1. Ridge Racer Unbounded

Re: Ridge Racer Unbounded

Misschien eens vanuit de bomba bin omdat het een RR is.

RR Vita is geweldig qua alles behalve content.

Vandaag staat de demo online en ik moet zeggen dat het geen RR is.
Racer is behoorlijk pittig maar het geheel kan me niet raken of boeien.
 • Misschien eens vanuit de bomba bin omdat het een RR is.

  RR Vita is geweldig qua alles behalve content.

  Vandaag staat de demo online en ik moet zeggen dat het geen RR is.
  Racer is behoorlijk pittig maar het geheel kan me niet raken of boeien.
 • Ik hou het bij Ridge Racer 7 en Ridge Racer op de Vita. Geen Unbounded voor mij.
 • Ja de domination races zijn behoorlijk pittig inderdaad, maar de rest meer dan tevreden met deze game. Eerste paar races ging het driften wat onwennig, maar daarna ging het steeds beter, maar dan nog bied de cpu behoorlijk wat tegenstand. Dit komt ook omdat je wagens aan het begin nog niet zo snel zijn.
 • Game maar gekocht vandaag naar de toch wel positieve reviews. De game is best pittig en was in het begin best frustrerend. Maar als je de drift onder controle krijgt dan wordt het al een stuk makkelijker. Na een tijdje gespeeld te hebben ben ik aangenaam verrast. Straks maar eens de track editor uit proberen die mij erg awesome lijk :)
 • Het is allemaal 27 maart. Wie er een minuut eerder of later was heeft niets met de content van de review te maken. Over een premier valt niet te praten.

  En ja, de één geeft meer om puberale verhaaltjes bij ieder plaatje en wilt graag meer weten over wat de schrijver at tijdens het schrijven van de review en de ander wilt daadwerkelijk over de game zelf meer te weten komen. Of ze daar diep gaan over de mankementen of over de kwaliteiten is voor mij al jaren een genot om te lezen en gelijktijdig informatief. Het zijn duidelijk reviewers die al wat jaren meegaan. Vaak nadat ik de games heb uitgespeeld lees ik zo'n review nog eens terug om 9 van de 10 keer een overeenkomend oordeel te lezen. Dus noem het nitpicken of

  En dat het tijdschrift bepaalde langverwachte PS3 exclusives een 7 gaf is gewoon terecht. Het is geen PSonly blad. Ze kunnen (en mogen) het afwegen met andere games op andere consoles. Wat ook het voordeel is van meerdere consoles in huis hebben. Het beste op een PS3 hoef je dan niet te bombarderen tot best on the market. Hier op de zaak ook allemaal van die racegame fanaten. "360 haha GT5 blablabla," maar na het lange wachten en enorme teleurstelling toch allemaal een 360 aanschaffen voor Forza 4 en tot een oordeel komen dat het gras in dat geval zeker wel veel groener is bij de buren.
 • Edge publiceerde hun score als eerste, de anderen kwamen later pas. Normaal volgt Edge als laatste en zitten ze ver onder het gemiddelde.

  Het is niet dat ik Edge sinds Killzone kut vind ofzo. Hun manier van schrijven is vaak azijnpisserij, en pretentieus. Beetje de Volkskrant voor games zeg maar. Ik vraag me wel eens af of die gasten nog wel weten dat gamen in de eerste plaats vermaak is.
 • Premier en je noemt meteen 3 andere op?! The mind boggles.. Zit het je nou nog steeds dwars na al die jaren? Killzone is gewoon niet up-there. Sales has spoken too. Vamos :beam:
 • Het valt wel op, Edge heeft voor de eerste keer eens een premier review (normaal zijn ze altijd laat, andere scores afwachtend) en ze zijn meteen de outlier, lolz.
 • Klinkt niet echt logisch, want Bungie is tenslotte niet meer van Microsoft. En zij zijn degene die Edge betalen :P
 • Ik denk dat men ook huilt als CoD opeens een RTS wordt. Verder is dit vooral RR in name, het lijkt veel op Flatout en Burnout.

  OPM hangt er naar verluid een 7/10 aan.
  CVG een 6.4
  Nowgamer een 6.7

  Ik vrees dat Edge Bugbear voor Bungie heeft aangezien, kan gebeuren.
 • Ik las het net. Beter dus dat ze van dat zoutloze PSOne-launch copy-paste matrixje zijn afgestapt. Het mooie is aan dit topic hoe geïllustreerd wordt dat 'gamers' meteen gaan huilen wanneer een serie het roer omdraait, terwijl er in elk ander topic constant wordt gevraagd om vernieuwing.
  Mijn interesse is ieder geval weer eens gewekt.
 • Hmmm, dat is wel erg onverwacht. Had deze game niet zo heel goed verwacht. Hoewel ik die track editor er wel erg awesome uit vind zien.
 • Edge hangt hier een 9 aan, met de melding dat het een van de beste street racing games aller tijden is:

  http://www.edge-online.com/reviews/ridg ... ded-review
 • Ridge Racer is dus alleen nog op de PSP

  Dat is niet zo leuk
 • [size=4][/size]

  Iemand moest het doen.
 • http://youtu.be/IUTXlZVTptU

  Noem het dan Flatout 3 ofzo want dit is gewoon kut.
 • Reiko is voor Ridge Racer V al eens gedumpt voor Ai Fukami:


  Maar wil je een authentieke RR, dan moet je RR7 gewoon kopen. Die game is nog steeds geweldig.
 • Fuck you Namco, dit is geen RR meer.

  True that!
 • The fuck hebben ze met lieve Reiko uitgestoken?


  Taxi's rammen … wtf … WTF.
  :(

  Los daarvan ben ik wel benieuwd naar een nieuwe formule met deftige physics.
 • Ik heb ridge rarcer 7 nog vet goed spel erste rac spel wat ik speelde op de ps3

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren