1. Rayman Legends

Re: Rayman Legends

Ubisoft, goed bezig met Rayman!
 • Ubisoft, goed bezig met Rayman!
 • Dit word awesome hoop ik :D
 • "De gelekte beelden waren bedoeld voor intern gebruik en geven geen definitief beeld van het uiterlijk, de features en de gameplatformen van Rayman Legends. Wel bevestigt Ubisoft dat de game in ontwikkeling is bij Michel Ancel en zijn team, net als het vorige deel, Rayman: Origins." -IG.

  Right. Wel Ancel dus, maar nog niet definitief. Na het nogmaals zien van de artsyle ben ik eigenlijk toch wel benieuwd. Impressive wat deze enigne kan draaien. Ben iig benieuwd waar het heen gaat met deze titel! :D
 • Tofheid, maar ik vraag me af of team Ancel erachter zit. De tekenstijl is namelijk compleet anders en hij had beloofd om aan BG&E2 verder te werken als Origins een succes zou worden. Hieruit concludeer ik dus dat er een ander team aan werkt, maar waarschijnlijk is dat wat te kort door de bocht gereageerd :P

  Anywho, zolang de game maar weer hardcore moeilijk wordt zoals Origins werd naarmate je verder kwam, ben ik content. Evenals de hoeveelheid aan levels en collectibles, dat mag ook hetzelfde blijven. Online co-op, social challenges en nieuwe karakters klinken interessant…

  …maar dan moeten het geen nieuwe vage figuren zijn en laat staan Raving Rabbids/Assassin's Creed figuren. Die meuk mag lekker op de Wii U blijven, ik wil een plain en simple opvolger van Origins op mijn PS3, graag! :O
 • Geweldig en EINDELIJK online co-op! Ze snappen het.
 • Die trailer is awesome :D
 • Wow… wel apart dat ze de grafische stijl toch aangepast hebben, aangezien die het Origins echt maakte voor wat het is. Ziet er goed uit, hoop alleen niet dat ze de 'cartoon-feeling' droppen voor een mer 3d uiterlijk. 3d en Rayman gaat minder goed samen dan het volledig 2d cartooneske gevoel.
 • Gelekte Wii U-trailer!
  http://bcove.me/szo7e33c

 • Sweet. Origins is een ondergewaardeerde game. Ben blij dat Ubisoft de reeks niet weer direct laat vallen.
 • Ik wil geen verhaal in rayman!
  Hoogstens een reden om slechterikke te meppen :P
 • Precies wat Stephan zegt. Origins mocht van mij ook wel wat meer verhaal bevatten. (Dat deed het oorspronkelijk ook, gezien de eerdere trailers, maar dit is er grotendeels uitgehaald helaas…)

  Wat ik me trouwens afvraag: als Ancel nu aan Legends werkt, wat de F is er dan gebeurd met Beyond Good & Evil 2? :(
 • Verschil zit 'm voornamelijk in het wat donkerdere/serieuzere verhaal van Rayman 1 en de slapstick humor van Origins.
 • Rayman 1 had bijna net zoveel verhaal als Origins. The Great Escape daarintegen, maar das 3D.
  Origineel was zo simpel als "Mr. Dark heeft de Electoons opgesloten, evil reigns again, stop die zooi en krijg powurz" einde intro :P
 • Ja verhaal, a la Rayman 1. Origins heeft zijn inspiratie duidelijk van die game gehaald. Zou dus leuk zijn als ze ook het leuke verhaal hadden meegenomen.
 • Verhaal? Dat meen je toch niet, toch?! Meer van die komische filmpjes zoals de intro van Origins zijn welkom, maar een verhaal mogen ze achterwege laten. Onnodig imo.

  Anyhoe, platformers! Wooh!
 • Het vervolg op Rayman: Origins, waar onlangs al naar gehint werd in een enquête, heet mogelijk Rayman: Legends. Uitgever Ubisoft registreerde onlangs de domeinnamen RaymanLegends.com en Rayman-Legends.com.

  Ubisoft heeft officieel nog geen aankondiging gedaan over een vervolg op de tweedimensionale platformer. Wel zei de uitgever dat het spel winstgevend is en dat het spel op de lange termijn mogelijk nog veel verkopen kan genereren.

  Onlangs werd er al kort gesproken over een vervolg op Rayman: Origins, in een vragenlijst van marketingbureau Arkenford. Een screenshot dat in de enquête was opgenomen, wijst op een mythisch thema van het spel, met draken en geesten als vijanden.
  - InsideGamer


  “The sequel to Rayman Origins will feature brand new settings: legendary worlds filled with castles, vampires, ghosts, Greek Gods, or dragons”  - http://gematsu.com/2012/04/rayman-origins-sequel-outed-in-survey


  Niet gedacht dat Ubisoft hiermee door zou gaan, maar ik kan niet wachten op een vervolg op het prachtige Origins. Hopelijk echter wel met een beter verhaal.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren