1. Sanctum

Re: Sanctum

En hier is de ( geweldige ) trailer voor 4 player co-op!

http://www.youtube.com/watch?v=EsM3_v7Ib-o
 • En hier is de ( geweldige ) trailer voor 4 player co-op!

  http://www.youtube.com/watch?v=EsM3_v7Ib-o
 • Ja ik heb de demo al gespeeld, vond hem leuker dan ik had verwacht :) Misschien dat ik hem nog koop, maar ik wacht in ieder geval nog tot de laatste dag van de sales voor het geval hij in de aanbieding komt.
 • ^duidelijk….. Ik wacht ook op een goud schip etc, maar voegt niet echt iets toe aan topic he.

  Ik heb hem gekocht in de daily deals. Nog niet gespeeld maar staat al wel op de pc. zeker ff dit weekend proberen. He ook een vriend geritselt dus coop ook ff proberen. Lijkt me wel grappige game om eens tussendoor te doen.
 • SANCTUM STAAT NU IN DE DAILY DEAL. JE KAN HEM NU AL KOPEN VOOR 3.75€. WAAR WACHT JE NOG OP?
  Diablo 3, Warhammer 40k Spacemarine , Saints Row The Third , Guildwars 2 , TERA Online , Batman Arkham City , Battle Field 3 , Skyrim , DOTA 2 , LOTR War in the North en nog wel een paar titels, maar zeker niet op Sanctum….
 • SANCTUM STAAT NU IN DE DAILY DEAL. JE KAN HEM NU AL KOPEN VOOR 3.75€. WAAR WACHT JE NOG OP?
 • De changelog voor de patch met 4 player co-op is online, ziet er zéér goed uit! :D

  http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=1975786

  En nu krijg je een ticket bij de steam summer sales voor het spelen van een demo, nu heb je helemaal geen excuus meer om deze demo is uit te proberen :'D
 • Ik heb die game wel eens vroeger gespeeld toen het nog een mod was volgens mij. Vond hem toen wel lache dacht ik. Zal de demo eens uitproberen :)
 • En hier zijn nog wat screens van een rondje dat ik een vriend net hadden. En ik kan toch niet de enigste zijn hier die deze game goed vind?

 • Sanctum heeft dankzij de summersale een korting van 33% gekregen! Deze is van toepassing op één game of het co-op pack.

  LINK

  En de volgende patch zal 4 player co-op bevatten, dus nog meer win! :D

 • Dit moet een van de meest originele games zijn die ik dit jaar heb gespeeld. Sanctum is een tower defence/FPS. In deze game maak je zoals elke Tower Defence game een doolhof met torens, slowfields, Anti-Air, noem maar op. Meer het originele is dat je na iedere bouwfase zelf in de huid mag kruipen van een personage én zelf tegen de baddies mag schieten? Hoe cool klinkt dat? :D Al doe je de game pas eer als je hem in co-op speelt. Met je vriend samen doolhoven maken en dan baddies neerschieten. Geweldige combinatie om uren te verslijten!

  Koop de game hier of download de demo! ( Steam )


  Yogcast deed er een commantary over, heb je al een vrij goed beeld

  Ik weet het, dit klinkt enorm cheesy, maar deze game is écht de moeite waard en is zijn geld méér dan waard!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren