1. Revolution Games Speculatie Topic

Re: Revolution Games Speculatie Topic

Yep, marketing is alles.
Als Nintendo met posters en reclame's kan duidelijk maken wat de Rev zo speciaal maakt is er weer een slag gewonnen.
 • Yep, marketing is alles.
  Als Nintendo met posters en reclame's kan duidelijk maken wat de Rev zo speciaal maakt is er weer een slag gewonnen.
 • Ik ben verkocht.

  Ik maak me verder geen zorgen om 3rd party support dit keer. Dit is typisch zo een systeem dat iedereen met een x360 en ps3 ernaast wil hebben. Ik zeg het voorzichtig maar ikdenk dat nintendo kans maakt deze generatie sony te verslaan.

  er is dan toch een ding dat Nintendo net als Sont oneidig lang moten doen en dat dan toch extreem veel reclame maken wat ze waarschijnli9jk wel gaan doen vanwege de Controller :)
 • Ik ben verkocht.

  Wireles internet,
  vette controller,
  nes, snes, n64 game downloads,
  nes en snes spellen mischien op de DS te spelen (ik verwacht het wel, alles is doordacht door big N dit keer),
  nieuwe controller kan in een shell voor 3rd party multiplatformers,

  Het enige wat ik me afvraag nog is de rekenkracht van de revolution.

  Ik maak me verder geen zorgen om 3rd party support dit keer. Dit is typisch zo een systeem dat iedereen met een x360 en ps3 ernaast wil hebben. Ik zeg het voorzichtig maar ikdenk dat nintendo kans maakt deze generatie sony te verslaan.

  Nintendo doet er alles aan nieuwe gamers aan te trekken hebben ze steeds gezegt. Ze zijn nu op de goede weg zonder de oude aanhang teleur te stellen.

  Ik koop geen ps3 met een revo ernaast maar een revo met een PS3 ernaast!!! :D, Dit is ECHt next gen!
 • Ik hoop ook gewoon op gigantische online zwaardgevechten waarbij je dus ook echt moet ontwijken (die controller meet de afstand tot TV) net zoals in dat filmpje iemand ziet slaan. wOOt.

  dus je moet naar voor en achter lopen en de hele tijd van die vreemde bewegingen maken…? G
  Gamen gaat erg vermoeiend worden op de Revolution zeg ;)
 • Volgens mij gaat racen echt ontzettend gaaf worden met dit 'speeltje' ;) Je heb een echt stuur (met een beetje fantasie dan:)) in je handen waarmee je zit te racen en door de geadvanceerde force feedback krijg je meer het gevoel dat je 'realistisch' aan het racen bent. Denk aan bv de kracht die je voelt als je crashed, tegen een muur rijd, boost gebruikt etc :)

  En natuurlijk shooters, misschien komen er wel meer originele shooters als geist alleen dan wel goed uitgewerkt en met nieuwe mogelijkheden :) Bv als je een hond hebt overgenomen dat je echt alles kan doen als die hond zijnde. Je ziet een bewaker, vervolgens aim je met je 'pointer' op een willekeurige plek waar je die bewaker wilt bijten of zo en dan gebeurt het. Of met 2 controllers iets of iemand helemaal kapot schieten ^^

  Vechten met een zwaard zou idd wel vet zijn, a la Star Wars :) Je kan echt het gevoel hebben dat je vecht, je hoort natuurlijk alle special effects en als er iemand tegen jouw saber of zwaard of zo slaat krijg je druk terug door de force feedback. Of een tennis game, ong zelfde principe als zwaardvechten.

  Etc etc ;)

  Edit: en dan heb je ook nog al die 'pherificals' of zo, die extensions voor de controller. Want met die 'afstandsbediening' en analoge extension kan je natuurlijk niet elk genre (even goed) spelen.
 • Ik hoop ook gewoon op gigantische online zwaardgevechten waarbij je dus ook echt moet ontwijken (die controller meet de afstand tot TV) net zoals in dat filmpje iemand ziet slaan. wOOt.
 • Wario Ware is ook zéér geschikt met deze contoller
 • Ik denk om snel te hoppen naar het start-up-program. Dus vanuit je game, of je online community, of vanuit de online shop, waar je net vrolijk het Zelda Pakket download ofzo :P
 • Ik denk wel dat ze met vriendenlijst komen (komt zelfs voor DS Online ;)). Aangezien je ook al oudere games online kan downloaden enz. denk ik dat er een soort van Xbox Live Community komt, alleen dan beter :P (hey, ik blijf een ninty fanboy he ^^)

  Maar ik heb hier gelukkig al WiFi, dus in theorie kan ik de revo gewoon aansluiten op mn TV en dan meteen online :D
 • waar zou de home knop voor dienen?
 • Die powerknop op je controller, toppunt van gebruiksvriendelijkheid. Zo simpel, maar zo briljant ^^
 • jammer is dat als je bv. met je controller (die een stok voorstelt) tegen een muur slaat, dat hij dan niet terug deinst. Je krijgt dan denk ik het gevoel alsof je tewoon een beetje aan het zwaaien bent <img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" />

  Inderdaad een van de weinige minpunten, er is geen force feedback. Natuurlijk kun je een beetje met rumble dingen doen, maar echt echt zal het niet aanvoelen. (Een rumble-systeem zoals in één van de verzonnen concepten is zeer welkom, waardoor het dus wel echt kan aanvoelen)

  First person zwaardvechten moet gewoon geweldig zijn met dat ding, al had hij wel wat ergonomischer gemogen. Waarom niet cilinder-vormig, dan kun je je veel snellen een zwaard/tennisracket/golfclub voorstellen. Puntje van verbetering wat mij betreft.
 • Duckhunt 2006!!!
  Luigi mansion 2 (met echte zaklamp functie)

  Zelda, zelda, zelda, zelda!!! Had ik zelda al genoemd?

  Duckhunt! Gaaf, is die controller wel geschikt voor ^^D
 • En dan te bedenken dat we straks alles wireless online kunnen gaan spelen! Bovendien zegt Nintendo veel waarde te hechten aan het gemak waarmee je alles straks gaat doen. En daar ben ik heel blij om. Wat mij namenlijk nog steeds het meeste irriteert aan het online aspect van de huidige generatie consoles is het gedoe rondom het aansluiten. Betalen met creditcard, zelf met je provider regelen, wireless router dit, adapterkabel dat enz. Als Nintendo dit op een gebruikersvriendelijke manier weet te implementeren dan zitten ze (voor mij in ieder geval) geramd!

  Bijvoorbeeld:

  Ik kom thuis van school, hang mijn jas op en sprint naar mijn kamer. Ik gooi mijn tas in een hoekje en zet de Revolution aan. Ik log in op het netwerk, dat draadloos via mijn internetverbinding beneden loopt. Ik zie dat mijn maat online is en vraag hem of hij zin heeft in een potje coop met Starfox. We loggen in en beginnen te spelen.

  Dit is natuurlijk allemaal maar speculatie. Bovendien heb ik geen idee of Nintendo met een soort communicatie tussen spelers zal komen (Headset+Mic) en een vriendenlijst, maar als zij voor gemak gaan, dan moeten ze vast wel een soortgelijk systeem als dat van de Xbox hanteren.

  Ik ben iig benieuwd.
 • Inderdaad, ik ben net ook echt gaan denken zoals spellen als Battlefield 2 online!
  Stel, je bent met zn 2en en doet splitscreen online, volgens mij wordt je woonkamer dan serieus een 'battlefield'. Granaten gooiend, inzoomend om te snipen, iemand van achter besluipen met een mes en hakken maar, rijden met een tank met de analoge stick en richten met je afstands. De mogelijkheden zijn inderdaad oneindig!

  En als Lucas Arts verstandig is, nemen ze deze kans om een keer eens een ECHT goed Star Wars spel te maken als launch titel (lightsabergevechten —>Halleluja!). Zoiets kan ook bij LOTR, alleen jammer dat die licensie in handen is van EA (zoveel durven zij nou ook weer niet).
 • Pikmin :D je kan met de controller de pikmin besturen :D

  Maar ehm, een Kid Icarus lijkt me echt heel vet. Alleen de overstap naar de Revo is te groot dat ik niet precies weet wat ik ervan moet verwachten.

  Crimson Skies Revolution! Lijkt me zo enorm vet met deze controller, dat je hem gebruikt om te mikken (origineel! :P). Crimson Skies op de PC vind ik nog steeds een toppertje en het beste vlieg-shoot-spel ooit :)
 • mensen wees eens wat creativer (oke ik ben ook niet creatief maar noem in iedergeval iets wat we niet hebben gezien)
 • Een TV spel waar je mee kan zappen :lol:
  Een cheerleader spel :lol:
  Pinguin meppen van Yettisports :lol:
  Touwtje trekken :lol:

  En nu ff wat serieuzere games:

  Counterstrike
  Splinter Cell
  Metal Gear
  Tiger Woods (ook al vind ik golf geen fuck aan maar de controller maakt het leuk)
  Top Spin
  StarWars

  En alle Nintendo shit zelfs Mario is weer welkom :) Eigenlijk past Sunshine beter op de Revolution met dat spuitgeval :lol: Of Pokemon lekker met die pokeballs smijten ^^D
 • Wat dachten jullie van een Zelda (achtige) game waarin je met je linkerhand je shild hanteert en met je rechter je zwaard… Moet je alleen ff kijken hoe je dan rondloopt maar daar is vast wel iets voor te verzinnen.
 • Ik ga helemaal los met games bedenken :P

  Na Tetris Revolution wil ik natuurlijk ook Traume Centrum Revolution :D
  Heerlijk met je controller zitten snijden, hechten, schoonmaken, verleggen enz.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren