1. Retro: Gran Turismo 3 A-SPEC (PS2)

Re: Retro: Gran Turismo 3 A-SPEC (PS2)

Bedankt vrienden maar ik heb deze spel en ken geen sommige auto kopen want er staat bij credits Cr ——– $. Hoe moet ik die wagens kopen. Please help me.
 • Bedankt vrienden maar ik heb deze spel en ken geen sommige auto kopen want er staat bij credits Cr ——– $. Hoe moet ik die wagens kopen. Please help me.
 • Goede review, ik zit er over te denken om GT3 te halen en na het lezen van je review ben ik overtuigd. Ga zo door Mehmet!
 • maakt niet uit hoor vriend ;)
 • Ja omdat ik nog geen Gran Turismo 4 heb maar ben van plan om te hebben. Maar sorry vriend met die tweede plaatje had ik niet opgelet ik vondt het zo mooi plaatje en ik zei waarom niet op mijn review. Dus een beetje verpest.
 • GT3 A-Spec is zeker een goed spel, maar het kwam 9 juni 2001 uit in Europa (de platinum versie 1 maart 2002). Dat is dus duidelijk geen retro.
 • oke! ;)
 • Dit noem je al retro o_0 :) deze is beter als Gt4 iniedergeval.
 • het 2de plaatje is van GT 4…

  waarom heb je er 1 van GT 3 gemaakt, en niet van GT 4 eigenlijk ?
 • Oke lieve Gamer ik heb hier nog een Review van Gran Turismo 3 A-SPEC die spel heb ik ook en heb wel ongeweer 46 wagen en sommige heel wat getunet tot van ter waarde van 1798 PK (Paarten Kracht). Maar ik zal het verder vertellen met andere voorwerpen. Maar die spel is heel grafisch mooi gemaakt en heel mooie spel die lijkt echt op een DVD film. Oke Mark en nu ga ik verder met het verhaal.

  -Het Verhaal-
  Oke Gamer je ben een Coreur om te racen op het Circuis. Maar dan moet je wel het geld verdienen om je wagen vet te tunen, maar die tuning is niet net als Need for Speed Underground 2 (PS2). En je moet het Circuis goeds uitspelen bij ARCADE MODE om een Bonus spullen te unlocken. En dan moet je wel goed racen en altijd eerste eindigen met elk moeilijkheidsgraden dus van Easy, Medium en Hard. Dan krijg je wat maar dan moet je zelf ondekken dat doe ik ook altijd.

  -Gt Mode-
  Oke Gran Turismo is een Career Mode. Waarmee je auto's kan kopen en dan wel moet opvoeren (Tunen). Uuh dan moet je ook Geld verdienen en Rijbewijzen halen. Alle Races uitspelen voor een extra films en nog veel meer spullen en met je getunede wagen mag met Arcade Mode Racen en ik kan het goed gebruiken met die wagen uit mijn Garace in het Spel type van Arcade Mode. Maar het is zeer handige spullen wat je kunt doen bij de GT Mode ook kun je wagen's wassen en Benzine olie herstellen handig he.

  -Wagens-
  Oke de wagens zijn er heel veel er van. En dom moet je heel veel wagens in je garage verzamelen er zijn er wel bijna 400 auto en je mag maar 200 in je garage stoppen. Maar dan moet je veeel en heel veel geld hebben en sommige wagen kun je verdienen en om meer geld te hebben moet je het weer racen en probeer het zelfte wagen weer te krijgen en die moet je verkopen en je hebt in no time heel veel geld.

  Oke Gamer dat is den einde van mijn retro van Gran turismo 3 A-SPEC spel. En die spel kun je kopen voor 30 of 25 Euro koop die spel en schuer het races uit.

  Veel Succes Gamer.
 • doe je het erom of kun je echt geen nederlands?

  greetz coldo.
  Doe jij het er nou om voor een gratis post of wil je gewoon een oud en dood topic omhoog schoppen?

  greetz ussj
 • Doe je het er om (?) of kun je echt geen Nederlands?

  Groetjes Coldo.
 • doe je het erom of kun je echt geen nederlands?

  greetz coldo.
 • lol gran turismo 3 was idd vet
  en idd sommige kan je alleen winnen. en mijn pikes peak kon op zn achter wiel rijden :P
  dan kan je makkelijk meer dan 2000km/h halen
  maarja hoe je je auto af moet stellen staat ergens op internet. geen zin om te zoeken nu, en ik denk dat het mensen nu nog vrij weinig boeid. omdat gt4 al bij de meeste thuis ligt :D
 • Wat een neppe illegaal zeg!
 • Oke. Ik dacht dat je prijs kon unlocken om sommige wagens te kunnen kopen. IEn iedergeval thanks.
 • Bedankt vrienden maar ik heb deze spel en ken geen sommige auto kopen want er staat bij credits Cr ——– $. Hoe moet ik die wagens kopen. Please help me.
  sommige auto's kan je alleen winnen dacht ik

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.