1. Sengoku Basara: Samurai Heroes

Re: Sengoku Basara: Samurai Heroes

Beste Capcom game sinds tijden, imo.

Helaas zijn mijn savegames verloren gegaan, en heb geen zin meer om de stuk of 5 chars die ik uitgespeeld had weer te gaan doen.

Saica is idd beast, maar er zijn wel meer characters die echt heel tof kunnen battlen.

Ben wel benieuwd naar Dynasty 7, maar ik denk niet dat ie beter is dan deze. Wat ik er van heb gezien leek saaier te zijn.
 • Beste Capcom game sinds tijden, imo.

  Helaas zijn mijn savegames verloren gegaan, en heb geen zin meer om de stuk of 5 chars die ik uitgespeeld had weer te gaan doen.

  Saica is idd beast, maar er zijn wel meer characters die echt heel tof kunnen battlen.

  Ben wel benieuwd naar Dynasty 7, maar ik denk niet dat ie beter is dan deze. Wat ik er van heb gezien leek saaier te zijn.
 • Ben een beetje laat met deze game, maar hij is echt BEEST!
  Heb hem voor 12,95 euro op Zavvi.nl besteld (binnen 6 dagen binnengekregen) en gisternacht ff paar potjes gespeeld. Ik verwachtte soortgelijke gameplay als Dynasty/ Samurai Warriors, maar ik was totaal verrast. Game speelt zo vloeiend en combo's zijn gewoon beestachtig cool. Begon met Ieyasu te asswhoopen en het is zo fijn om een keer gewoon met je vuisten aan de slag te kunnen gaan. Daarna met Magoichi Saica ff een battle gedaan. Zowieso dat Magoichi een vrouwelijke character is in Sengoku, is echt cool. Zij is nu al mijn favoriet. Gewoon badass.

  Oh deze game is bij FRS (online en filialen) te koop voor 17,50 of 2 voor 25 euro. Mensen, haal deze game. Maak niet dezelfde fout als ik doordat Dynasty Warriors 6 een real snoozefest was, heb ik al die tijd deze game geen aandacht geschonken. Voor de prijs hoef je hem niet te laten liggen.
 • DW2 t/4 vond ik heel vermakelijk.
  Al heb ik vooral met DW2 gespeeld. Daarna vond ik de reeks slechter en slechter worden.
  Ben wel eens benieuwd naar deze. straks demo eens downloaden

  Als krijgt ie op ign maar 4,5…
 • http://www.1up.com/do/reviewPage?cId=3181895

  Een bijna topscore van 1up. Zij nemen de game zoals ie is, veel beter dan de andere slashers out there.
 • Ja, wat moet je er mee.

  Repetitive, last-gen engine en menus.. klopt allemaal. Maar is dat niet inherent aan dit genre? Een Uncharted is het niet nee. Maar stukken beter dan N3 en DW6: Empires, dus whats the deal?
 • Net die IGN review gelezen (waarom doe ik het toch steeds?) en damm.., hun reviews worden ook alsmaar slechter.

  Die van White Knight en Atelier Rorona waren ook al een dikke fail.
 • Ik vind het spel echt leuk. Er zijn ook gewoon lekker veel moves en meer vrij te spelen. Engelse VA is ook zeer aardig.

  Beste hack 'n slasher die er is wat mij betreft. Tof dat ie naar het westen is gebracht. Grafisch ondanks Framework Lite (omdat er ook een Wii versie is) ook stukken beter en minder glitchy dan DW.

  Er is trouwens een offline 2 player mode. Online co-op kan ik niet vinden.
 • Ik vind die DW games altijd wel tof, maar vooral door de setting. Al is de Sengoku periode misschien nog wel interessanter, ik vond de samurai warriors ook wel tof. Het zijn vaak wel matige games maar ik kan me er vaak wel mee vermaken. Ik denk dat ik deze wel even oppik, maar wellicht wacht ik wel ff tot die in de budget ligt, komt genoeg uit deze periode en ik heb tijd tekort.
 • Heb hem een paar weken terug bij VG+ for 33 euro besteld. Aangezien het bij tnt post tegenwoordig zo langzaam gaat verwacht ik hem pas volgende week.
 • Ow had hem ook nog niet verwacht. En idd, is het wat?:)
 • Je moet er van houden, maar ik vind het absoluut een DW en N3 killer voor wat het waard is. Er zit gewoon meer variatie en stijl in de moves, en de graphics zijn lekker kleurrijk.

  Heb er 49 voor betaald, dat is wel goedkoper dan de gemiddeld game maar eigenlijk wel een tientje hoger dan ik had verwacht.
 • Hij is al een week uit. Is het wat ?
 • Vandaag gekocht, was al uit blijkbaar (PAL).
 • PAL/US boxart vergelijking

  Ik ga voor de tweede. :)
 • Heb m maar 5 min. gedaan, enkel wat eentonig square drukken dus. Zo eens wat verder. Heb wel weer eens zin in een fatsoenlijke hack 'n slash, zou mooi zijn als deze of FOTNS (waar ik wat meer mee heb) zouden volstaan.
 • Demo rocks. Heb beide levels uitgespeeld. Niet te moeilijk, ook niet simpel. Je kunt op verschillende manieren te werk zo te zien. Zo besloot ik om langs de boss area te lopen, en de brug achter hem te loweren. Dan enter je hem in de rug voor een ambush bonus. Ik denk dat het dan makkelijker is ofzo.

  De specials zijn erg vet, je hebt een Hero gauge en de Basara gauge. Die basara attack is erg cool.

  Duidelijk een Dynasty warriors killer. Echt een zalige hack n slasher. Deze ga ik kopen.

 • Genre: Hack 'n slash
  Fabrikant: Capcom
  Release: 15 Oktober  Capcom's popular samurai action series Sengoku Basara (also known as Devil Kings), makes its first appearance on the PlayStation 3 computer entertainment system. Set during a tumultuous period of Japanese history, Sengoku Basara Samurai Heroes allows players to take up the swords of more than a dozen fierce samurai warriors in huge battles against hundreds of opponents. Players will be able to unlock playable characters, as well as supporting generals who will make it easier to command and lead armies with the ultimate goal of re-writing history to rule all of 16th century Japan. The action is fast-paced and stylish, taking combat cues from producer Hiroyuki Kobayashi's other big series, Devil May Cry. In addition to an extensive single-player campaign, the PlayStation 3 edition also offers online co-op gameplay.  Dacht dat er al een topic van was, maar kon niets vinden…

  Hoe dan ook de Demo is nu te downloaden vanaf de US PSN
 • Saica met haar guns is beast! Vooral als je de machine gun attack vrijspeelt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren