1. Rev specs!/Revolution To Multiple Tv's at once wireless

Re: Rev specs!/Revolution To Multiple Tv's at once wireless

REV is the best PS3 stinkt
pwatty
 • REV is the best PS3 stinkt
  pwatty
 • mmh wat al niet kan
 • En dan zou je het zeker opeens wel de lucht in prijzen? :lol:
 • GT3 kwam redelijk vroeg, en had onmiddellijk monstergraphics
 • Zucht…

  de ene naar de andere foute opmerking hier :D
 • Dat iemand Crypton een Playstation-fanboy noemt omdat ie realistisch is is nog wel het toppunt <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

  Ja lig er nog een beetje van dubbel. :D
 • Jep. Een dergelijke feature is zeker een pluspunt.

  Ben sowieso erg benieuwd wat Nintendo gaat brengen met de Revo, word alleen moe van de standaard voorspelbare reacties van een deel van de Nintendo-community hier.

  De Revo geen HDTV? HDTV is toch kut! We zijn beter af zonder! De Revo mindere gfx? Echt niet! En als dat wel zo is, gfx zijn toch niet belangrijk! Het gaat om de gameplay stelletje gfx whores!

  Zucht.

  Dat iemand Crypton een Playstation-fanboy noemt omdat ie realistisch is is nog wel het toppunt :D
 • Verders, het sturen van een signaal naar meerdere TV's tegelijk kost wel power normaal gesproken. Het is niet zo dat men op 3 TV's tegelijk op de Revo zal kunnen spelen met de zelfde grafische kwaliteit als op 1 scherm behaald wordt.

  Dat lijkt me logisch, met splitscreen heb je dat ook al.

  Maar het gaat niet alleen om de multiplayer zoals je hebt kunnen lezen in mijn post. Je kan overal in huis waar een TV staat met de Revolution spelen zonder dat ding te verplaatsen.

  Als het waar is uiteraard, pure speculatie blijft het :)
 • Een normale TV kan geen hogere resolutie uitzenden dan ie aankan, denk niet dat dat mogelijk is.

  Ik denk dat Nintendo bedoelt dat men evenveel poly's etc. denkt te kunnen genereren in low-res als PS3 en X360 in hi-res op het scherm toveren.
  Dat betekent niet dat een game net zo mooi is natuurlijk.

  Over 5 jaar zullen alle nieuwe TV's HDTV kunnen uitzenden denk ik.

  Verders, het sturen van een signaal naar meerdere TV's tegelijk kost wel power normaal gesproken. Het is niet zo dat men op 3 TV's tegelijk op de Revo zal kunnen spelen met de zelfde grafische kwaliteit als op 1 scherm behaald wordt.
 • Sowieso zijn de beelden veel minder mooi op een gewone TV dan op een HDTV, als Nintendo denkt dat ze aan HDTV kwaliteit kunnen tippen zijn ze niet helemaal realistisch.

  Dank u, nieuwe techniek of niet.
  Gewone tv is ALTIJD minder mooi als HDtv.
 • Met minder power even mooie beelden genereren, daar geloof ik niet zo in. Programmeurs kunnen dat met trucjes zoals bump mapping, maar hardware matig, hmmm zou niet weten hoe.

  Nee duh, als je zou weten hoe dan zou je nu stinkend rijk zijn :lol:

  Maarre, wat ik dus ooit ergens had gelezen (Bron? Nee, te lang geleden) was dat je dan voor elke tv een klein kastje nodig hebt en de Revolution een signaal zou uitzenden naar dat kastje waardoor het beeld op de TV/monitor zou verschijnen. De draadloze controller heeft dan genoeg bereik om nog te werken. (Mits je in een paleis met 300 kamers woont uiteraard) Klinkt makkelijk haalbaar en het bevestigd de familiee strategie van Nintendo. Daarbij komt dat je bezuinigd in het verkopen van het aantal consoles (omdat dat meestal gepaard gaat met verlies) omdat je er nog maar 1 per huishouden nodig hebt. En het makkelijker bereiken van meerdere mensen in de familie = meer verkoop van spellen. Je moeder die niet in je kamer wil gaan zitten om te gamen kan een kastje kopen voor de TV in de woonkamer en lekker Zelda spelen in plaats van As the world turns of Oprah te kijken.

  Nog niet eens zo'n slecht idee, maar ik dacht dus dat ik dat al ooit een keer gelezen had. Niemand anders?
 • standaard noem ik minstens 85% van alle mensen in landen waar de techniek beschikbaar is
 • Sowieso zijn de beelden veel minder mooi op een gewone TV dan op een HDTV, als Nintendo denkt dat ze aan HDTV kwaliteit kunnen tippen zijn ze niet helemaal realistisch.

  Tja, we kunnen niks zeggen totdat we geen beelden van de Revolution hebben gezien. Het kan zo zijn dat men een compleet nieuwe techniek heeft ontwikkelt. HDTV is overigens nu volgens mij minder dan 5 procent van de consolemarkt, ik denk dan ook dat we de volgende generatie moeten overstappen naar de HDTV. Misschien dat we dan op 30 % zitten (wereldwijd). Want nu is het nog miniem…

  Ik denk zelf niet dat HDTV binnen nu en 5 jaar de standaard word, ik denk niet dat de helft van Nederland binnen 2 jaar allemaal een HDTV heeft; en dan is het nog niet standaard imo.
 • Waar zeg ik dat het met kr8 te maken heeft?

  Crypton zei dat ie verw8 dat de Revo qua power de minste wordt, vervolgens wordt ie door überknurft Avator een PS fanboy genoemd. Daar reageerde ik op.

  Met minder power even mooie beelden genereren, daar geloof ik niet zo in. Programmeurs kunnen dat met trucjes zoals bump mapping, maar hardware matig, hmmm zou niet weten hoe.

  Sowieso zijn de beelden veel minder mooi op een gewone TV dan op een HDTV, als Nintendo denkt dat ze aan HDTV kwaliteit kunnen tippen zijn ze niet helemaal realistisch.
 • ehm wat heeft dit nou met kracht te maken ???
  dit zou net zo goed waar kunnen zijn

  bewijs jij het tegendeel maar eens (wat je niet kan)

  jij bent niet al te snugger als jij denkt dat dit kracht nodig heeft om het te laten werken

  en als je es KAN lezen heb ik al lang gezegt dat nintendo niet het sterkste nodig heeft
  als hun nieuwe techniek werkt om met weinig kracht net zulke mooie beelden te tonen
  waarom dan een console duurder maken?
  en nogmaal specs zeggen niets sony en micro en nintendo hadden hun specs alle drie fout met deze generatie

  micro en sony schatten het te hoog in en nintendo weer juist te laag
  bewijs was al geleverd
 • Ahahahah wat is Avator een vlaamse drol, Crypton een PS fanboy noemen! Crypton is Nintendo-fan knurft.

  Awel zulle, krabt uw eigen maar es onder uw puntzakske, allee zeker en vast bent ge d'n draad nu zoek.

  Verder is Ramirez ook niet al te snugger, elke aap kan Matt Cassamina onder een bericht zetten idd. Dit lijkt me nep.

  En Nintendo zelf heeft aangegeven dat de Revo minder krachtig zal zijn dan de concurrentie, laat me raden Miyamoto is ook PS fanboy! De hele wereld is PS fanboy infested, inclusief de Nintendo top!

  Alleen Ramirez en Avator zijn echte Nintendo-fans!
 • het zal bruut zijn als je de revo op je monitor aan kan sluiten. kan ik eindelijk een console in me kamer zetten. en als de revo verschillende beelden kan tonen op meerdere tv s zal dat helemaal te gek zijn. op de xbox is het ook mogelijk alleen heb je voor elk tv een xbox nodig. je kan zo een vette lan bouwen. maar ik vraag mij af als deze optie in komt (laat staan of het uberhaupt waar is) door mensen worden gebruikt?

  ik verwacht op het gebied van graphics (dus hologrammen etc etc) dat dit niet zal gaan gebeuren. deze technologie is naar mij mening nog te vroeg om het toe te passen.
 • Dit is natuurlijk altijd mooi meegenomen, maar ik wacht nog altijd op het revolutionaire gedeelte, ik verwacht niet iets 3d uit scherm ofzo, gewoon nieuw functies van de controller, niet meer niet minder.
 • ik neem aan dat Sony weet hoe hun hardware in elkaar zit
  maar kijk naar andere Third party's ze hebben net/of leren nu pas een zeer mooie game te maken voor de ps2
 • ik heb het ook over beelden op de hardware zelf wat nintendo zei wat ze zouden doen

  nintendo laat pas beelden vrij als het op de echte hardware draait dat zeiden Miyamoto en Iwata

  dus als die beelden komen samen met de echte 360 en ps3 beelden kunnen we een oordeel maken niet eerder

  specs zeggen niets als devs er niet mee om kunnen gaan het duurde ook jaren voordat devs met succes prachtige ps2 games konden maken

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren