1. Risen 2: Dark Waters

Re: Risen 2: Dark Waters

Ziet er uit als een combinatie van Monkey Island en Fable. Hebben!
  • Ziet er uit als een combinatie van Monkey Island en Fable. Hebben!
  • Schaamteloos gekopieerd van PlayStation Pure

    Nadat Deep Silver vorige week uitpakte met de beklijvende trailer van Dead Island, kondigt de uitgever opnieuw een game aan voor PS3. Risen 2: Dark Waters is het vervolg op Risen, dat overigens enkel uitkwam voor X360 en pc. De game verschijnt eind 2011.

    Risen 2: Dark Waters wordt een grootse fantasy-RPG met piraten in de hoofdrol. Nadat Pirates of the Carribean: Armada of the Damned werd geannuleerd, is dit toch een mooie verrassing voor piratenfans.

    Jij speelt een naamloze held die verschillende eilanden vol gevaren moet doorkruisen. Monsters en titanen hebben ervoor gezorgd dat de wereld niet meer veilig is. Jij moet orde op zaken stellen. Bovendien moet je doorheen de game keuzes maken die het verdere verloop van het spel beïnvloeden. Een feature die we nu maar al te vaak zien in games als Mass Effect 2 en de Fallout-reeks.

    Volgens ontwikkelaar Piranha Bytes bevat de game een volledig interactieve omgeving en een dag- en nachtcyclus. Het eerste deel verscheen twee jaar geleden en kon rekenen op relatief goede kritiek.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren