1. Revolutie, waar ?

Re: Revolutie, waar ?

klein stukje van metroid, wat er niet geweldig uit zag.
 • klein stukje van metroid, wat er niet geweldig uit zag.
 • Dat vraag ik me op het moment ook af.
  Hebben ze eigenlijk al games laten zien?
 • ik denk dat de Revolution al wel af is, maar nog wat bijschaving nodig had

  vandaar dat Nintendo em nog niet heeft laten zien…
  de controller is allemaal al af, en compleet, maar mssn dat ze nog een beetje de hardware gingen bijschaven, ze wouden weten hoe sterk de XBOX360 en de PS3 zouden gaan worden, en het daar een beetje op af stemmen, zodat ze niet te zwak zouden worden, maar toch nog een beetje in de buurt zouden komen… :)
 • Voor mij als Nintendo-fan viel de E3 idd erg tegen, maar om de Revolution meteen af te schrijven gaat me wat ver.

  We zien wel wat het wordt, 't is niet alsof de PS3 en Xbox360 me niet teleurstelden. Komop zeg, de beelden zijn niet meer dan opgevoerde Xbox graphics. Met een gewone TV zie je waarschijnlijk nog minder verschil.

  Ik vertrouw er nog altijd op dat Nintendo idd iets bijzonders heeft. If not, dan koop ik de revolution alsnog, al was het maar om de gaten in mijn NES en SNES collecties op te vullen. Sowieso kan de nieuwe generatie me minder boeien dan de games van vroegah.. Ik wordt gewoon te oud. :(
 • Het is duidelijk dat Nintendo nog geen devkits heeft uitgedeeld?
  Waarom niet? Waren ze bang dat de 3th party developers hun revolutionaire techniek (als ie er is) gingen verklikken?
  Of was de techniek revolution nog maar net klaar?
  Hoe gaan ze aan voldoende lauchtitels geraken?

  Ik denk van wel. Ze hebben namelijk gezegd (tijdens de presentatie) dat er al veel 3rd party developers met de console bezig zijn, maar dat ze gewoon niets willen laten zien nog. Het tonen van de kast was een zoethoudertje zeg maar, al valt dat niet in goede aarde.
 • Ik snap eigenlijk niet zo goed waar de grote scepsis vandaan komt. Nintendo is en blijft altijd een innovatief bedrijf en dat zullen ze blijven.

  Ze kwamen met de NES om een revolutie te veroorzaken, vervolgens kwamen ze met de SNES(beste console ooit). Ook de N64(analoge stickje, rumble pak) waren vrij innovatief. Nu weer de DS.

  Nintendo neemt gewoon risico's. Zie de Virtual Boy, een totale flop, dat is het risico wat je soms neemt(de maker Gunpei Yokoi maakte Game and Watch, D-pad: 't kan verkeren). Dat zit erin gebakken. Nintendo blijft gewoon zo, ze releasen ook doodleuk een Paarse Cube. Het zijn die zaken die Nintendo zo speciaal maken, ze zijn constant bezig met innoveren/risico's nemen. Daarom is een Nintendoconsole(uitgezonderd Virtual Boy) voor mij gewoon altijd een must, waarschijnlijk in combinatie met een PlayStation.

  Ik maak me eigenlijk nergens druk om, want ik denk dat het gaat goedkomen. Backwards-compatibility, goed online netwerk en een paar goede first party titels en dat voor een console die waarschijnlijk in een mooie prijsklasse valt.
 • @ phoenix kijk is op de homepage, een lijst van 15 (?) of meer Top developers die voor de revolution games ontwikkelen, en met Top bedoel ik Top :)
  En daarnaast komen er ook veel 1st party games uit, gelijk als launch al een online ! SSB titel, en dat is natuurlijk maar het begin.

  Dus vooralsnog zie ik geen enkele reden waarom het niet goed zou kunnen gaan met de revolution, behalve misschien als het 'revolutionaire' gedeelte helemaal niet aanslaat en een grote flop word..

  ik ga iig ook voor optie 2 van jalf's lijstje, maar het kan ook zijn dat ze gewoon niks willen laten zien omdat de concurrentie (sony in dit geval) nog tijd heeft om dingen te veranderen. En sony kwam ook met de uitspraak dat de xbox360 slechts een xbox v1.5 was en vooralsnog hebben ze niks laten zien (imo) wat erop zou duiden dat de ps3 géén ps2 v1.5 zou zijn :) Maar goed we zullen wel zien, en ik denk dat nintendo veel, zoniet alles laat zien op de space world.
 • Nintendo is hetzelfde op de handheld als Sony op de consolemarkt, marktleider. Nintendo heeft met de komst van de PSP een stuk aan marktaandeel verloren, maar is niet doomed nee.
  Op consolegebied presteert Nintendo echter niet al te best, als je dan ook nog de minste console uitbrengt, en als Nintendo kennende heel weinig 1st party spellen uitbrengt (wel topspellen daar niet van), zal het er niet beter op gaan.
 • nintendo maakt toch duidelijk dat ze bang zijn voor dat gejat, dat snap ik best, en als je een beetje vertrouwen in N hebt begin je niet gelijk te roepen dat er helemaal niks is aan het systeem wat het revolutionair maakt, wacht allemaal gewoon af, waar ik me wel aan ken ergeren is het volgende:

  mensen die zeggen: N is doom3d. ik vind dat zo triest, vooral omdat ze met argumenten komen als, de PS3 is veel sterker blabla, dit verhaal was er ook bij de PsP en DS, en is nintendo op de handheld markt doomed? nopesssssssss
 • 2. Nintendo weet wel wat ze willen, maar heeft het niet op tijd klaar om in representatieve vorm aan het publiek te laten zien. Misschien is het moeilijk om het in videoform te showen. Ze zullen het ongetwijfeld groots willen presenteren, dus een SpaceWorld 2005 is dan waarschijnlijk. Kunnen ze direct al die aangekondigde, maar nog niet geshowde honderden DS titels showen.
  Ik ga voor deze.
  3. Nintendo is erg geschrokken van de kracht van de Xbox360 en PS3. Het heeft geroepen dat het de Revolution gelijkwaardig zou zijn als Xbox360 en er werd al beweerd dat hij zelfs krachtiger zou zijn, omdat ie later uitkwam. Nu blijken ze het niet helemaal waar te kunnen maken en trekken de revolution terug om er meer power in te stoppen de komende maanden. Reden van niet showen, zal dus het grote verschil in prestaties zijn. Waardoor de aandacht van het revo gedeelte deels naar de achtergrond verdwijnt.
  Dit lijkt me sterk, want volgens mij hebben ze zelf gezegd, dat ie 3x sterker zou worden dan de Cube. Waarom zouden ze dat zeggen als ze er niet tevreden mee zijn en het willen veranderen?
 • Fingers crossed voor optie 5 dan maar
 • Zou wel k*t zijn als het mogelijkheid één was
 • Ik ga voor mogelijkheid 1 of 2 van Jalf zjn lijst.
 • Had die Iwata het er niet over in de conferentie dat Shigeru Miyamoto met iets bezig was voor de Revolution waar hij nog helemaal niks over kwijt wilde..iets speciaals?
  Ben wel benieuwd wat dat is, of het is gehype..

  Nintendo zal toch zelf ook wel weten dat deze presentatie niet veel voor stelde, vond ook dat de nadruk veel te veel op portable gaming lag deze shop, we hebben echt weinig van en voor de gamecube gezien…

  Maar misschien is het waar dat we de 19de nog wat te zien krijgen, maar dat lijkt me echt heel sterk, zou echt niet weten waarom Nintendo dat zou doen…

  Tja iedereen is dus wel teleur gesteld, maar is dat nou omdat we nog zo weinig weten, of omdat de Revolution eigenlijks niet echt een Revolutie is waar we toch op gehoopt hadden?
  Is Natuurlijk ook moeilijk te zeggen omdat we niet helemaal zeker weten of dit het wel helemaal was qua Revolution..
 • Ik ga voor optie 2.
 • Ik weet wel zeker dat het download gedeelte neit het revolutionaire gedeelte is. Ik heb net even het verbatum nagelezen en daarin staat duidelijk dat er wordt gezegd dat men de controller nog even niet wil tonen en dat de Revolution die ze lieten zien maar een prototype was. De controller bevat dus zeer waarschijnlijk het gedeelte dat revolutionair moet zijn. Toch een gemiste kans om het niet te laten zien imo…..

  Zal de controle wel dat touching rubbing gedeelte hebben, maar zal dat genoeg zijn?
 • Het niet kunnen showen van de console kan volgens mij de volgende redenen hebben: Op volgorde van "erg" naar "minder erg" scenario

  1. Nintendo heeft zijn zaken nog helemaal niet voor elkaar, en weet zelf nog niet eens wat het revolutionaire gedeelte nou precies moet worden. Dit verklaart direct dat er nog maar 1 3rd party titel bevestigd is, terwijl rond de GDC05 al dev.kits zijn uitgedeeld zouden moeten zijn.

  2. Nintendo weet wel wat ze willen, maar heeft het niet op tijd klaar om in representatieve vorm aan het publiek te laten zien. Misschien is het moeilijk om het in videoform te showen. Ze zullen het ongetwijfeld groots willen presenteren, dus een SpaceWorld 2005 is dan waarschijnlijk. Kunnen ze direct al die aangekondigde, maar nog niet geshowde honderden DS titels showen.

  3. Nintendo is erg geschrokken van de kracht van de Xbox360 en PS3. Het heeft geroepen dat het de Revolution gelijkwaardig zou zijn als Xbox360 en er werd al beweerd dat hij zelfs krachtiger zou zijn, omdat ie later uitkwam. Nu blijken ze het niet helemaal waar te kunnen maken en trekken de revolution terug om er meer power in te stoppen de komende maanden. Reden van niet showen, zal dus het grote verschil in prestaties zijn. Waardoor de aandacht van het revo gedeelte deels naar de achtergrond verdwijnt.

  4. Nintendo wil alle aandacht op de revolution gericht hebben, en wil het ding presenteren op een beurs speciaal rondom de Revolution, of een Nintendo beurs a la SpaceWorld.

  5. De geruchten kloppen en Nintendo gaat inderdaad 19 mei de Revolution op haar stand onthullen. Ik zou het een zeer merkwaardig iets vinden, te meer omdat de persconferentie toch hét moment is om zoiets te doen, maar het zou kunnen. Mario 128 was door Nintendo in iedergeval bevestigd in videovorm, en misschien zelfs speelbaar… wie weet…
 • ik zeg je: Megaton!
 • euhm ze hebben wel gezegd dat ze demo's gingen showen, en niet de revolution tonen.

  Maar dan nog ze zijn een spelleke aan't spelen :) ik ben benieuwd

  van die 19 mei persoonlijk denk ik wel dat dit kan, omdat ze nu eerst meer aandacht willen geven aan de gba en gamecube
 • So true, ik heb het ook al eerder gezegd. Was allang bekend.. maar daarom nog wel een gemiste kans (dit zeg ik nou wel, maar wie weet wat Nintendo allemaal achterhoudt kwa plannetjes).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren