1. Scott Pilgrim vs the World

Re: Scott Pilgrim vs the World

Ja, Chaudown krijg je door met iedereen zijn/haar Striker op te roepen, dus ook Nega-Scott telt mee. En je moet Mr Chau met een personage opgeroepen hebben, evenals Ms Chau die af en toe ipv hem verschijnt.
 • Ja, Chaudown krijg je door met iedereen zijn/haar Striker op te roepen, dus ook Nega-Scott telt mee. En je moet Mr Chau met een personage opgeroepen hebben, evenals Ms Chau die af en toe ipv hem verschijnt.
 • Go to the first part of Stage 3 (the part where you’ll see Todd and two girls arrive from a limo). As soon as you see GO! on the screen, quickly return to the map and select the second part of Stage 3 (Main Stage).
  2. As you get on stage, quickly defeat the first girl you’ll fight and Todd will smack you to the next scene. Just keep going through walls until you reach the Bass Battle. Do what you normally do during that scene and as soon as he tosses you through the wall for a fight, the trophy should pop up.

  Ook op de xbox kan ik vaststellen dat deze methode werkt

  Heeft iemand tips voor de Chaudown trophy? Heb gehoord dat ie nogal glitchy is, maar klopt het dat je met alle 5 karakters een striker moet roepen (knives) en met 1 karakter mr en ms chau moet vrijspelen en gebruiken?

  Chaudown en die multiplayer revive trophy moet ik nog vrijspelen, one man army vond ik wel vrij makkelijk als je eenmaal alle stats max hebt….
 • Haha, werkt. Beste is om die bitch in 1 aanval met het zwaard te mollen. De enige vijand die tussen jou en de Trophy staat. Hoef nu niet meer met Level 1 te kutten.

  Boss Rush mode is ook bekend:

  right, right, O, R1, right, right, O, R1
 • Go to the first part of Stage 3 (the part where you’ll see Todd and two girls arrive from a limo). As soon as you see GO! on the screen, quickly return to the map and select the second part of Stage 3 (Main Stage).
  2. As you get on stage, quickly defeat the first girl you’ll fight and Todd will smack you to the next scene. Just keep going through walls until you reach the Bass Battle. Do what you normally do during that scene and as soon as he tosses you through the wall for a fight, the trophy should pop up.
 • Stage 1 met maar 1 hit doorlopen lukt wel, maar je mag helemaal niet geraakt worden. Het 2e deel is van stage 1 is makkelijker, maar als ik dat deel dan toch haal dan maak ik altijd wel weer een foutje in deel 2…
 • Ik heb supreme master helemaal doorlopen, en dat is ook een eitje als je alles maxed out hebt, sleept namelijk gewoon over naar een andere difficulty.

  Ik kan de 2de helft van Stage 1 (vanaf de shops) helemaal ongeschonden doen, samen met de eerste boss, maar het eerste deel is het kutst, die heb ik nog niet gehaald magoed, dat komt dan ook nog wel.

  sowieso denk ik dat als je dat love sword mag gebruiken overal dan is die invulnerable een kwestie van tijd voor ik die heb, en dan alleen chaudown op alle chars down (schijnbaar dus ook met de unlockable Negascott van wat ik begrepen heb) daarnaast is er schijnbaar ook nog een Ms. Chau, maar die komt maar heeel sporadisch voor :P
 • Heb de game vanochtend uitgespeeld met Scott. Eenmaal zijn boete afbetaald en je hebt je stats met een tiental dollars maxed out en ook extra levens voor 5 dollar per stuk. Kwam Mr Chau toevallig op de map tegen, dus die heb ik ook vrijgespeeld. Hij is een Striker en komt random ipv Knives, doet 99 damage op iedereen in het scherm. Ik vind het spel echt grandioos, de levels zijn stuk voor stuk geniaal. De trein vond ik geweldig, maar er zit ook (hoe kan het ook anders in een beat em up) een elevator level in!

  Ook zitten er nog een aantal vette references in het spel, zo heb je ook de Golden Axe dwergjes met rugzakjes die uiteraard gold coins geven, het TMNT Technodrome, en Dragon's Den is precies het laatste level van Double Dragon met vervelende platform sections en traps.

  Het 'onbereikbare' gebied met de zendmast is een Sound test mode: op het map screen L1, L1, L1, R1, R1, R1, L1, R1 al dan niet in het pauzemenu. Er is ook nog een hidden Skill in level 6 te vinden, waar je de key krijgt en een huisje op de achtergrond ziet moet je bij de 4 toeschouwers naar boven lopen, dit is een secret passage. Hier kun je een special move kopen, dit is precies Hayate van Makoto uit SF3/SSFIV! Edit: tech 1 is al makoto's Fukiage.


  De Trophies zijn eigenlijk niet zo lastig, cheaten met de Power of Love Sword is zo te zien toegestaan. En volgens mij kunnen ze ook op Easy gehaald worden. Het lukt me echter nog niet om een level ongeschonden te halen, maar een manier is om alles te blocken terwijl een 2e speler al het vechten doet.

  Weet iemand dit?: Voor de Hard mode trophy, moet je de hele game uitspelen of alleen de laatste stage?
 • De stijl trok mij eerst helemaal niet. Toch maar de eerste bundel gekocht en ben inmiddels alweer bij deel 4 aangekomen. Erg leuk vermaak idd.
 • Net nog even de demo gespeeld met mijn T1 arcade stick. Dat is toch wel erg vet. Maar zolang er geen online coop in zit, koop ik hem toch maar niet.
  OW nice, arcade stick werkt goed?

  Dan haal ik de demo ook maar eens af.
 • Net nog even de demo gespeeld met mijn T1 arcade stick. Dat is toch wel erg vet. Maar zolang er geen online coop in zit, koop ik hem toch maar niet.
 • Ik vind de game eigenlijk pas echt goed wanneer je max level bent en de Upgrades in de secret shop hebt gekocht.

  Je kunt in het begin niets en vijanden leven veel te lang. Nu kan ik lekker snel korte metten met ze maken. Erg goede moves zijn de Roll, double jump en de down attack.

  De game stikt zoals bekend van de referenties.

  Een paar:

  Winners don't eat meat
  SMB2 character select
  SMW worldmap
  Boss 3 = Tetsuo
  Blood code = Mortal Kombat MD: (Megadrive: ABACABB. 360: ABABABB. Ps3: X O X [] X O O)
  Zooi street fighter referenties zoals de spin kick, de KO sound etc.
  Strikers komen uit KOF 99.
 • Ik heb met Ramona Flowers gespeeld. Die heeft ook niet echt een throw zoals je dat kent van bijvoorbeeld Streets of Rage. Bij een bepaald level kan je iemand vastpakken en met het vierkantje kan je dan blijven meppen. Maar met het driehoekje geloof ik gooit ze hem weg. Maar goed, ik ben level 16 (hoogste level denk ik) en dan heb je genoeg moves om je lekker bezig te houden.
 • 100% uitgespeeld!!! Echt genieten deze game :)
 • Okee thx, ik heb hem toch maar gekocht…. =D Kon het niet laten…
 • Met elke level up krijg je een nieuwe move, een van die moves is een judo worp. Ik ben te lui om het op te zoeken, maar volgens mij krijg je het bij lvl.6. Met Scott dan, met de andere personages heb ik nog niet gespeeld.

  Tijdens het grinden voor cash heb ik al vrij snel lvl 16 gehaald met Scott. Ging eigenlijk wel heel erg snel, de stats zijn nog lang niet maxed. Ik heb nog niet eens de schuld afgelost bij de videotheek.
  Verveeld in ieder geval nog lang niet. Ik ben inmiddels wel zo sterk dat het halen van een level zonder geraakt te worden in zicht begint te komen (stage 1 uiteraard).

  Graphic novel interesseert mij niet zo veel. De film lijkt me wel lachen. Krijgt goede recensies en het is ook van een goede regisseur (Edgar Wright; o.a. Shaun of the Dead). Mocht ik de film echt leuk vinden en toch meer willen weten van de personages, dan kan ik altijd nog de boeken lezen.
 • Ik koop hem toch maar op de 360. Demo beviel me zeker. Maar ik heb 4 contollers voor de 360 dus ik wacht toch maar netjes. Wat ik wel heel erg mis is dat je geen poppetjes kunt pakken als ze stunned zijn of tegen ze aanloopt. Had wel zin om ala Streets of Rage tekeer te gaan. Misschien kun je throws vrijspelen?

  Het is in iedergeval wel een rete vette game. River City Ransom staat hoog in mijn top 10 allertijden en Scott Pilgrim geeft een heuse ode aan een fantastisch tijdperk.

  Ik vind de comics dan weer helemaal niks… En de film boeit me net zo min, maar een goede scrollende beat em up gaat er altijd wel in! More please!

  Hopelijk krijgen we straks écht SoR4!
 • Ah, bedankt. Alles wat belangrijk is staat er wel in.
 • Welke items moet je kopen om Defence en Will Power (WP) omhoog te krijgen?

  Op gamefaqs zijn ze al redelijk ver met een lijstje van shops
  http://www.gamefaqs.com/boards/961764-s ... d/55954963
 • Damn, nog 1 trophy :) Moet alleen nog
  de trophy voor alle strikers oproepen.. Die boete bij de videotheek is echt een aanrader om te gaan betalen :)
 • Welke items moet je kopen om Defence en Will Power (WP) omhoog te krijgen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren