1. R.U.S.E.

Re: R.U.S.E.

Dat zou inderdaad erg vet zijn. Ik heb nu al epische 3v3 gevechten met een middelmatige Halo Wars, kan je nagaan hoe dat zit met dit spel. Zou echt zo vet zijn, met ze alle een decoy neergooien om vervolgens aan alle kanten iemand in te sluiten!

D'r is toch geen release bekend of wel?
 • Dat zou inderdaad erg vet zijn. Ik heb nu al epische 3v3 gevechten met een middelmatige Halo Wars, kan je nagaan hoe dat zit met dit spel. Zou echt zo vet zijn, met ze alle een decoy neergooien om vervolgens aan alle kanten iemand in te sluiten!

  D'r is toch geen release bekend of wel?
 • Is er nog iemand die deze game speelt hier?
 • Als je het een beetje in de vingers knijpt is deze game echt vet leuk :D

  Het is echt totaal iets anders dan welke RTS je ook gespeeld hebt. Cool dat je units meer defense hebben als je ze in het bos zet. En dat je dan een suprise attack kunt afvuren, wat voor 3x zoveel damage doet.

  Ik heb tot nu toe enkel de campaign gedaan, die vind ik echt goed tot nu toe.

  Baal echt dat ik morgen naar school moet, ik wil RUSE spelen :P
 • Volgens mij heeft de MS surface associatie de naamsbekendheid van dit spel geen goed gedaan.

  Maar wellicht is het ook omdat het toch weer WOII is en dat een beetje… eh overdone is.
  Het is nu dan immers hetzelfde genre als Company of Heroes.
 • Die camera vind ik dus echt irritant. Ik kijk graag vanuit bird-eye. Maar als je wat lager bij de grond komt, gaan de camera steeds platter liggen. :S
 • GamesTM:

  R.U.S.E. – 8
 • Trouwens, mocht je direct met het Dev Team van RUSE willen communiceren, dat kan via onderstaand forum:

  http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/ ... 090908/p/2
 • Download de nieuwe trailer van RUSE:


  http://static2.cdn.ubi.com/emea/videos/ ... wnload.zip

  Voor alle vragen wat betreft RUSE mag je bij mij terecht :)
 • Das een begin.

  Beter "Rushen" ze dit spel niet..

  Zeker een spel waar me oren gespitst naar blijven…
 • Volgens mij niet. Gaat helaas nog wel even duren ben ik bang. Maar then again. We hebben iets om naar uit te kijken.

  Ze hebben in ieder geval al een eigen website:
  http://ruse.uk.ubi.com/
 • Vergeet niet dat zowel Napoleon en Hitler beide dachten binnen een maand weer thuis te zijn.

  Die gevechten in Tunesia tegen het Africa corp lijken me in ieder geval een een stap in de juiste richting. Ik hoop dat er snel meer beelden uitkomen of in ieder meer informatie aangaande de campagnes.

  In het interview hebben ze het ook nog over de Multiplayer options. Het schijnt dat je 4 vs 4 kunt doen. Dat is wel erg cool. Mits iedereen een headset gebruikt.
 • Ik ben erg fan van het genre maar games als Halo Wars en de latere C&C's vind ik niet realistisch genoeg. Normaliter vind je deze games enkel op de PC. Dood en doodzonde! Zo zou ik graag Total War spelen maar mijn PC trekt dit simpelweg niet en op de console zijn dergelijke titels gewoon niet te doen.

  Als Ubisoft verstandig is dan zetten ze de volgende levels in het spel:
  Ardennen offensief
  Operation Market Garden
  Slag om Stalingrad
  Met Chiang Kai-shek tegen Japan
  Seabatlle Midway
  Iwo Jima

  Tot nu toe hebben ze echter nog geen grote steden laten zien. Het wordt voor mij echt interessant als je een stad als Stalingrad kan belegeren/omsingelen met de juiste strijdkrachten. R.U.S.E. 2 mogen ze van mij rond 1800 laten plaatsvinden. Met Napoleon het brandende Smolesnk binnenvallen is een droom <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Het Ardennen Offensief zou inderdaad echt super bruut zijn zeg!

  Net als de Slag om Stalingrad, al is het misschien ook leuk als je een level hebt die hier naar toe bouwt. Dus dat je als Duitse al die dorpen en bossen in de fik zet etc. Je zou toch eigenlijk verwachten dat Hitler slim genoeg was hier niet in te trappen, als hij z'n geschiedenis boekje had opengeslagen in het hoofdstuk van de Napoleontische oorlogen…
 • Ik ga me deze game denk ik ook wel halen.
  Ik houd wel van strategie games, maar niet als die op een console komt.(Alleen op PC)
  Maar deze game lijkt me gewoon echt vet omdat je kan inzoomen en je moet je vijand 'voor de gek' houden. Dat is ook wel leuk.
  En zoals Mind als zei, de game ziet er van dichtbij ook al zeer mooi uit.
 • Ik ben erg fan van het genre maar games als Halo Wars en de latere C&C's vind ik niet realistisch genoeg. Normaliter vind je deze games enkel op de PC. Dood en doodzonde! Zo zou ik graag Total War spelen maar mijn PC trekt dit simpelweg niet en op de console zijn dergelijke titels gewoon niet te doen.

  Als Ubisoft verstandig is dan zetten ze de volgende levels in het spel:
  Ardennen offensief
  Operation Market Garden
  Slag om Stalingrad
  Met Chiang Kai-shek tegen Japan
  Seabatlle Midway
  Iwo Jima

  Tot nu toe hebben ze echter nog geen grote steden laten zien. Het wordt voor mij echt interessant als je een stad als Stalingrad kan belegeren/omsingelen met de juiste strijdkrachten. R.U.S.E. 2 mogen ze van mij rond 1800 laten plaatsvinden. Met Napoleon het brandende Smolesnk binnenvallen is een droom :)
 • Ja klopt, maar wat ik heb gezien, kan je genoeg manschappen maken. Hopen dat ze niet zoals in te veel strategy games zo'n populatie limiet gaan aanbrengen. Dat zou echt zonde zijn!

  Maar ik vind inderdaad ook het concept van 3 lagen erg vet eruit zien. Deed me een heel klein beetje denken aan één van de beste Strategy/Hack-'n-Slash games, denk eigenlijk wel de beste, maar Kessen II op de PS2! Die game was ook zo vet. Daar had je ook, dat je van bovenaf kon handelen, en in de aanval een Leader kon zijn om daarmee te vechten als in een Dynasty Warriors.
 • Er zullen inderdaad weinig particulieren zijn die een Microsoft Surface kunnen betalen. Als die uberhaupt al te koop is.

  Het spel spreekt mij aan omdat er nog geen enkele strategy game op de consoles te vinden is waar je battles kunt uitvechten die daadwerkelijk hebben plaatsgevonden.

  Het in- en uitzoomen spreekt mij ook erg aan. In een van de filmpjes zie je dat de speler ver inzoomt zodat je de infantrie goed kunt zien, de animaties zien er zelfs vloeiend uit. Vervolgens zoomt hij zo ver uit dat je een soort van schuine google earth view krijgt. In deze view zie je letterlijk tientallen bommenwerpers overvliegen, prachtig!

  Nu hoop ik alleen dat Ubisoft zo verstandig is om de nadruk niet teveel op de hardware (tanks, plains, etc) te leggen. Battles op de schaal van een wereldoorlog worden gewonnen door manschappen. Zeker in die tijd.
 • Hier heb ik inderdaad al een tijd geleden van gehoord. Kan niet wachten op deze game! Ik vind het nog altijd jammer dat er geen Risk voor de Xbox Arcade bestaat. Doodzonde!

  Maar dit maakt het wel deels goed. Opzich lijkt het me ook wel leuk op zo'n groot touchscreen te spelen. Maar dat zal wel heel duur worden….
 • Ik ken deze game, heb ik ook een of 2 maanden terug over gelezen in de PU.
  Lijkt me wel een vette game.
 • Nu ook op Microsoft Surface
 • R.U.S.E. is een strategiegame die draait om het misleiden van jouw tegenstanders. In de Tweede Wereldoorlog krijg jij in een reeks verschillende missies, waarbij tegenstanders enkel zijn te verslaan door ze op verschillende manieren om de tuin te leiden. Zo kun je een leger namaakeenheden op de vijand afsturen, terwijl je tegelijkertijd in het geheim via een andere hoek de echte aanval inzet. Ook kun je radiosignalen van jouw tegenstanders onderscheppen of zelf een radiostilte invoeren zodat tegenstanders geen weet hebben van waar jij mee bezig bent.


  R.U.S.E. bevat drie overkoepelende zoomstanden, waarbij elke stand andere mogelijkheden geeft. Het algemene tactische plan maak je op het hoogste niveau, het bouwen en aansturen van eenheden gebeurt op het middelste en het daadwerkelijke micromanagement op het laagste niveau. Eenheden worden van grote afstand afgebeeld als speelfiches, waarbij je de stapel fiches verplaatst om een groep units opdrachten te geven. R.U.S.E. oogt door het gebruik van fiches en het gebruik van misleiding en bluf als een combinatie tussen Stratego en poker.

  De campagnemodus van R.U.S.E. voert je mee over de hele wereld, naar plekken als Tunesië, Italië en natuurlijk de invasie van Normandië. In de Skirmish-modus kun je het in losse potjes met zes verschillende facties, namelijk de Verenigde Staten, de Sovjet-Unie, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Duitsland, tegen elkaar opnemen.


  Wat tekst en een paar plaatjes kunnen jullie vast niet overtuigen. Gelukkig is er veel video footage te vinden van RUSE. Er zijn op de GDC en op de E3 zijn een paar geweldige demo's gegevens.

  Video overzicht gametrailers
  Tunesia demo part I
  Tunesia demo part II
  Radio Silence
  Deciphering
  GDC interview

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren