1. Review Browsergame

Re: Review Browsergame

Origineel. Heel origineel. Not.
 • Origineel. Heel origineel. Not.
 • Niemand speelt browser games. Echt niet.
 • Tribalwars… Travian… enzo zijn er nog genoeg games in dit genre. Leuk project maar denk niet dat er veel mensen zijn die dit of uberhaupt browsergames willen spelen. Daar zijn de app games veel te populair voor.
 • Hey Rano. Op het eerste gezicht lijkt het misschien niet origineel. Veel mensen willen het vergelijken met Tribalwars, maar dat is niet juist;-)

  TownSiege heeft veel meer een tactische insteek. Het gehele aanvalsysteem is anders (en dan niet qua berekeningen, maar in alle opzichten: veroveringen, je kunt tactieken gebruiken, bomen afbreken, rivieren droogleggen, ruïnes afbreken etcetera). Maar er zijn nog veel meer dingen: grondstoffen kunnen worden ontdekt, wapens moeten worden gesmeed, burgers kunnen gaan staken, opdrachten brengen je in het spel om een kleine greep uit de unieke mogelijkheden te noemen.

  Ik snap dat je het niet origineel vindt, maar ik raad je aan eerst een account te maken voordat je dit gaat posten. Het is niet een game wat we in een maand hebben gemaakt, we hebben er jaren werk in zitten.
 • @Calamity. Op een echte gamersforum is dat inderdaad lastig uit te leggen haha. Toch worden browsergames over het algemeen vaak gespeeld. Dit is natuurlijk niet te vergelijken met bv Battlefield, maar zoiets is praktisch niet te maken.

  @Lord, bedankt. Inderdaad een leuke uitdaging om iets vanaf een blanco pagina op te bouwen;-)
 • Cool om met 3 vrienden een eigen game te maken, succes!
 • Hallo allemaal,

  Om het meteen maar te zeggen: onderstaande gaat over een browsergame en dat is waarschijnlijk niet helemaal wat verwacht wordt in een RPG/Shooter Forum, maar toch hoop ik dat mensen het objectief kunnen bekijken ;)

  Sinds een lange tijd ben ik met twee andere vrienden bezig om een browsergame op te starten. Geen voor-gecode game, maar zelf geschreven. De game, TownSiege, is een tekstgebaseerde browsergame en speelt zich af in de middeleeuwen. Het is de bedoeling om een eigen dorp te stichten en zo je koninkrijk uit te bouwen. Het lijkt ons erg leuk als er mensen zijn die er naar kunnen kijken. Zijn er bv tips (bv qua layout), en wat vinden jullie er van?

  Nogmaals: het is geen RPG of Shooter;-)

  Je kunt de game hier vinden.

  Groeten Jordy

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren