1. Rainbow Six: Lockdown

Re: Rainbow Six: Lockdown

Iets meer arcade, maar nog steeds superstrak.

En met name het arcade feel bevalt mij wel..
Niet dat oeverloze sluipen zoals in GR..nee dit is mij meer op het lijf geschreven..
 • Iets meer arcade, maar nog steeds superstrak.

  En met name het arcade feel bevalt mij wel..
  Niet dat oeverloze sluipen zoals in GR..nee dit is mij meer op het lijf geschreven..
 • Wat me trouwens al wel is opgevallen is dat Lockdown er gewoon erg sterk uitziet terwijl hij op veel sites wordt afgezeken. Animaties van teamleaden zijn wisselvallig, maar vallen niet op als je er niet op let. Eigenlijk zijn ze niet veel anders dan in Black Arrow. Daarnaast zijn de buitenlokaties soms wat te licht lijkt het wel, maar daar staan binnenlokaties tegenover om je vingers bij af te likken. Grafisch lijkt het veel op Ghost Recon 2. En dat spel is imo zooooveel mooier dan Black Arrow. Qua gameplay is het min of meer een mix tussen GR2 en BA. Iets meer arcade, maar nog steeds superstrak.
 • Ik zou voor lockdown gaan, alleen de sigle player missies al… AMSTERDAM!!
 • Enige reden zou co-op zijn maar aangezien ik Klaasje nooit meer zie, Patrick er ook niet meer zo veel tijd voor heeft en Shorty een chippie in zijn Xbox heeft gestopt moet ik wel een hele goede reden krijgen dit spel te kopen. Ghost Recon for the win <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Ik heb hem vanmiddag gekocht dus een co-op zit er de komende tijd zeker in. Patrick vroeg me laatst trouwens nog wanneer we een co-op GR2 gingen doen… Ik moet binnenkort m'n headset dus maar weer eens opgraven. <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />
  GR2 ben ik altijd voor in. Welk IG knaapje durft Shorty te vervangen?
 • Wat ik mij afvraag.
  Ik deed deze titel coop splitscreen..
  En na de eerste missie kregen we het scherm te zien waar de uitslag stond.
  Hoeveel kogels je had geschoten enz enz.
  Maar toen ik de volgende missie wilde laden kon dat niet.
  Kun je alleen in singleplayer de missies unlocken, of deed ik toch wat verkeerd aan het einde van missie 1?
 • Enige reden zou co-op zijn maar aangezien ik Klaasje nooit meer zie, Patrick er ook niet meer zo veel tijd voor heeft en Shorty een chippie in zijn Xbox heeft gestopt moet ik wel een hele goede reden krijgen dit spel te kopen. Ghost Recon for the win <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Ik heb hem vanmiddag gekocht dus een co-op zit er de komende tijd zeker in. Patrick vroeg me laatst trouwens nog wanneer we een co-op GR2 gingen doen… Ik moet binnenkort m'n headset dus maar weer eens opgraven. :)
 • Enige reden zou co-op zijn maar aangezien ik Klaasje nooit meer zie, Patrick er ook niet meer zo veel tijd voor heeft en Shorty een chippie in zijn Xbox heeft gestopt moet ik wel een hele goede reden krijgen dit spel te kopen. Ghost Recon for the win :)
 • Hmmm…ik zit ook nog te twijfelen welk spel ik zal kopen. Lockdown zit daar ook tussen, het lijkt me wel een interessante titel.
 • Wie heeft hem al. Ik zag hem gisteren in de winkel liggen en zat er over te denken hem te halen. MotoGP 3 staat echter ook hoog op m'n verlanglijstje dus eerst ff op het forum peilen welke populairder gaat worden. Daarom naast dit RB6L-topic ook een MotoGP 3-topic.

  Afgaande op de screenshots lijkt RB6L qua kleurgebruik ed. veel op Ghost Recon 2. Helemaal niet zo verkeerd als je het mij vraagt want Ghost Recon 2 is imo 1 van de mooiere spellen op de Xbox. Daarnaast vond ik de Rainbow Six spellen altijd wat kaal en steriel overkomen.

  Aan de andere kant krijgt RB6L toch ook redelijk wat kritiek. Het zou zich te veel op de mainstream richten en leek veel op Ghost Recon 2 met open gebieden. Ook dit zie ik zelf niet als negatief, aangezien ik de Ghost Recon spellen persoonlijk altijd leuker vond dan de RB6 spellen.

  En hoe zit het met de animaties van je teamleden? Ik las op IGN dat deze een stuk houteriger waren dan in Black Arrow. De filmpjes die ik van RB6L zag lieten echter het tegendeel zien…

  Waar het op neerkomt is dat ik wil weten of RB6L beter is dan de voorgaande delen of een stap terug.
 • Nee. Ga Niet voor lockdown ik zeg het je. Ik heb m gehaald en het is gewoon geen rainbow six. Het lijkt wel een gemixte arcade shooter met wat rainbow six gelul erdoorheen. Het is echt waardeloos, meteen mijn geld teruggevraagd. Krijgt overal trouwens ook alleen 7jes en 6jes… Maar goed, zelf weten, zelf eten :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren