1. Resident Evil Operation Raccoon city

Re: Resident Evil Operation Raccoon city

Dan sla je eigenlijk voor mij meteen de spijker op zijn kop aangezien ik meer een SP gamer ben. Er zijn maar weinig games die ik echt online speel.
 • Dan sla je eigenlijk voor mij meteen de spijker op zijn kop aangezien ik meer een SP gamer ben. Er zijn maar weinig games die ik echt online speel.
 • Ik begrijp dat je het niks vind ik zelf vind de campaign dramatisch 1 keer uitgespeeld en de laaste keer ook. Maar de multiplayer vind ik toch wel tof en ik ben ook een resident evil fan vandaar dat ik de game een iets hoger cijfer geef dan de gemiddelde persoon.
  Ik ben van plan om de niewe DLC te kopen die aankomende woensdag uitkomt, ik ga ervan uit dat ik de enigste ben.
 • Er is veel kritiek op deze game wat ik niet begrijp. Oke het is niet een top game maar ik vind het wel een 8 waard. Ik snap al die slechte reviews niet.

  Hmm ik vind het echt 3x niks 1x bij een maat gespeeld en we kunnen alles goed praten wat krom is maar deze game komt echt niet boven de middelmaat uit. Persoonlijk zelfs daaronder, maar goed dat is een eigen mening.
 • Bij Multiplayer vind ik zelf de heroes game het leukst favo characters zijn ada wong en leon s kennedy.
 • Multiplayer nog niet echt gechecked though.
 • Er is veel kritiek op deze game wat ik niet begrijp. Oke het is niet een top game maar ik vind het wel een 8 waard. Ik snap al die slechte reviews niet.
 • De header van de tweet van IGN was vrij vertaald dat een echt zombie apocalyps leuker zou zijn dan deze game. Auw :P
 • Ik raad je aan om de multiplayer te spelen die is 100 keer beter dan de singleplayer.
 • In je 1tje is dit spel niet echt leuk, maar als je vrienden hebt die het ook spelen, dan begint de plezier pas! Echt waar, dit is een van de betere coop games in tijden imo. Multiplayer nog niet echt gechecked though.
 • [size=3]Resident Evil Operation Raccoon city[/size]

  Releasedatum: 23 maart 2012
  Ontwikkeld door: Capcom


  Resident Evil: Operation Raccoon City is een team-based third person shooter met een coöperatieve modus voor vier spelers. De game speelt zich af in 1998, het jaar dat het zombievirus uitbreekt in Raccoon City. Het spel toont de gebeurtenissen vanuit het perspectief van de mensen die verantwoordelijk zijn voor voor de uitbraak die het hele stadje vernietigd, Umbrella. Gebeurtenissen uit Resident Evil 2 en 3 worden opnieuw verteld vanuit dit perspectief, daarbij kan het zijn dat het verhaal dit keer een andere wending neemt.

  Spelers stappen in de schoenen van een van vier leden van het Umbrella Security Services-team. Het doel van dit team is om alle bewijzen van de virusuitbraak uit te wissen. Dit betekent dat ze het niet alleen opnemen tegen zombies en andere monsters, maar ook dat ze overlevenden moeten vermoorden. Daar komt nog bij dat het USS-team moet strijden tegen een team soldaten van de Amerikaanse overheid. Spelers zullen verschillende bekende personages uit het Resident Evil-universum tegenkomen. Zo zal Leon S. Kennedy uit delen 2 en 4 door het USS-team moeten worden vermoord.

  Naast de singleplayer- en coöperatieve modus bevat Resident Evil: Raccoon City ook een competitieve multiplayermodus. In deze modus strijden drie verschillende facties met elkaar: de Umbrella Security Service, de US Special Ops en de zombies en monsters.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren