1. Screens van homebrew op de psp ??

Re: Screens van homebrew op de psp ??

 • 't Is niet echt een PSP emu, meer een loader ;)
  PSP emu bestaat nog niet, en als die komt heb je die op je PSP natuurlijk niet nodig want je PSP is (wonderbaarlijk genoeg) al gewoon een PSP ;)
 • Kan je die Firmwire 2.0 er ook weer afhalen van de europese als je ze er eenmaal heb opgezet? Ik wil wel gewoon donen.

  downgraden is momenteel niet mogelijk. of het ooit mogelijk is weet ik niet.
 • Kan je die Firmwire 2.0 er ook weer afhalen van de europese als je ze er eenmaal heb opgezet? Ik wil wel gewoon donen.
 • met de psp emu kan je psp games spelen op je psp.
  serieus -_-'
 • zoals belooft hier een aantal fotos:

  PSP Reader:
  een soort verkenner. wat jullie hier zien zijn de mappen die momenteel op mijn psp bevinden. Om psp reader te gebruiken moet je naar het mapje gaan waar een txt bestandje zich bevindt.


  Eenmaal een txt bestandje gevonden dan kan men gaan lezen. psp reader heeft verschillende goodies om het lezen wat makkelijker te maken zoals highlights van een regel of een search optie.

  JViewer:
  foto is niet zo scherm (erg moeilijk om een foto te maken van een psp ingame beeld). Dit is het hoofdmenu van de JViewer. Net als de PSP reader kan je navigeren tussen verschillende folders. Dus je fotos hoeven niet perse in de psp –> PHOTO mapje te zitten. aan de rechter kant zien jullie alle foto's, die in dat mapje zich bevinden. In mijn geval zitten er platte gronden van de locaties waar ik naar toe moet (afstuderen locatie etc etc).

  Eenmaal een plaatje gekozen dan kan men gemakkelijk met de psp analogstick vrij rond bewegen. Dit kan volgen mij niet met de normale viewer van de psp (wel inzomen enzo).


  Pacman (stand alone homebrew game):
  pacman game. jullie kennen het wel.

  Snes Emu:

  Dit vind ik wel erg slecht. Ik als nintendo fan vindt dit wel erg hoor maar als normale gamer vind ik het geweldig. Bij het starten van de snes emu kan je selecteren welke roms je wilt gaan spelen. In dit geval had ik alleen streetfigther en mario all star staan. Na het selecteren van een game wordt die game dus gestart. Door de analog stick te drukken verschijnt er een menutje waar je allerlei dingen kan instellen als geluidsnelheid / graphics snelheid / save games (snapshots)/ snelheid van je psp etc etc. Wat als je niks insteld zijn de roms onspeelbaar (na het instellen iets beter maar nog steeds niet perfect).

  PSP personalizer:
  hier mee kan je de psp achtergrond wijzigen. in de 2.0 firmware is dit al mogelijk.


  PSP emu:
  met de psp emu kan je psp games spelen op je psp. (vanaf je memory stick). Dit is verreweg het coolste van allemaal.

  Dit zijn slechts een aantal homebrews (meer heb ik ook niet staan op mijn psp). maar er zijn ook homebrews waar mee je tekeningen kan maken / geluiden. andere soorten emu etc etc.

  maar mensen sorry van de vage foto's. hoop dat jullie hieraan wat hebben :7
 • owja oke, maar dat kan dus alleen met firmware 1.5 (of 1) op de japanse psp's etc…


  niet met firmware 2 zoals de euro psp's hebben correct…?

  totdat ze gekraakt worden ofcourse
 • homebrews zijn software gemaakt door normale mensen.
 • wat is homebrew (noob) ik google ook wel ff maar tell me
 • aha oke ik zal ff wat fotos maken van PSP personal / psp reader / jviewer / pacman / snes emu en psp emu
 • hoe bedoel je hoe het eruit ziet? alle homebrews applicaties zijn te vinden op je memorystick bij de freespace. en vervolgens verschijnt er een lijstje van dingen die op je stick staan. met x selecteer je zon homebrew applicatie. die wordt vervolgens gerunt. Voor de rest niks bijzonders.

  Hoe ziet het eruit als je het runt? De layout, en nog meer van dat soort dingen ^^
  Dat zouden we graag willen weten, ik ben toch best nieuwsgierig :)
 • hoe bedoel je hoe het eruit ziet? alle homebrews applicaties zijn te vinden op je memorystick bij de freespace. en vervolgens verschijnt er een lijstje van dingen die op je stick staan. met x selecteer je zon homebrew applicatie. die wordt vervolgens gerunt. Voor de rest niks bijzonders.
 • Alhoewel ik bij elke officiele update direct ga updaten, ben ik toch wel benieuwd naar hoe het eruit ziet :)
  Dus mensen zoals Bunshin en oioioi; posten graag! :)
 • For fuck sakes..

  Zeer mooie plaatje. Bedankt voor t posten ervan. Meer mag natuurlijk ook.
 • For fuck sakes..
 • Heeft er iemand screens van homebrew dingen op de psp ?? Het lijkt mij wel leuk om dat te zien nu ik zelf nog geen psp heb.
 • maar der is nog nie een psp emu voor firmware 2.0 ofwel :P

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.