1. Red Dead Rodeo - De Red Dead Possy-pagina

Red Dead Rodeo - De Red Dead Possy-pagina

Hoewel Red Dead Online zich nog in de bètafase bevindt, is Rockstar Games wel flink aan de weg aan het timmeren met nieuwe updates, zoals nieuwe modi als Showdown en Up in Smoke. En we hebben zomaar het vermoeden dat nog lang niet alles is, als we kijken naar hoe ontzettend veel toffe dingen er ook voor GTA V Online zijn uitgekomen.

Maar het is natuurlijk helemaal vet als je die online avonturen kan beleven met je eigen possy. En mocht je die niet hebben: hier kan je andere Red Dead Online-spelers ontmoeten en eventueel met of tegen ze spelen, en natuurlijk het laatste nieuws rondom de game bespreken.

  • Vooralsnog ben ik redelijk teleurgesteld in RDO. Heb mij de eerste 4 weken goed kunnen vermaken. De storyline in RDO is leuk en interessant. De stranger missions zijn een mixed bag. Maar wat ik vooral mis zijn poker games en treinen om te beroven enige trein die rond rijd is een goederen trein waar de loot teleurstellend is. Ze moeten de personen trein in online zetten en ze moeten banken beroofbaar maken. Zodra ze dat hebben dan kom ik terug naar online.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren