1. Saints Row 3

Re: Saints Row 3

 • Ik moet je wel nageven: goede openingspost. :)
 • Deleten had de andere nog niet gezien Excuus!
 • ik vind zonder multiplayer toch wel goed

  wat moet je online doen? hetzelfde wat je offline doet dus het voegde niets toe
 • Misschien toch maar kopen, ziet er wel uit als een super grappig spel! Wel jammer dat ze de multiplayermodus eruit hebben gehaald, anders kon je met een paar gasten online lekker klooien =(
 • en nog een trailer

  Hoe krijg ik een video erin ??

  http://www.youtube.com/watch?v=vQok9O6VsaQ
 • Al enige tijd worden we lekker gemaakt met aankomende details over Saints Row: The Third, vandaag is dan eindelijk de dag waarop we deze informatie daadwerkelijk gepresenteerd krijgen.
  Uit de laatste uitgave van Game Informer komen we het volgende te weten:

  - De game draait nog altijd om dezelfde namen als in Saints Row 1 en 2.
  - Je kunt zeer gekke kostuums maken, zo is het mogelijk om als de Hulk rond te lopen.
  - De multiplayer is compleet verdwenen, de coöperatieve stand is echter nog altijd aanwezig.
  - Het is mogelijk om je wapens te upgraden. Ben je bijvoorbeeld fan van de Assault Rifle, dan kun je een Sniper Scope of Underbarrel Grenade Launcher toevoegen. Een ander voorbeeld is de Gravedigger, een combinatie van een Shotgun met een derde Barrel.
  - Er is een nieuw geweer dat een elektronische bug uit schiet waarmee je auto's over kunt nemen. Wanneer je deze voldoende upgrade is het zelfs mogelijk om tanks of vliegtuigen over te nemen. Wanneer de bug eenmaal aan het voertuig zit neem je deze over alsof je erin zou zitten. Hierdoor kun je bijvoorbeeld op afstand een voertuig tot ontploffing brengen binnen een vijandig kamp.
  - Er zijn drie bendes: de gespierden met een masker, de deckers die vooral computernerds zijn en de STAG, de Special Tactical Anti-Gang. Het is aan de overheid om ieder van deze bendes van de straat halen, ongeacht hun bedoelingen of intenties.
  - Er zijn verschillende manieren om een missie te eindigen. Je kunt bijvoorbeeld een skycraper over nemen of deze simpelweg opblazen. Een ander voorbeeld is een boot die je moet vinden gevuld met prostituees: eenmaal gevonden kun je deze voor jezelf houden of verkopen voor een leuk bedrag.
  - Net als bij GTA: San Andreas kun je zowel dun, dik of sterk worden.
  - Voor het eerst in de serie is er nu een standaard levelsysteem. Wanneer je voorheen je gerichtheid, schade van wapens of sprintmogelijkheid wilde verbeteren diende je alle levels van deze activiteit te doorlopen, dit keer krijg je de mogelijkheid om hierin te levellen. Verdien je genoeg respect, dan zal je stijgen in rank en nieuwe perks en mogelijkheden vrijspelen om aan te schaffen. Het doel van de ontwikkelaar is om hiermee je karakter te upgraden zoals jij dit als speler wilt.
  - Ieder van de bendes heeft zijn eigen voorkomen, zo ook in de wapens. Je kunt deze zelf tweaken, zo kun je ervoor kiezen om de bumpers te verbeteren zodat ze langer mee gaan, of de kracht vergroten om de politie voor te blijven. Gigantische spoilers zullen eveneens niet ontbreken.
  - Er zijn geheel nieuwe wapens, denk aan een honkbalknuppel in de vorm van een seksspeeltje. Hoewel mensen al op zullen kijken wanneer je een oude dame met een sloophamer te lijf gaat zul je nog meer opvallen wanneer je haar slaat met een paarse fallus.
  - Seksspeeltjes zijn leuk om als wapen te gebruiken, echter hebben deze weinig nut tegenover een bende. Beter is het om op deze momenten een airstrike in te roepen en op een geselecteerde plek neer te laten dalen.
  - Ieder wapen heeft een specifieke animatie waarbij je een tegenstander in diens edelen delen slaat. Bij een pistool zal je bijvoorbeeld door een knie gaan en de klap uitdelen terwijl een bazooka als golfclub gebruikt zal worden.
  - De LB knop (bij de Xbox 360) heeft niet alleen de functie om te sprinten, maar tevens om auto's te stelen. Benader je een auto bijvoorbeeld vanaf de zijkant, dan val je vanaf de zijkant binnen en vliegt de bestuurder aan de andere kant het raam uit. Vanaf de voorkant is tevens mogelijk, zo knal je dwars door diens voorruit de auto in om zo snel mogelijk van de politie te vluchten. Traditionele manieren, waarbij je simpelweg de bestuurder neer schiet, zijn uiteraard ook nog altijd mogelijk.
  - De Mayhem secties uit Saints Row 2 zijn terug, dit keer kun je tevens in een tank plaats nemen om bepaalde doelen te vernietigen.
  - Een nieuwe vijand draagt de naam Oleg Kirrlor en is zo groot dat hij zelfs auto's kan gooien. De Syndicate heeft hem echter gevangen en gekloond, echter is de grootse intelligentie niet over genomen en zijn de klonen allen zeer dom. In missies zul je het op moeten nemen tegen deze klonen, waarbij ook Quick-Time Events niet ontbreken.

 • van IGN:

  Saints Row 3 Sequel Announced

  February 3, 2010 - During THQ's fiscal third quarter conference call this afternoon, president and CEO Brian Farrell announced both de Blob and Saints Row will see new titles in the coming years.

  "Our de Blob franchise will be back again in fiscal 2011," stated Farrell. "We successfully launched this highly-rated franchise in fiscal 2009 to broad, critical acclaim."

  Farrell also added a new Saints Row title will launch during the company's fiscal 2012 year (April 2011 and March 31, 2012).

  "We expect to demonstrate continued improvement in fiscal 2011, after the significant turnaround in fiscal 2010," he added. "We believe this momentum will carry us into fiscal 2012, when we expect to see accelerated growth with three major core game titles scheduled. Warhammer 4000 Space Marine, a sequel to Darksiders, and a third generation of our popular Saints Row franchise."

  ————————————————————————————–

  http://uk.ps3.ign.com/articles/118/1187834p1.html
  ————————————————————————————–

  Releasedatum: 15-11-2011
  Ontwikkeld door: Volition
  Uitgegeven door: THQ
  In Nederland vertegenwoordigd door:
  THQ Nederland
  Genres: Actie en Avontuur
  Ook voor: X360 en PC

  [video]http://www.youtube.com/watch?v=eN2-WSyRuO0[/video]

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.