1. 'Screenfreezes' tijdens het spelen

Re: 'Screenfreezes' tijdens het spelen

Hier moet je dat posten :)
 • Hier moet je dat posten :)
 • Beste InsideGamer community,

  Ik heb een probleem met het spelen van WoW ( World of Warcraft ). Wanneer ik hierop speel, heb ik voor lange tijden ( 20-30 seconden ) geen last van lags of screenfreezes, maar op cruciale momenten, denk aan wanneer heel veel mensen spells casten, blijft mijn beeld haken ( ik zie dat ik aan het casten ben, maar er komt geen casting bar en iedereen blijft 'stilstaan' [ ze bewegen nogsteeds, dus geen freeze, maar ze blijven onrealistisch stil staan ]. Dan ongeveer 10 seconden daarna word alles wat in de 10 seconden gebeurde , versnelt afgespeeld, waardoor ik dus die 10 seconden 'gemist' heb. Aangezien ik veel pvp is dit niet echt ideaal voor mij.

  Persoonlijk denk ik dat het aan mijn videokaart ligt ( NVIDEO Geforce 9300 GE 256MB Pci-ex) aangezien ik de vrijwel snelste internet verbinding heb ( wel via router ) en de rest van m'n computer prima is ( quad core, 2GB werkgeheugen ). Hebben jullie misschien een aanrader voor een videokaart ? Ik heb een monitor met 1650x1050 resolutie [ ik had iets gelezen over dat je verschillende kaarten bij verschillende resolutie's nodig hebt ]. Verder zou ik het liefste tussen de 50 en 80 euro willen uitgeven. Het hoeft dus geen topper te zijn maar wel zo goed mogelijk binnen die prijsklasse.

  Het zou natuurlijk ook kunnen dat het niet aan mijn grafische kaart ligt, en dan luister ik graag naar wat het probleem dan is.
  Met vriendelijke groet,

  Wouter


  p.s ik heb al mijn computer gedefragmenteerd waardoor ik alleen WoW en prullenbak op m'n bureaublad heb en dat heeft ook niet geholpen.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.