1. Ridge Racer: Unbounded

Re: Ridge Racer: Unbounded

Demo nog geen 20seconden gespeeld, ik kon het niet aanzien !!!
 • Demo nog geen 20seconden gespeeld, ik kon het niet aanzien !!!
 • Wat?
 • Het is niet bekend in hoeverre Bugbear de stunts uit Flatout doorvoert in de nieuwe Ridge Racer.
 • Ik heb nu al 2 city's gemaakt met elk dus 5 race events. Ben nu bezig met een echte stunt baan te maken. Vind het echt leuk het maken van banen. Domination races zijn echt fucked up moeilijk zeg niet te geloven.
 • Ridge Racer: Unbounded
  Release: 30 maart 2012

  Ridge Racer Unbounded maakt de woeste autocoureur in je los. Botsen en chaos veroorzaken, terwijl je alles op je weg sloopt, niets is te gek voor het nieuwste deel van Ridge Racer. Het bekende scheuren en driften over de weg horen er natuurlijk weer bij. Dat is precies datgene waar de fans van de reeks zo blij mee zijn.

  De actie tilt Ridge Racer Unbounded naar een hoger niveau, want het spel zit vol explosies. Het competitieve racen in krachtige auto's door de straten en steegjes van Shatter Bay staat garant voor flink wat spektakel.

  Spelers moeten een goede indruk maken op Kara Shindo, de leider van de Unbounded racegroep. Het is jouw taak een flinke reputatie op te bouwen door chaos te veroorzaken in Shatter Bay. In Domination Race kunnen spelers alles slopen, waaronder vijandelijke auto's. In Survival Race is het juist weer de bedoeling zelf zo lang als mogelijk heel te blijven en zo de eerste plaats te halen. Andere spelfuncties zijn gericht op het aan de kant zetten van tegenstanders, driften en onderlinge duels tussen spelers.

  Spelers kunnen hun eigen racebaan maken door gebruik te maken van de City Creator. Deze banen kunnen gedeeld worden met je vrienden, waardoor het spel langer leuk moet blijven. Ook kunnen gamers het online tegen elkaar opnemen op hun zelfgemaakte racetracks.

  Ridge Racer Unbounded is gemaakt door gamestudio Bugbear Entertainment. Deze Finse gamestudio was eerder verantwoordelijk voor de Flatout-raceserie. Deze gameserie draaide om stunts. Het is niet bekend in hoeverre Bugbear de stunts uit Flatout doorvoert in de nieuwe Ridge Racer.

  Edge geeft de game een 9/10

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren