1. Scratch! Viewtiful Joe

Re: Scratch! Viewtiful Joe

die trailer ziet er vet uit ^^D en die 'hand' is ook wel vet, daarmee kan je toch ook nieuwe powers gebruiken?
 • die trailer ziet er vet uit ^^D en die 'hand' is ook wel vet, daarmee kan je toch ook nieuwe powers gebruiken?
 • Ziet er echt goed uit. Muziekje vind ik juist wel leuk. Als ze de titel maar veranderen…
 • Leuke trailer.
  Alleen die muziek is een beetje irritant :P
 • eerste trailer scratch! viewtiful joe : http://www.gamespot.com/ds/action/viewtifuljoe/media.html?gcst=viewjoeds_ot_ds_051805.asx
 • die "verdeelde VFX" klinkt erg vet :D kan je in dit deel eigenlijk ook met zijn vriendin spelen net zoals in deel 2 voor de cube? als dat zo is hoeft die Jasmijn niet speelbaar voor mij te zijn, aangezien 2 speelbare characters wel genoeg is.
 • Scratch! vindt in een groot themapark waar plaats recentste movie van Captain Blue in film is. Nochtans, verschijnt een geheimzinnige in een syndicaat organiseren genoemd Madou en steelt de film. Het is aan u als Viewtiful Joe het achter te krijgen. Naast Joe, zal het spel zijn jongere zuster, Jasmijn, als nieuw karakter kenmerken. jasmijn is een vastberaden dame die op één dag actrice hoopt te worden. Het is niet duidelijk of de Jasmijn een rol in gameplay zal hebben of enkel als zijkarakter zal verschijnen.
  Scratch! Viewtiful Joe zal zelfde de 2D-grafiek stijl zoals zijn consolevoorgangers erven, hoewel het spel van het handbediende dubbel-scherm en van touch-sensitive paneel gebruik maakt. Volgens het artikel, zullen de spelers hoofdzakelijk het spel met het stootkussen van D en andere knopen, zoals om het even welk standaardactiespel spelen, maar het touch-sensitive scherm zal nu en dan – met de vingers, niet de naald worden gebruikt. Inaba zei het een last zou zijn aan de naald tijdens het spel te schakelen laat doorschemeren, dat dat de acties die het touch-sensitive scherm met behulp van geen nauwkeurige controles zullen vereisen.
  Één van de touch-screen bewegingen wordt genoemd "verdeelde VFX," die het scherm in de twee helften verdeelt. Dit wordt verwezenlijkt wanneer de spelers horizontaal hun vinger over het scherm overgaan. De beweging veroorzaakt voorwerpen op het scherm om te worden "gesneden" en te worden horizontaal verplaatst. Bijvoorbeeld, kunnen de spelers gespleten VFX gebruiken om een groot aanplakbord op het scherm te snijden, en dan het weg te laten vallen bovenop de vijandelijke helft van het scherm. Het bodemscherm zal voor het spelen van het spel worden gebruikt, terwijl het hogere scherm binnen op gebieden van het spel zoemt waar de gebruikers worden geadviseerd om de touch-sensitive mogelijkheden te gebruiken. In andere tijden, schijnt het hogere scherm om binnen op Joe te zoemen.

  Bron : Gamespot
 • Prachtig dat ie nu ook op de DS uitkomt! Gbadboy, koop Viewtiful joe 2 voor 45 Euro en sta versteld…
  Zal ik zeker nog wel een keer doen ;)
 • Jemig, ziet er echt super vet uit :). We have a winner :).
 • Prachtig dat ie nu ook op de DS uitkomt! Gbadboy, koop Viewtiful joe 2 voor 45 Euro en sta versteld…
 • Was al een topic over :)
 • wat is er zo leuk aan dit spel
 • Ziet er bijna evengoed als op de gamecube uit, lijkt me wel vette game, heb alleen nog nooit een VJ-game gespeeld:$
 • Dit is nou echt zo'n spel dat ook past op de handheld.
  Ik kijk er in ieder geval naar uit
 • vet :D viewtiful joe op de cube was echt super en deze zal dat vast en zeker ook zijn; ziet er ook 't zelfde uit qua graphics :D ik denk/hoop dat je ook puzzels moet oplossen met de touchscreen, zou wel vet zijn.
 • Eerste Details

  Wat tot dusver gekend is is dat Viewtiful Joe DS inderdaad een actiespel zal zijn, maar het zal niet in Movie Land dit keer rond plaatsvinden. De twee schermen op Nintendo DS zullen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, hoewel zij dingen zullen tonen die sterke relevantie aan elkaar hebben. De Studio van de clover laat doorschemeren dat de schermen op een manier zullen worden gebruikt betrekking hadden op "movies," die het thema van de reeks van Viewtiful Joe is. Het spel zal het touch-sensitive lagere scherm op een eenvoudige manier gebruiken die wordt gezegd om de atmosfeer van Viewtiful Joe aan te passen. Het spel zal ook nieuw, "belangrijk" karakter kenmerken.


  Clover Studio

  "Er zijn een aantal redenen aan waarom wij hebben beslist Viewtiful Joe op Nintendo DS te ontwikkelen. Wij beslisten een Viewtiful Joe voor DS te maken alvorens wij eigenlijk om het even welke specifieke projectplannen opmaakten. Zolang wij het doen, zal het enkel geen eenvoudige haven zijn."

  Bron : Gamespot


  4 Scans:

  http://www.jeux-france.com/Webmasters/Images/34601020050409_184738_0_big.jpg
  http://www.jeux-france.com/Webmasters/Images/34601020050409_193842_0_big.jpg
  http://www.jeux-france.com/Webmasters/Images/34601020050409_184740_1_big.jpg
  http://www.jeux-france.com/Webmasters/Images/34601020050407_134454_0_big.jpg

  Amerikaanse release is op 3/10/05

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren