1. Retro Gamer uitverkocht in Groningen...of niet?

Re: Retro Gamer uitverkocht in Groningen...of niet?

Ik heb een museum in beverwijk is denk ik ook wel een leuk tijdschrift om ideeen en info uit te halen?
 • Ik heb een museum in beverwijk is denk ik ook wel een leuk tijdschrift om ideeen en info uit te halen?
 • Ik heb een museum in beverwijk is denk ik ook wel een leuk tijdschrift om ideeen en info uit te halen?

  Dat is wel een hele brede definitie van een tijdschrift. Maar vertel eens wat meer over je museum?
 • Zo, superbump! Gelukkig is het blad nu al een klein jaar gewoon op meerdere plekken te verkrijgen in Groningen. Gerechtigheid, in naam der games. Wat ik als SNES-generatie gamer zelf heel leuk vind bij het lezen van de RG is dat ik de stukken over oude consoles steeds leuker begin te vinden. Er zijn zoveel toffe, goede oude games die ik nog nooit heb gespeeld, en vooral naar de Spectrum en de Commodore ben ik heel benieuwd geworden. Zodnende heb ik me een spectrum op de kop getikt, alleen voor de look is ie het al waard te hebben!
 • Kost natuurlijk wel wat, maar het zal wel minder zijn dan losse exemplaren in de winkel aanschaffen.
 • Ik zag gisteren pas dat er inderdaad een iPad app is, dan betaal je geloof ik 4 euro per editie. Dat valt wel mee, misschien dat ik er een keer 1 koop om te zien of het goede kwaliteit is. Zo ja, dan zal ik ze waarschijnlijk vaker kopen :-)
 • zelf woon ik ook in Groningen, zal zeker ff daar naar binnenlopen binnenkort.
 • Overigens zitten de editors op RLLMUK forum, daar geven ze vaak ook een sneak peek van de nieuwste upcoming issue.
 • Gister langs de Bruna geweest, maar hij lag er inderdaad niet. Ik heb het na gevraagd bij de kassa, maar die miep wist van niets. Heb toen zelf maar nieuwe editie online besteld.
 • Kan zijn dat ik er vandaag een meeneem, ik wil vanmiddag naar de kapper daaro.

  Is het die issue met Zelda of nog een eerdere?
 • Ik kocht mijn exemplaren tot voor kort bij de Bruna hier, maar ik heb ze ook al een tijdje niet meer gezien. De laatste die ik heb gehaald was die Mario Bros 3 cover met die openklap vakjes volgens mij. Ga deze week wel even kijken of ze hem nog wel verkopen…

  Ik heb trouwens een aantal edities van GamesTM op mn iPad aangeschaft, maar ik merk dat ik dat een flink pak minder leuk vind dan een papieren editie.
 • Neem een abonnement? Via de site, retrogamer.net (neem aan dat dat het blad is wat je bedoelt?) kun je een abonnement regelen, ook naar Nederland. Kost natuurlijk wel wat, maar het zal wel minder zijn dan losse exemplaren in de winkel aanschaffen.

  Verder zou ik je best willen helpen hoor, blad ziet er wel tof uit, maar Groningen is wel wat ver ;)

  EDIT:: Zie net dat je via de site ook losse nummers gewoon kunt aanschaffen. Ook die zullen ze best wel naar Nederland willen sturen.
 • Dat is waar. Maar ik ben een verzamelaar en kick erop de mags in fysieke vorm te hebben.
 • Koop een iPad en neem een digitaal abonnement. Heb ik ook, heerlijk, je kunt enorm inzoomen op de content en de aanschaf is flink lager dan het fysieke magazine.
 • velen hier zullen de Retro Gamer wel kennen. Een heerlijk engels blad voor iedereen met een grote liefde voor (oude) games. Ook in mijn woonplaats Groningen werd het blad verkocht bij de Bruna op het station, tot opeens twee maanden geleden het blad verdwenen was. Ik liep naar de balie en vroeg waarom het blad weg was. 'Ja, uhh, hij wordt niet meer geleverd.' Niet bepaald een bevredigend antwoord.

  Vervolgens ben ik naar de Read Shop gegaan waar het blad ook niet verkocht werd. De verkoper was echter aardig en beloofde me vier exemplaren van de RG te bestellen, ook als test of het blad wel verkoopt en dus voor de verkoper 'nodig' is in zijn assortiment. De eerste van de vier RG's heb ik gekocht maar twee weken later stonden de overige drie er nog steeds. Dus, woon jij in Groningen en wil je net als mij de RG blijven kunnen kopen koop dan bij de Read Shop in de Nieuwe Ebbingestraat!

  Tot zover deze oproep. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren