1. Review: Ridge Racer V

Re: Review: Ridge Racer V

Hier hebben we memberrecensie op de site voor Mehmet.
 • Hier hebben we memberrecensie op de site voor Mehmet.
 • Kritiek op je review:

  PUNT: 5-

  OPMERKINGEN: Het moet veel beter en ik hoop dat je volgende review toch iets van kwaliteit heeft. :lol:

  Sorry hoor, maar ten eerste staat je review vol met fouten en zaken als "jet" in de plaats van "je het …". Verder zou ik ook het nederlandse handboek eens terzijde nemen want van de nederlandse taal ken je kennelijk nog niet zoveel …. In ieder geval hoor je zo geen review te schrijven.
 • Ik moet maar eens Ridge Racer V checken.
  Ik ben helemaal overtuigd door je review Mehmet ;)
 • nette review Ozkan! ik ben het helemaal met je eens :)
 • Het is volgens mij niet de bedoeling om memberrecensies op het forum te plaatsen….
 • Deze is dit natuurlijk. Beetje lomp als je op anderen gaat zeiken, terwijl je zelf ook een foutje maakt <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />.

  Ik zeik toch niet o_0 Ik gebruik altijd deze ^_^' Nuja vroeger gebruikt ik altijd kost ipv kon o_0
 • Deze is dit natuurlijk. Beetje lomp als je op anderen gaat zeiken, terwijl je zelf ook een foutje maakt :).
 • Ik vind het wel schattig
 • zo schrijf je dus geen review, en op insidegamer is er een aparte rubriek voor ledenrecencies dus deze topic is overbodig

  ^^D In de stijl van de recensent?

  Wat is er fout aan deze o_0
 • Onbetaalbare fun, allemaal lezen deze shit :D!
 • zo schrijf je dus geen review, en op insidegamer is er een aparte rubriek voor ledenrecencies dus deze topic is overbodig

  ^^D In de stijl van de recensent?
 • Ik had dit spelletje op die Playstation daar waren het nog wel blokautotjes.
  Maar het racespelletje ziet er magnifiek uit.

  Waarom maakt u geen memberrecensie aan Lid Mehmet Ozkan?
 • zo schrijf je dus geen review, en op insidegamer is er een aparte rubriek voor ledenrecencies dus deze topic is overbodig
 • Whahaha, dit is toch niet serieus :lol: ;}
 • -INTRO-

  -Game Play-
  Oke de gameplay van het begin is heel langzaam van die auto snelheiden. Maar je hebt wel een half uur nodig om het eerste GP (Grand Prix) uit te kunnen spelen. Maar dan later heb je meer sneljeid op het Grand Prix Extra. Maar die extra evenementen is heel lastig je moet hier in deze mode een voor een toernooien openen om te kunnen spelen. Het besturing is heel lastig bij de bochten heb je goede Timing nodig maar het is heel gaaf voor de Arcade mode. Maar met deze spel voel je dat je bij de Speelhal zit. Maar dan zonder INSERT COIN(S).

  -Graficks-
  Over het grafisch gesproken het spel is met grafish heel mooi spel. Maar het grafics van het auto is heel netjes en van het ogevingen bijna niet zo. Maar over het grafische beelden ben ik niet zo zeur piet. Oke het speel velden grafics is natuurlijk heel belangrijk hoe beter het beeld is hoe mooier en netjes het spellen moeten zijn. Alleen die vrouws schoonheid is niet zo netjes op het grafics. Ik vondt haar veel leuker met de schoonheidse lichaam op het vorigen spel Ridge Racer Type 4 het leukst.

  -Het race spanning-
  oke met de speech van het spel is het race heel spannender en met het Muziek. Maar die speech vindt ik het heel leuk bijvoorbeelt als jet hele gave corcer bochten neem dan zegt hij "Wow great cornering!". Maar ook het spel is heel gaaf voor de Arcade liefhebbers. Maar het spel is heel kort dat vindt ik het jammer.

  -UNLOCKEN-
  Oke hoe meer je uitspeel met een bepaalte wagens en Engine kun je meer verdiennen van het spel. Oke dan mag je met bepaalte wagens mag die verdient heb mag je Time Attack doen. En als je twee keer uıt speel dan krijg je een 99 Trail dat is een circuit race met 99 laps. Ja met dat ben je ongeweer 4 uur klaar volgens mij. En het is al saai moet je na gaan 99 Laps!!.

  -PLUS PUNTEN-
  + Het beste Arcace race game.
  + Mooie opmerkingen van de Speech.
  + Mooie muziek en omgevingen.

  -MIN PUNTEN-
  - Te kort om te spelen.
  - Minder autos wel 12 in totaal.

  PUNT: 5-
  OPMERKINGEN: Het kon veel beter en ik hoop dat RRR (Ridge racer revolution) veel beter is.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.