1. Rocksmith

Re: Rocksmith

Ik heb hem sinds gisteren! Het is echt heeeel vet, de tracklist is voor 80% mijn muzieksmaak, dus dat is vet. Ik heb alleen wel nog last van iets teveel latency. De muziek etc. loopt gewoon goed, alleen als ik de gitaar aansla, hoor ik dat een kwart of een halve seconde later ongeveer. Nog een beetje het internet afstruinen voor tips dus :P
 • Ik heb hem sinds gisteren! Het is echt heeeel vet, de tracklist is voor 80% mijn muzieksmaak, dus dat is vet. Ik heb alleen wel nog last van iets teveel latency. De muziek etc. loopt gewoon goed, alleen als ik de gitaar aansla, hoor ik dat een kwart of een halve seconde later ongeveer. Nog een beetje het internet afstruinen voor tips dus :P
 • Rocksmith is zeker niet de effectiefste manier om gitaar en songs te leren spelen. Maar die arcadegames lijken me geniaal om verschillende technieken te oefenen die anders maar zeer saai om te oefenen.

  Waarschijnlijk ga ik hem ook kopen, gewoon alleen voor die arcadegames, maar ook om eens op een andere manier songs te leren spelen.
 • Het schijnt dus van wel, het spel past zich aan aan jouw niveau. Ik speel al wat jaren gitaar, hopelijk kom ik er nu niet achter dat ik zwaar zuig :P
 • Shit, heb dit gemist. Heb een Fender Stratocaster, dus het zou wel vet zijn als ik deze game kan spelen. Het feit dat ze 2 nummers hebben van Muse (en mijn favoriete nummer!), is voor mij eigenlijk wel een buy. Rest van de Tracklist is ook geweldig. Kan ik dit ook spelen als mijn gitaar skills nul zijn?
 • Ik heb hem geïmporteerd uit Amerika. Hele vette game, al vind ik het wel jammer dat je niet gedeeltes van nummers kunt oefenen.
 • Inderdaad, ik keek naar de datum en dacht huh, ik heb vandaag helemaal niets gepost :P Hopen maar dat het wel echt een heel cool spel wordt om te spelen. Zoals ik het op YouTube zie, is het ook leuk voor ervaren gitaristen, dus ik hoop het wel.
 • Precies een jaar na het eerste bericht in dit topic dan eindelijk die release-datum. Ik kijk nog steeds uit naar de game, maar sjee, het heeft wel lang geduurd zeg.
 • Rocksmith 14 september naar Europa
 • Maar niemand weet dus wanneer deze game hier uitkomt. Immers, na een paar trailers te hebben gezien, lijkt het me echt een toffe game. Super idee dat je je eigen gitaar kan aansluiten. Guitar Hero met mijn Epiphone, nice!

  Er stond laatst een bericht op de homepage van IG dat hij wordt uitgesteld naar 2012 in Europa. Wel jammer, maar ik ga denk ik niets importeren (ik heb geen Amerikaanse PSN Store enzo).

  Dit is het bericht: http://www.insidegamer.nl/xbox360/rocks ... -jaar.html

  Wel mooi dat ze een 8 krijgen, dit is voor mensen die van muziek houden echt een heel goed spel. Ik ken ook een gast uit Amerika die op YouTube elke dag een filmpje post van hoe hij speelt (hij speelt pas gitaar sinds het spel uitkomt) en je ziet gewoon echt dat hij vooruit gaat.
 • Moet hem dan maar gaan importeren. Vraag me alleen wel af of die aansluiting met je ps3 en gitaar er dan bijzit.
 • Maar niemand weet dus wanneer deze game hier uitkomt. Immers, na een paar trailers te hebben gezien, lijkt het me echt een toffe game. Super idee dat je je eigen gitaar kan aansluiten. Guitar Hero met mijn Epiphone, nice!
 • Gamespot geeft hem een 8,0.

  "Forget plastic axes; this guitar game is the real deal."

  The Good

  - The technology works very well
  - Tons of learning tools for beginners
  - Great song selection
  - Difficulty scales to your ability

  The Bad
  - Presentation and campaign are weak
  - Intimidating at first for newcomers


  "There's definitely room for improvement down the road, but Rocksmith's debut has one thing going for it above all else: it's the real deal. This ambitious guitar game delivers on its promise of intense rhythm gaming action tied to the act of actual guitar playing. It has something to offer players of all skill levels, whether you're picking up and learning the guitar for the first time or have been playing for ages. After years of Guitar Hero, Rock Band, and a slew of imitators, it's refreshing to see someone finally make the big leap and succeed. "
 • Vaag, ik heb nog meer gezocht en soms staat er USA only, soms inderdaad maart 2012.

  Dit moeten jullie trouwens zien: http://www.youtube.com/watch?v=W1WWbY9dKGs

  Echt verschrikkelijk cool hoe uitgebreid, als gitaarspeler zelf moet ik dit spel echt hebben xD
 • Volgens GameFAQs komt hij dinsdag in Europa uit. Zavvi zegt dan weer 23 maart 2012.
 • www.youtube.com/watch?v=GtLvZ3eFcNQ&feature=feedu

  Een coole gast op YouTube die het spel speelt, dit moet ik gewoon hebben! Ik kan nog steeds niet duidelijk vinden of het ook in Europa uitkomt, weet iemand het verlossende antwoord? Anders kan ik nog wat aan mijn wenslijst voor kerst toevoegen :P
 • Hoop het wel, wil hem graag hebben :D
 • Hehe :P
 • Jep, daardoor dacht ik er weer aan :P
 • Freddiew's Rocksmith duel :P
 • Ff een kickje omhoog :P Komt het spel nou alleen in Amerika uit of ook in Europa? Want ik kan me dat vaag herinneren. Aangezien ik zelf gitaar speel, is het misschien wel cool om het te kopen, de tracklist is namelijk zowat mijn muzieksmaak :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren