1. Section 8: Prejudice

Re: Section 8: Prejudice

Ben maar weer even begonnen met Section 8 om te oefenen voor woensdag, ik merk wel dat in Prejudice iedereen een stuk meer squishy is. Gelukkig maar, want in S8 moest je echt dichtbij iemand staan om zijn shield te omzeilen, nu is dat niet meer zo, maar heb je simpelweg de bullet enhancements om ze sterker te maken.
 • Ben maar weer even begonnen met Section 8 om te oefenen voor woensdag, ik merk wel dat in Prejudice iedereen een stuk meer squishy is. Gelukkig maar, want in S8 moest je echt dichtbij iemand staan om zijn shield te omzeilen, nu is dat niet meer zo, maar heb je simpelweg de bullet enhancements om ze sterker te maken.
 • Inderdaad. Bovendien zijn die maps echt huge en alle vier totaal anders. Ik heb liever vier originele maps dan zes op elkaar lijkende en kleinere maps uit het origineel.
 • Assault mode is geunlockt. Opzich wel een leuke mode. Je hebt 2 teams. De attackers en de defenders. De attackers vallen CP's aan en de defenders verdedigen ze. Als attacker moet je binnen zoveel tijd zoveel mogenlijk CP's capturen. In de 2'e ronde worden de rollen omgedraaid. Het team dat het snelst de CP's captured wint. (of het team die de meeste captured, als het in de vorige ronde niet was gelukt ze allemaal te capturen)
 • Idd, vond de SP een heel stuk beter dan ik had verwacht. Inderdaad niet zo lang. Maar wel erg leuk :) Moest wel een paar missies opnieuw doen omdat mijn savegame opeens weg was, maar daar ben ik toen maar snel doorheen gerusht.

  MP gaat ook erg lekker moet ik zeggen :D

  Via http://s8pstats.timegate.com/pc/ kan je ook je eigen stats zien. Je moet jezelf nog wel even registreren op die site door een code in te voeren die je in het spel kan vinden. Je moet dan ingame naar Dropship gaan -> Stats portal en daar vind je een code. Druk dan op Ok en dan ga je naar die site toe. Klik dan op Login to view your stats (onder het zoekbalkje) en dan daar even een account aanmaken als je die nog niet hebt. Dan kan je daarna de code invoeren en dan kan je je eigen stats zien :)

  Mijne: http://s8pstats.timegate.com/pc/player/Bjorntju/
 • Heb de SP uitgespeeld. Beetje aan de korte kant, maar toch een stuk beter dan ik had verwacht. Nu weer verder met de MP :'D
 • Deze game doet het sowieso qua cijfers en populariteit al een stuk beter, dus ik verwacht daar niet zo heel veel problemen mee. Sowieso werkt dat bot-systeem erg goed (Bots vullen gewoon de lege plekken op), vooral omdat de A.I. retegoed is. Soms hoop ik eerder een speler tegen te komen dan een bot, omdat ik weet dat een bot meedogenloos is :lol:
 • Je gaat idd wel sneller dood dan in de originele Section 8. Vind het persoonlijk niet zo heel erg :)

  Hoop wel dat veel meer mensen dit spel blijven spelen. De originele Section 8 had als je geluk had 1 server die een beetje vol zat. Op de PC tenminste.

  Ben wel erg benieuwd naar die Assault mode :D Teller staat op moment van typen op 7.299.488 kills.
 • In de MP probeerde ik bij een VIP te spawnen, om hem te escorteren. Ik wist alleen niet dat er een Jammer Beacon lag en ik gelijk was omsingeld door zes tegenstanders :lol: Je gaat trouwens wel een heel stuk sneller dood, stacken in Shield en Armor is dus zeker wel nodig.
 • Lol fijn, had hem net ff afgesloten, wilde toen verder met de SP gaan. Zijn opeens al mijn savegames weg :') Kan ik helemaal opnieuw beginnen…

  Nog wel wat Swarm en MP gedaan. Erg vet! Ik ging wel voor het eerst op een server met 40 man. Dat is toch iets teveel van het goede :P
 • Jup, het niveau is online op de PC een stuk hoger. Thus I got killed… a lot.
 • Heb zelf nog geen MP gespeeld, dus weet het zo niet. In de beta lag het opzich wel redelijk hoog, dus ik denk dat het bij het hele spel niet echt heel veel anders zal zijn. Heb nu even een gedeelte van de SP campaign gespeeld en ben toch wel onder de indruk. Had de Campaign wat slechter verwacht. Maar tot nu toe is hij best wel leuk :) Geen super unieke Sp ofzo, maar toch wel leuk. Dadelijk eens Swarm gaan doen en later vandaag misschien nog wat MP :)
 • Ik ben trouwens heel benieuwd naar het niveau van de spelers nu. Als ik die 360-filmpjes op YT zie, dan hoop ik dat het op de PC beter is, want die gasten speelden alsof het Call of Duty was. Een enkeling deed nog aan veroveren en verdedigen, maar ik heb nog niemand actief zien meedoen aan DCM's…
 • Ik was al benieuwd naar die "Coming Soon" in het menu, nu weet ik dus wat het was. En die tip van die servers is wel een goed idee, eens proberen of dat ook bij mij lukt…

  EDIT: Yay, het werkt! Alleen wel 2 MB/s ipv 5 MB/s…
 • En de game is te downloaden! Ik moest wel eerst even Steam opnieuw starten maar ik kan hem nu downloaden. Helaas zijn de Steam servers ''too busy'' dus dat word even vaker proberen.
  [EDIT] Server veranderd van Nederlands naar US New York en nu download hij wel! :)

  En dit is ook nog nice!

  Help the Section 8: Prejudice Community Get to 10 Million Kills to Unlock New "Assault" Mode

  Now seems like a good time to make the year’s biggest and best $15 shooter even bigger and better. After an incredibly successful launch on Xbox Live Arcade that exceeded the company’s expectations, and shortly ahead of the game’s May 4 debut on PC, TimeGate Studios is enlisting the aid of gamers around the world to unlock the frenetic, team-based Assault game mode. A kill counter has been launched at http://warisprejudice.com when the counter reaches 10 million kills – that’s online, in-game kills – TimeGate will unlock the new mode for both XBLA and PC versions of the acclaimed downloadable shooter.

  “We’ve been absolutely blown away by the response to Section 8: Prejudice, and we’re very thankful to everyone who picked up the game,” said Adel Chaveleh, CEO of TimeGate Studios. “But we’re not done yet! When we announced Prejudice, we said we were committed to long-term support of the game, and this is just the beginning. Assault is a really fun, fast-paced game mode, and we can’t wait to get it into players’ hands. Given the success of the XBLA launch, we thought this would be a great chance to get the community involved and give everyone a chance to unlock Assault early!”

  For more information visit http://warisprejudice.com and follow the game on Twitter at http://twitter.com/section8game and Facebook at http://facebook.com/section8game.

  Hij staat nu al bijna op 7 miljoen kills. PC versie komt vandaag uit dus mischien kunnen wij over een paar dagen al de nieuwe mode spelen! :D
 • Jup inderdaad. Maargoed, wat ik wel jammer vind is dat er maar 4 MP maps inzitten. Waarvan ik er al 3 in de Beta heb gespeeld. Maar ze komen wel met DLC hebben ze gezegt dus ik denk wel dat er nieuwe maps en gamemodus komen. Maar voor 13 euro moet je eigenlijk niet klagen :P
 • Die video van TH had ik al gezien, hij is inderdaad wel wat veranderd. Prachtig ook met dat commentaar van TH, die kerel is echt een baas :lol: En dat is inderdaad een stuk minder in Halo qua armor, maar het is sowieso leuker dat je jezelf wat kan distantiëren van de andere spelers.
 • Jup inderdaad. Spel krijgt goede cijfers :)

  Swarm is wel wat anders dan in de originele Section 8. In S8 was het volgens mij gewoon de normale MP, maar dan bijvoorbeeld 6 echte spelers vs 20 AI spelers op de normale MP maps, waar je dan gewoon een MP match speelde maar dan co-op. Terwijl het in Prejudice wave's zijn die telkens moeilijker worden die je dan een xx aantal minuten moet volhouden. En dan tussendoor ook nog 1 DCM. Hier is een filmpje die de Swarm mode goed laat zien (ook Multiplayer trouwens, maar hij speelt wel tegen bots omdat het nog een preview versie is die hij aan het spelen was): http://www.youtube.com/watch?v=4AB51xrqp9s

  En er zit inderdaad een stuk meer customization opties in. Voor een machine gun had je bijvoorbeeld Incendary ammo. Die is weer zwak tegen schilden, maar weer erg goed tegen armor. Qua armor customisation viel het wel mee. Tenminste in de beta had je er maar een paar verschillende armor's die je unlockte als je een bepaald level werd. Maar je kan (helaas) het niet zo aanpassen als in bijvoorbeeld Halo Reach.
 • Heb hem ook al ge-pre orderd op Steam :D Woensdag komt hij uit :) Normaal kost hij €12,99,- op Steam, maar als je hem pre-orderd krijg je 10% korting. Dus nu betaal je er €11,69,- voor. Het scheelt niet echt veel maargoed. Ik heb ook de PC Beta gespeeld en die vond ik echt heel erg vet. Voor 13 euro krijg je eigenlijk een complete game. Er zit een MP mode in (schijnbaar wel maar 4 maps, maarja voor die prijs.), swarm mode, Dat is een co-op mode voor 4 spelers. Je verdedigt voor 15 minuten een Controlpoint van AI bots. En een Campaign die volgens de developers ongeveer 5 uur duurt.

 • [The Game]
  On the battlefield prejudice takes many forms, knows no boundaries, and drives all conflict.

  In the distant future, humanity will call on its most fearless defenders to confront an emerging threat determined to eradicate all human life as we know it. Section 8®: Prejudice™ is a sci-fi first-person shooter with dynamic combat, where every decision – from customizing equipment to activating team based objectives – drastically impacts the battlefield.

  - Play as Alex Corde and discover the sinister series of betrayals that now threaten humanity’s survival in the single player campaign.
  - Compete in various multiplayer modes with up to 32 players – from the extreme, strategic play of “Conquest” to the hordes of robust AI opponents in “Swarm”.
  - Strategically spawn anywhere on the battlefield to assist allies or ambush enemies.
  - Customize loadout weapons, ammo, and equipment to suit your playstyle.
  - Call in deployables and vehicles when and where you need them to gain tactical advantages.
  - Master true mobility with dropping, overdrive, and jetpacks to outmaneuver opponents.
  - Complete a variety of Dynamic Combat Missions – from launching aerial strikes against fortified positions to securing crucial intel.
  - Advance in rank and skill to access a devastating arsenal of over 60 weapon, equipment, and upgrade variants.

  Available on the Xbox 360 Arcade May 20th and PC May 4th, for $14.99 or 1200 MS points.

  Ik heb zelf erg genoten van Section 8, dus kan niet wachten totdat de game uitkomt.
 • Uhu, die Swarm Mode zat ook in het eerste deel, helemaal kapot gespeeld. Vooral die nieuwe customization-opties (elk wapen en gadget sowieso iets van drie of vier soorten kogels/specialisaties) en andere soorten armor. Eurogamer gaf de game een 9/10 en dat zegt een hoop, gezien de criticus die EG altijd uithangt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren