1. SBK-09: Superbike World Championship

Re: SBK-09: Superbike World Championship

Vandaag dus uit de budgetbak gevist. Ik vindt het een lekkere racegame en de instapdrempel is perfect in te stellen. Ik vindt hem zelf qua gameplay en graphics lekkerder dan Moto GP. Nadeel is wel dat je in een race weekend en championship mode de trainingen en/of kwalifikaties niet direct kunt skippen. Wel zijn in de quickrace mode direct alle circuits beschikbaar. Game heeft wel te kampen met lange laadtijden, dat is wel jammer. Maar al bij al zijn de races gewoom lekker !!
 • Vandaag dus uit de budgetbak gevist. Ik vindt het een lekkere racegame en de instapdrempel is perfect in te stellen. Ik vindt hem zelf qua gameplay en graphics lekkerder dan Moto GP. Nadeel is wel dat je in een race weekend en championship mode de trainingen en/of kwalifikaties niet direct kunt skippen. Wel zijn in de quickrace mode direct alle circuits beschikbaar. Game heeft wel te kampen met lange laadtijden, dat is wel jammer. Maar al bij al zijn de races gewoom lekker !!
 • Leuk voor in de budgetbak :)
 • Is deze nou al uit dan of niet? Want op de frontpage staat 29 mei, en hier 20 mei… Op youtube staan trouwens wel al genoeg filmpjes van off/online gameplay…
 • Zullen ze altijd een jaar achter blijven lopen? Of gaan ze dat nog een keer goed maken? :P
 • Het heeft zeker geen splitscreen of wel?
 • Weet iemand al meer over dit spel? Is ie gaaf en dit keer wel het kopen waard?


 • Omschrijving
  SBK-09 is de officiële game van de Superbike World Championship. De game bevat alle officiële licenties en simuleert elk aspect van de sport: van de physics die je het gevoel moeten geven echt op een racemotor te zitten, tot het gedrag van je tegenstanders. De game is volledig vernieuwd ten opzichte van zijn voorganger en bevat volledig nieuwe omgevingen, circuits, teams en gamemodi.

  Zo kun je aan de slag met vijf verschillende spelmodi, namelijk Quick Race, Training, Race Weekend, Championship en Challenges. Daarnaast kun je het online opnemen tegen andere coureurs van over de hele wereld in de modi Quick Race, Championship en Team Championship. Ook kun je de extra modi Online Time Attack downloaden om nog meer uit SBK-09: Superbike World Championship te halen.

  Bron : Insidegamer
  Releasedatum: 20 mei 2009
  Ontwikkeld door: Milestone
  Uitgegeven door: Black Bean Games
  In Nederland vertegenwoordigd door:
  Codemasters Benelux
  Genres: Race
  Bevat: Singleplayer en Online (8 spelers)
  Ook voor: X360, PC, PS2 en PSP

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren