1. scroll probleem, en slome comp

Re: scroll probleem, en slome comp

jah idd…
  • jah idd…
  • dat scheelt je weer wat werk toch ;)
  • denk ut wel…. maar sorry, ik ben er al vanaf:S opeens, had het beeldsgerm ff uitgezet en paff het was weg:S
  • over het scrollen.. heb je wel drivers voor je videokaart geinstalleerd?
  • mn muis is een labtec, uhm… hoe heet dat nou… uhm… met een rood lampje, en niet met een muisbal, ben ff vergeten hoe dat heet:S, ow ik weet het weer volgens mij, een optische muis, staat aan de onderkant tenminste, en mn pc, ik heb bijna alles erafgegooit, behalve msn, limewire, en een spel van 1gb, en ik heb nog maar 40.7gb over:S maar dat zal wel komen door allemaal word en excel bestandjes en al die shit, en een spyware scanner, die dingen zijn bij mij alweer verlopen…. das wel vervelend, kga ff aan mn ma vragen of ze nog een keer een nieuwe kan downloaden ofzo….
  • probeer eens een spyware scanner eroverheen te draaien.
  • Je PC sneller maken kan je doen door er zooi af te pleuren. Hoeveel ruimte heb je nog over van die 76? Als dat bijvoorbeeld nog maar 20 is dan is het logisch dat het sloom gaat.

    Scroll probleem weet ik zo niet, misschien ff proberen de software van je muis te installeren. Wat voor muis heb je eigenlijk?
  • hallow allemaal, ik heb opeens sins vandaag een scroll probleem, ik weet niet hoe het komt, maar het is heel erg irritant, als ik scroll gaat hij niet vloeiend maar beeld voor beeld, ik erger me er nu al aan, dus ik wou ff weten of het kan komen doordat ik een hele slome comp heb, maar dat is al lang zo, en ik heb een paar dagen geleden de virusscanner aangezet en hem daarna gedefragmenteerd, het is een fujistu siemand, pentium 4, volgens mij van 2 jaar geleden, hij heb 76gb ruimte volgens mij, en voor de rest weet ik neit zoveel van de comp, dit is alles wat ik weet, sorry voor de gebrekige info, maar kan iemand mij miss helpen met het scroll probleem?? en anders weet iemand hoe ik mijn computer sneller kan maken?? ik het nu McAfee als virusscanner, plz help! alvast bedankt :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren