1. scherm + toetsenbord problemen

Re: scherm + toetsenbord problemen

Ik heb geprobeerd drivers van de officiele site te installeren maar ik kan die niet installeren het is een zip formaat en als ik er op druk zegt die dat da geen geldig pad is ofzo weten jullie hoe ik dat moet openen?
 • Ik heb geprobeerd drivers van de officiele site te installeren maar ik kan die niet installeren het is een zip formaat en als ik er op druk zegt die dat da geen geldig pad is ofzo weten jullie hoe ik dat moet openen?
 • als ik naar beeldscherm gaat zegt hij: dxdiag heeft ontdekt dat er misschien een probleem is geweest met het toegang verkrijgen tot DirectDraw de laatste keer dat dit programma is gebruikt. Wilt u DirectDraw nu overslaan?
  En als ik directdraw selecteer of direct 3D dan zegt hij dat ik dat op 256 kleuren moet zetten terwijl ik maar 16 kleuren kan kiezen.

  Er staat ook
  apparaat ;
  naam standaard PCI grafische adapter (VGA)
  huidige weergavemodus 640 maal 480 (4 bit)

  stuurprogramma's
  hoofdstuurprogramma is vga.drv
  versie 4.10,00.1998
  gecertificeerd ja
  Vdd *vdd

  directX

  directdraw versnelling ingeschakeld ik kan ook uitschalken aanduiiden

  direct 3d versnelling niet beschikbaar en kan niet uitschakelen aan duiden
 • dat weet ik eigelijk niet heb wat rond gezien op de computer en niets gevonden van videokaarten. Pc-kaarten PCMCIA daarvan zijn er ook niet van geinstalleerd.
 • Wat voor een videokaart zit er in dan?
 • ik heb eens dxdiag in gedrukt en ik kom dan in zon menu en de specificaties zijn besturingprogramma is windows98 (4.10, build 2222) A, processor intel pentium II, MMX, geheugen 128 RAM, wisselbestand 29 mb gebruikt, 1890 MB beschikbaar, direXt-versie directX 6.1 a (4.06.03.0518)

  En als ik naar beeldscherm gaat zegt hij dat hij dxdiag heeft ontdekt dat er misschien een probleem is geweest met het toegang verkrijgen tot DirectDraw de laatste keer dat dit programma is gebruikt. Wilt u DirectDraw nu overslaan? En als ik directdraw selecteer of direct 3D dan zegt hij dat ik dat op 256 kleuren ;oet zetten terwijl ik ;aar 16 kleuren kan kiezen

  Ik hoop dat dit helpt mijn probleem op te lossen

  alvast bedankt
 • ah ik kon het niet goed lezen door mijn scherm ;) ik zal straks nog eens zien want ik zit ergens anders op de computer, in ieder geval bedankt
 • Als ik dxiaq in typ dan zegt hij dat hij niets vind of dat de bestand naam verkeerd is,
  Klopt, het moet dxdiag zijn.
 • Als ik dxiaq in typ dan zegt hij dat hij niets vind of dat de bestand naam verkeerd is, maar heb ook wat rond gekeken en ik weet niet dat je hieraan iets hebt het geheugen is 128 MB Ram, systeembronnen zijn 70 procent, bestandsysteem is 32-bits, virtueelgeheugen is 32-bit, schijfcompressie is niet geinstalleerd, Pc-kaarten PCMCIA daarvan zijn er niet geinstalleerd De monitor is een flatron 775ft. Ik weet niet dat je hier iets aan hebt
 • Wat zijn je specificatie's?
  Als je ze niet weet: Ga naar start>Uitvoeren en typ daar dxdiag .
 • Ik heb een paar problemen mijn toetsenbord staat in querty terwijl het een azerty toetsenbord is. dus dat is lastig ik heb al naar de instellingen gezien van het toetsenbord maar ik heb niets gevonden, weten jullie hoe ik dat moet oplossen? Mijn 2de probleem is mijn beeldscherm dat geeft erg slecht beeld zo allemaal pixels die je kut zien ofzo, bij de instellingen staat 16 kleuren meer kan ik niet selecteren ;aar het ligt niet aan het beeldscherm want als ik het op een andere compter aansluit dan is dit hier niet, weten hoe ik dat kan oplossenm het kan dat dit erg makkelijk op te lossen is maar ik ben echt slecht met computers. ^_^'

  alvast bedankt,

  pieter
 • Wat staat er als je dxdiag doet bij beeldscherm dan?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren