 saai? Dan moet je het vechtsysteem van Tales of Symphonia erg saai vinden dan…

  Star Ocean's vechtsysteem is ongeveer hetzelfde als die van Tos, maar in SO3 heb je dan meer vrijheid tijdens de gevechten en ben je dus niet verplicht om alleen maar links en rechts te lopen. In SO3 kun je alle kanten op.

  Ik persoonlijk heb liever een vechtsysteem als SO3. Is veel tactischer ook…
 • Lijkt me wel leuk opzich maar heb gelezen dat de battles net zo zijn als in SO3? Dat vond ik zelf niet echt zo geslaagd..

  Ja inderdaad, ik heb star ocean nog altijd niet uitgespeeld omdat het vechtsysteem saai is. Ik vind het goed als ontwikkelaars van het turn-based aspect afstappen maar dan mogen ze ook niet vergeten nog wat diepgang in hun vechtsysteem te stoppen.
 • Lijkt me wel leuk opzich maar heb gelezen dat de battles net zo zijn als in SO3? Dat vond ik zelf niet echt zo geslaagd..
 • Hele mooie stijl. Deze houdt ik in de gaten…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren