1. Review: Digimon world 4 (PS2)

Re: Review: Digimon world 4 (PS2)

1. Werk aan je spelling
2. Wat hebben we hier aan
3. Maak maar een memberrecensie van dit spel op de frontpage
4. Doei
5. Topic Closed
 • 1. Werk aan je spelling
  2. Wat hebben we hier aan
  3. Maak maar een memberrecensie van dit spel op de frontpage
  4. Doei
  5. Topic Closed
 • Supergoeie review. Jij bent gaaf. _O_
 • -INTRO-

  -The Story-
  Oke het verhal gaat er over dat je beste Digimon tamer ben. Om je Digimon te kunnen inschijven moet je naar de Commando Room bezoeken. Dan moet je naar een grote Digimon gaan en dan moet je met hem praten dan gaat hij je Digimon inschrijven voor Join the Digimon club. Dan kun je overal Log innen (Net als van Megaman NT Warrior). Dan mag je "Log in Veemon execute" zeggen. Oke je eerste missie begint in bij Goblin Pass.

  -Gameplay-
  Het gameplay is ook belangrijk het is een makkelijk bestuurbaar spel. En je moet voor die whirlwind Attack moet perse met je analog stick 360* draien en dan op X knop drukken. En voor de super anval moet moet X knop ingedrukt houden en dan los laten wanneer die tweede straal bereikt. En dan kun je heel goed vechten maar die kamera is ook best wel goed. Maar je moet heel goed passen als je op de afgrond valt dan staat de levens punten van je Digimon op 1. Oke that´s it over naar de Omgevingen en Muziek.

  -Omgevingen en Muziek-
  De omgevingen van Death valley is heel spannent en daar ben je op de gebergten van het level het is heel veel rotsen op de level. Maar je hebt daar grotten en Kerkers. Dar in is het ook heel spannent en als je tegen een boss vecht heb je hele leuke trance muziek. Om het gebien veel spannender te maken. Maar in het grot heb je ook een gafe muziek. Maar als je bij de Death valley ben daar heb je ook een mooie muziek. Maar als je bij de boat tocht maakt moet je schieten en heb je een Middeleeuws achtige muziek. En mooiste musiek dat je hier heb is bij Doom Dome´s Castle inside. Maar het is heel gaf met die muziek en omgevingen.

  -Bewapen je Digimon partner-
  Om je Digimon partner te bemachtigen heb je aantal Punten nodig check de punten bij je Techniek bij het Start menu. En als je genoeg punten heb dan kun je het machtige wapen hebben mar dan heb je wapen van A, B en Y types het is de volgorde van de macht van die bepalte Wapen. Hoe meer je skill levels bereikt hoe meer sterkste wapen je kan activeren. Wapens Unit kun je bij Equipments activeren en de afkorting van Weapon Unit is WU. Er zijn drie soorten bewapen menu van Weapons, Armor en Sub slot.


  -Release Datum-
  5 September 2005

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.