1. Revolution Droom topic (games geen controller)

Re: Revolution Droom topic (games geen controller)

Ik hoop alleen maar dat er een heleboel nieuwe spellen op uitkomen en niet zoveel spellen die ook al eerder zijn verschenen op eerdere consoles… Lijkt me gewoon vett als er bijvoorbeeld een spel uitkomt met een nieuw character uit de mario wereld [het liefst een bad-guy :)] Mssn één of andere bitch die toevallig familie is van de royal Peach, kan natuurlijk leuk worden :D
 • Ik hoop alleen maar dat er een heleboel nieuwe spellen op uitkomen en niet zoveel spellen die ook al eerder zijn verschenen op eerdere consoles… Lijkt me gewoon vett als er bijvoorbeeld een spel uitkomt met een nieuw character uit de mario wereld [het liefst een bad-guy :)] Mssn één of andere bitch die toevallig familie is van de royal Peach, kan natuurlijk leuk worden :D
 • iemand zij hier van droom van spellen die nooit op de Revolution zullen komen

  dat kan je niet dromen want je weet niet wat er wel of niet komt

  en dat een soort spel nooit op een bepaalde console uit kan komen is onzin

  daarom heeft deze topic geen zin
 • Zolang je nog niet weet wat het revo gedeelte nou gaat worden heb je geen ene fluit aan dit soort topics inderdaad. Dan kun je het net zo goed in gaming algemeen openen.
 • @ terrord heeft em

  de game wereld is een hele gekke wereld

  zo is Bijvoorbeeld FF bij nintendo en dan weer bij Sony en misschien met een paar jaar weer bij Nintendo je weet het maar nooit
  Sorry maar ik snap niks van je reactie :S
 • @ terrord heeft em

  de game wereld is een hele gekke wereld

  zo is Bijvoorbeeld FF bij nintendo en dan weer bij Sony en misschien met een paar jaar weer bij Nintendo je weet het maar nooit
 • Na een “Revolution geruchten topic” en een “Revolution feiten topic” dacht ik waarom geen Revolution droom topic!! En nee niet over de geheimzinnige controller <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" /> maar over de games waar jij van droom voor de REV.

  http://www.insidegamer.nl/forum/viewtop ... 10&amp;start=0

  :D
 • Ik 'droom' wel over de games als ik weet wat de revolutie precies is. Kan ik net zo goed 'dromen' over games die nooit op de gamecube komen aangezien dat verhaal uit de beginpost in principe op elke console/handheld kan.
 • @ Ramirez daarom ook droom… Of had je het niet tegen mij? :P
 • je weet niet wat er wel of niet komt
 • u eigen games maken, kid icarus mogen ze voor mij 2d houden
 • Dit Topic is bedoeld voor games die juist NOOIT uit zullen komen dus daarom ook dromen. En ja als Kid Icarus zo goed is als je beweert dan wil ik hem ook wel op de REV zien. (was in een ander topic MM)
 • Pffff…..

  Als Kid Icarus komt ben ik al verkocht. (tenzij ze er een metroid prime achtige game van maken. 9dan mogen ze branden in de hel van mij)
 • Na een “Revolution geruchten topic” en een “Revolution feiten topic” dacht ik waarom geen Revolution droom topic!! En nee niet over de geheimzinnige controller :P maar over de games waar jij van droom voor de REV.

  Hier komt mijn Revolution game droom . Na het uitmelken van Mario dacht ik waarom ook geen stapje verder gaan en een spel maken waar Mini Mario en Mini Luigi ontvoert worden door Bowser.

  Het Verhaal;

  Bowser zit in zijn kasteel en kijkt uit het raam. In de verte ziet hij een rood en groen stipje langskomen. Bowser schrikt op en kijkt iets beter, zou het kunnen, zou het echt waar zijn, zou hij wraak kunnen nemen op Mario en zijn neef Luigi door ze te ontvoeren? Hij roept een paar Koopatroopa’s bij hem om ze op Mario en Luigi af te sturen, Zoals normaal gehoorzamen de Koopatroopa’s hem en gaan op Mario en Luigi af.
  Wanneer ze dichterbij komen stoppen de Koopatroopa’s en kijken elkaar verbaasd aan, dat zijn Mario en Luigi niet maar hun broertjes. Ze overleggen met elkaar wat ze gaan doen en besluiten ze toch mee te nemen.

  Bij Bowser teruggekomen leggen ze Bowser uit wat er gebeurt is. Bowser lacht hard en zegt: Dit is nog beter, wacht maar tot Mario dit krijgt te horen. Bowser die niet kan wachten geeft de Koopatroopa’s de opdracht posters op te hangen in Mushroom City dat hij Mini Mario en Mini Luigi heeft ontvoerd met foto’s erbij.

  Een stukje buiten de stad waar Mario en Luigi wonen begint het druk te worden met ontrustende paddo’s die op de deur van Mario en Luigi. Luigi doet de deur open en vraagt wat er aan de hand is. Na een hoop geschreeuw en onduidelijk gepraat valt Luigi’s oog op een poster die een paddo in zijn hand heeft. Hij kijkt geschokt en rent naar Mario om het te vertellen. Mario die heel erg schrikt van het nieuws, vertelt Luigi dat ze hun broertjes zo snel mogelijk terug moeten krijgen. Luigi is het met Mario eens en ze maken hun klaar om te gaan.
  Op het moment dat ze de deur open doet stormt Peach naar binnen en ze houdt de twee broers tegen. Peach vertelt Mario en Luigi dat ze niet naar Bowser moeten gaan omdat ze dat niet zullen redden. Het is namelijk zo dat Bowser hun daar juist wilt hebben.
  Mario denkt even na en moet Peach gelijk geven, maar hij wil wel zijn broertjes redden. Peach zegt dat ze wel een oplossing weet. Mario en Luigi kijken zowel verbaasd als opgelucht, en vragen nieuwsgierig wie Peach in gedachte heeft om hun broertjes te redden.

  Peach legt hun uit dat degene niet alleen kan gaan en met nog iemand moet gaan omdat het in Bowser’s kasteel veel te gevaarlijk is om alleen te gaan. De broers knikken hard ja en vragen gauw wie ze in gedachte heeft.
  eindelijk zegt Peach wie zij in gedachte heeft, Toad en Yoshi. Mario en Luigi kijken geschokt, maar hoe moeten ze Yoshi dan bereiken? Die zit helemaal in de Dino Dino Jungle! daar kunnen ze niet zomaar komen… Peach vertelt hun dat ze toch daar naar toe zou moeten gaan als ze hun broertjes nog terug willen gaan.

  Mario en Luigi besluiten om op pad te gaan en Yoshi te halen, hier begint het eerste gedeelte van het spel.
  Je speelt als Mario of Luigi en gaat in Dino Dino Jungle op zoek naar Yoshi.
  Nadat je Yoshi gevonden heb stuur je hem samen met Toad naar Bowser’s kasteel waar het tweede gedeelte van het spel begint. Nu kan je kiezen om als Toad of Yoshi te spelen. Eigenlijk maakt het niets uit wie je kiest want ze zullen toch het hele avontuur bij elkaar te blijven om zo samen puzzels op te lossen of door elkaar te helpen op hogere plekken te komen.

  Nou dat was het wel een beetje. Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden en dat jullie ook wat leuke vehalen hebben voor een spel!

  Veel lees en schrijfplezier :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren