1. Scrolls

Re: Scrolls

Koen, anders dan dat de topictitel doet vermoeden is dit geen post over de game Scrolls maar een reclame voor je eigen site, dit is niet toegestaan. Je topic gaat dus op slot.

Ik zal je geen waarschuwing of ban geven maar hou er rekening mee dat wanneer je nog een keer reclame maakt dit wel gebeurt.
 • Koen, anders dan dat de topictitel doet vermoeden is dit geen post over de game Scrolls maar een reclame voor je eigen site, dit is niet toegestaan. Je topic gaat dus op slot.

  Ik zal je geen waarschuwing of ban geven maar hou er rekening mee dat wanneer je nog een keer reclame maakt dit wel gebeurt.
 • Klinkt meer als reclame voor een eigen website :o.

  Oh, als dat erop lijkt dan heb ik niet goed mijn best gedaan er een mooi verhaaltje va net maken

  Het opzetten van een community lijkt niet veel werk, maar hoe krijg je mensen naar een forum dat minder dan 100 posts heeft? Dat is niet aantrekkelijk voor mensen. Daarom probeer ik met hulp van andere mensen een community op te zetten zodat het aantrekkelijker wordt voor mensen die een eerste keer op de site komen. Dan ziet het er niet zo leeg uit. Dit forum zal ook begonnen zijn met minder dan tien leden en is uitgegroeid tot een groot forum. Zoiets ben ik ook aan het proberen. Op het moment is er nog geen ander forum over Scrolls, daarom probeer ik het op te zetten. Als jullie willen helpen het een leuke plek te maken, zijn jullie welkom. Op het off-topic gedeelte mag over alles gepraat worden, dus gespreksonderwerpen genoeg.

  Inmiddels toch al 16 leden, de site is gisteravond om 12 uur online gegaan. Nog even zo doorgaan en het is al iets aantrekkelijker.

  Nu heb ik het ook voor gasten opengesteld om te posten, dus als je een kijkje wilt nemen ben je welkom.
 • Klinkt meer als reclame voor een eigen website :o.
 • Zoals sommigen van jullie weten, is Notch de maker van Minecraft begonnen met een nieuw spel: Scrolls. Dit gaat een spel worden van het type kaartspel/bordspel. Ik heb een grafisch ontwikkelaar, websitebouwer en php-programmeur ingehuurd om een community te beginnen voor het spel. Het is nog niet uit, de alpha komt binnenkort en zal beschikbaar zijn voor mensen die ook de Minecraft alpha hebben gespeeld.

  Zoals jullie weten heeft iedere community gebruikers nodig om te beginnen, en op dit moment zijn het er nog niet zoveel (forum is vanavond open gegaan) dus ik heb jullie hulp nodig om een mooie start te maken.

  Voor de mensen die actief zijn zullen er leuke extra's zijn.

  Ik hoop dat jullie mij en de mensen waarmee ik samenwerk willen helpen een community zoals dit te beginnen.

  Als je interesse hebt, kun je een kijkje nemen op Adres via PM eventueel registreren als het je wat lijkt om actief bezig te zijn met het opbouwen van een community. Zoals gezegd, als je actief bent, zitten daar leuke extra's aan.

  Het is de eerste Scrolls-website die de lucht in is gegaan, dus ik verwacht veel gebruikers in een later stadium. Het ontwerp van de site wordt nog gemaakt door de grafisch ontwerper, maar die moet deze maand nog online gaan.

  Alvast bedankt voor jullie medewerking,

  Koen

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.